Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 732
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
ехоооу  Hug
днес съм - 900гр  Sunglasses
mamamishi, тиквените семки са полезни, но сурови и безсолни, както и в много по-малко количество  Crazy Аз сега си взех един пакет сурови на biofresh. Хапвам ги като много ми пристърже, а пък вече съм обядвала или вечеряла.
Гери, аз картоф съм включила. Чушки си слагам в супата, но ще ги проям и самостоятелно /особено на салатка/  Flutter Само чакам малко да им падне цената  Party За елдата...честно си признавам, че никога през живота си не съм яла и подхождам с леко недоверие. А овесените ядки ги обичам, но ги ям с кисело мляко. За момента ще изчакат, защото не мисля да включвам млякото скоро. За кои други храни имаш предвид? Млякото, оризът и месото ги спирам, т.е. ги спрях официално. Единствено си позволявам по малко сирене. Обмислям включване на бобови  Thinking

# 136
  • ES
Поздравления за минусите, браво  Peace Кой ден си днес за захранване?

# 137
Здравейте ПЛОДОРАНИ

Благородно завиждам за успехите които постигате.  Hug. Аз съм от несериозните явно жени. Започвам изкарвам деня и вечерта като дойде змея ЛАПАЙ ела те да видите какво става и вече седмица е така денем няма проблем и ям само плодове а вечер уж се ограничавам но ям от всичко. Цяла седмица се навивам и днес мисля да се мобилизирам  да издържа  Embarassed Praynig. За да мога да застана и аз гордо във вашите редици  да се похваля с добри резултати. 
 bouquet

# 138
Добре дошла katarina16  bouquetТова,което казваш ми е до болка познато,и аз не знам тоя път как успях.Може би със затоплянето на времето и като видях на какво приличам с летните си дрехи ooooh!Но истината е,че най-много ме мотивира темата и момичетата тук,викам си щом те могат,защо аз да не мога.Сега съм в процес на захранване и търсене на нещо ново,с което да поддържам килограмите,които съм сега,ама още се чудя какво да е Rolling EyesАз през захранването не смъквам,но има момичета,които продължават да смъкват килограми,което е супер.Сигурна съм,че ще успееш,прочети по-назад темите,кажи си че този път ще се справиш,заинати се ако трябва и си хапвай плодове,сега поне има голям избор.На теб и всички плодуващи успех Peace

# 139
ехо  Hug
аз днес съм с +  Tired Явно ще си гравитирам около 78 и това си е  Tired Може би няма да сваля повече - туй то  Tired
Чудя се сега...да почвам ли нов режим, какво ли да правя  Thinking В същото време съм си на здравословна храна  Flutter
katarina16, първите няколко дни са най-трудни  Peace После е лесно  Sunglasses Аз към 20-тия ден вече мислех, че мога да карам така поне още толкова. Напазарувай си повечко плодове и смело напред  Peace Като имаш разнообразни плодове е хем вкусно, хем по-приятно. Аз не съм спазвала ограничението до 1кг на ден и въпреки това, имам добър резултат  Peace
успех на всички с режима  Hug

# 140
  • La casa de Mickey Mouse
е не е истина темата на втора страница
къде сте всички
сега малко за мен
защитата на тезиса ми мина по добре от очакваното, вече официално съм доктор
малкото замина вчера за България при родителите ми и ми е едно такова криво и мъчно, толкова е празна къщата
а аз от днес официално започвам да плодувам, смятам да направя 15 дни с токова захранване, захранването ще ми е малко трудно тъй като ще е в Бг и на почивката в Турция, но в тези жеги така или иначе не ми се яде нищо друго освен плодове и зеленчуци, та мисля че ще се справя
герито как е захранването, sofi4, mamamishi, peglalia къде сте как са нещата при вас

# 141
Здравейте момичета,вярно че темата замря нещо,стягайте се и всички на линия NaughtyМини браво на теб,сега вече ще си отдъхнеш и ще си плодуваш спокойно Simple SmileМинавам основно да кажа,че приключих със захранването и от петък съм на нов режим,много ентусиазирана,нещо ново и много интересно.През захранването не смъкнах,но и не качих,което е добре.Тук всички сте ми много симпатични и макар да не плодувам ще ви навестявам от време на време.Това е единствения режим,с който се чувствах перфектно и постигнах 57кг.,което честно казано не вярвах че някога ще се случи.Много пъти съм го писала,но ще кажа пак,без вашата подкрепа и темата това нямаше да се случи,сигурна съм.Успех на всички Peace

# 142
Тук съм, момичета, но не пиша, че вече ме е срам. Много съм несериозна Banghead. Около 86-87 кг съм вече, но не мога да се хвана в ръце да смъкна още. Искам да направя един дълъг курс, но ...
Вчера бях на плодове, днес за сега също, но дали ще устискам  newsm78? Ако успея, Мини, значи с теб ще вървим почти заедно с плодуването.
Днес ще ходя да спортувам  Wink, карам и колело почти всеки ден
Успех на всички  Hug

# 143
  • La casa de Mickey Mouse
Аз днес може би ще прекаля с количеството плодове, но като за първи дни е нормално, до сега съм на 3 малки нектарини и като се прибера ще хапна череши, важното е обаче да съм само на плодове, знам че след първите три дни ще регулирам и количеството
да не ви казвам че имам първо да преборя един плюс преди да стартирам от килограмите в лентичката ми, но и това до 3 дни ще е оправено, предвиждам точно в края на плодуването си един бърз тур по магазините, та нали започнаха намаленията, за сега само гледам
много странно, как г правят тия дрехи не мога да разбера, разхождам се от 38 до 42 размер  ooooh!, не е нормално, като почна да пробвам вземам и трите размера в пробната
Pelagia спокойно мила явно не ти е дошъл момента, ще ти надърпам ушите като се върна  Hug, в кръга на шегата разбира се, много се потруди и много постигна, след няколко седмици ще се видим с теб, да нацелуваш мъниците, моя сега като го няма токова ми липсва

# 144
  • ES
Здравейте,
захранването върви добре. Днес съм с плюс, но ми дойде, така, 4е го отдаван и на това. До 10ия ден има схема на захранване, ами после как да продължа, иска ми се до края на седмицата да захранвам. Сигурно ще карам на салтки и плодове.
Браво, Мини, 4естита титла. Само успехи да ти носи.  Peace Като стана въпрос за размери, аз в4ера се нацедих в едни дънки 44 номер  Shocked, е еласти4на материа са, но направо се изумих. Наистина е до марка и модел.
Едната же4ер когато имах пе4ена 4ушка, домат и филия 4ерен хляб, изядох аз половината и ми премаля, оставих го, после го доядох де, как ще го оставя хахаха. Но какво ми стана изведнъж се усетих преяла. Толкова да ми се е свил стомаха. Де да се свие и малко и апетита, ама не. Инъ4е уддържам фронта, не прегрешавам
Целувки на вси4ки

# 145
здравейте!
пиша рядко,но често ви следя и чета как вървят вашите резултати:)
аз първоначално имах за идея да изкарам 10 дена на плодове. Изкарах си ги с лекота, но тъй като не постигнах резултата, към който се стремя (свалих около 3-4 ки, а искам повече)продължавам да си карам само на плодове. Може би ще изкарам и тази седмица и ще почна лека полека да се захранвам. И не защото не мога и още да продължа, а просто защото се притеснявам да не ми дойде прекалено много и после всичко да отиде на вятъра. Другото, което ми прави впечатление, че вече 3 дена прескачам ВЦ- то ,което за мен е много важно. За случая е горе -долу разбираемо, тъй като количеството храна е твърде малко, а и еднообразно...не знам, все пак знам, че не е нормално. Все пак искам да сваля още 1кг до края на тази седмица.
кажете при вас как са нещата?

# 146
Ехо, как сте Мацки,
аз съм съм втора серия плодове /изкарах едно плодуване 10дни преди няколко седмици-месец/ и днес ми е втори ден...Основно ям череши и пия кафе с мед...и това е...ще излезе, че съм голяма алкохоличка, ама много , много ми се пие - я винце, я нещо друго Simple Smile

И така де...включвам се просто така - да знаете , че има и други гладуващи Wink
Allstar, и аз съм така...хапна ли нещо друго си връщам апетита и непрекъснато се притеснявам да не върна всичко...за пръв път от мнооого години се харесвам в дънки, а повярвай - много съм взискателна. Та така...колкото до ВЦ-то след първите 10 дни при мен се оправи много метаболизма ми и засега съм доволна. Четох в една тема за детоксикиране тук във форума няколко билки, които сега започвам да пия - чай от джоджен и едно мехурчесто водорасло /колкото и с мешно да звучи/ , които възнамерявам да пия - те са против целулит и хормоно-балансиращи...има такива за контролиране на апетит - в темата на ДрМихайлов е

# 147
Хей, момичета, напоследък май само аз влизам в темата...като аз не съм от най - редовните все пак Simple SmileSimple Smile
Как сте, как върви плодуването Simple Smile Аз засъжаление напоследък задържам на около 58 кг, не съм започнала да се захранвам дори Sad Сигурно е нормално да е  така, но наистина усилията и старанията ми са големи и много силно се надявам да ги смъкна тези 3 кг още. Всъщност като се замисля, аз съм от 14 дни на плодуване, аз искам да постигна чудеса, които на практика не са възможни, а и май е по- добре да ги сваля по - бавно. Не знам... вие на какво мнение сте ?

# 148
WOW, 14 дни?
Браво, аз съм издържала до 12 само Simple Smile
Allstar, ако килограмите си стоят - мерките как са?

# 149
Идвам и аз за 10 дни. Хем да се повталя още малко хем да прочистя малко организма.
Днес  до тук 3 праскови, 1/2 авокадо знам че не е мн подходящо но толква го обичам...

Довечера ще е пъпеш и може идругата половинка на авокадото.

Общи условия

Активация на акаунт