Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 733
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте  Peace И аз се включвам . Днес ми е първи ден и се надявам да изкарам 20 дена чай и плод и после 10 захранване .
Правя гладуването с цел премахване на хормонални проблеми и понеже не искам да пия противозачатъчни вече...
Подготвях се близо 3 седмици като рязко спрях кафето и месото , след няколко дена и рибата и млечните , след това всичко , в което може да има следи от "скрити дяволи" - оцветен черен хляб , газирани напитки , дъвки и общо взето си го карам на плодове , зеленчуци , ядки , готвени постни манджи , био хляб , варива ( и тях гледам био да си купувам ) , тофу и др. Месото , рибата и яцата окончателно ги отказах , за сирената ще си помисля  след няколко месеца Simple Smile

Вече мисля съм готова за пречистване Simple Smile Надявам се да намеря подкрепа сред вас Simple Smile

С намалянето на нивата на хормоните се надявам и едни 10 кг на първо време да си отидат ... Висока съм 170 , тежа 68-9 кг .

Успех от мен на всички Simple Smile

# 151
Здравейте и от мен отново!
Днес ми е първи ден - начало на 20 плод + 10 захранване.

# 152
Здравейте, момичета  bouquet
Днес наминавам да видя как сте, а от утре отново съм на плодуване. След първия етап свалих 13 кг, но задържах 9 кг. Ако и този път успея с толкова, ще съм много доволна.
Успех на всички Grinning

# 153
привет и от мен  Hug
Аз бях за малко на море и си позволих доста неща. Даже май си ядох от всичко  Blush Мислех, че ще съм качила, но не  Party Днес сутринта се премерих и съм си точно толкова, колкото бях на края на захранването  newsm44 Чувствам се много обнадеждена и затова от днес почвам режим - плодове+зеленчуци. Мисля да направя поне 20 дни  Crazy Единственото ми малко изкушение ще е по едно 3в1  Blush Имам да свалям още 8кг - дано да им видя сметката   Flutter
Успех на всички плодуващи и не забравяйте да се отчетете как вървите  Peace

# 154
Хей, момичета, напоследък май само аз влизам в темата...като аз не съм от най - редовните все пак Simple SmileSimple Smile
Как сте, как върви плодуването Simple Smile Аз засъжаление напоследък задържам на около 58 кг, не съм започнала да се захранвам дори Sad Сигурно е нормално да е  така, но наистина усилията и старанията ми са големи и много силно се надявам да ги смъкна тези 3 кг още. Всъщност като се замисля, аз съм от 14 дни на плодуване, аз искам да постигна чудеса, които на практика не са възможни, а и май е по- добре да ги сваля по - бавно. Не знам... вие на какво мнение сте ?

allstar, аз мисля че щом си престанала да сваляш трябва да почнеш да се захранваш , за да стимулираш метаболизъма. пробвай, изпитано е.

Иначе момичета и аз от днес съм сред вас. След дълго лутане  разбрах че на 36 години килцата май ще си отидат само с лечебен глад.
Като за първи ден си позволих маалко сурови ядки ама само с тях успях за запуша глада. Мисля да изкарам 10 дни, ще докладвам, за да се стимулираме.

Започвам от 67 кг /170 съм/ и желая да стана 59-60 кг.

# 155
Аз се движа  добре. Наслаждавам се на плодовете, хапвам си от всичко което има през този сезон. Не следя количествата, но не прекалявам. Изпих само едно 3 в 1  вчера, но пък като се има в предвид че мед не ползвам едва ли е фатално. Този път забелязвам невероятен диуретичен ефект, пия /2 чаша чай а вадя по литър сигурно  newsm78, но пък съм доволна, понеже бях задържала вода.

# 156
Не правете като мен - вчера наруших диетата и ето, че днес отново съм на старта  newsm03.
Круши, пъпеш и сливи са ми угощенията.
  Peace Успех, момичета и усмивки!

# 157
Привет момичета,минавам само да ви нагледам,както обещах :hug:sofi4,браво за задържането PeaceАз също задържам,даже свалих малко вече десетина дни след захранването,чувствам се чудесно,мерките намаляват,успех и много минуси на всичка  bouquet

# 158
Започвам от утре. Laughing
Наясно съм с режима, единственият ми проблем дори не е да издържа, а да спра кафето.
Знам, че може по едно, но понякога си позволявам и второ, а не е много желателно.
Пиете ли кафе по време на плодуването? Rolling Eyes

# 159
Темата съвсем заспа, защо така?
Няма ли плодуващи?
На мен днес ми е първи ден, и се чувствам прекрасно.
Хапвам черешки, докато ги има, пих едни -единствено кафе, и сега преминавам на чайче.
Хубав и успешен ден на всички, които са избрали най-лекия, бърз и и пречистващ режим! Wink

# 160
Emia, успех  Hug
Явно няма много плодуващи  Flutter Аз не съм вече на режима - минах го, минах и захранването и сега си карам на мой си режим. Но влизам да ви чета и да споделям мнението, че режима е прекрасен  Peace
mamamishi, браво на теб  Party Имаш ли точен режим или и ти си като мен? Дано и при мен да започнат да падат  Flutter Днес съм -300 и съм си доволна  Mr. Green

# 161
sofi4,имам режим,по-точно мисля вече да ми е начин на живот,защото се чувствам чудесно с него.На интервално хранене съм,компанията е страхотна,доволна много Peace

# 162
Аз пия кафе, по 2 на ден само сметана не им слагам /имах и едно 3в1/ Чувствам се добре. Някак леко ми вървят дните, ето неусетно минаха 5 дена,остават още толкова . За след режима не знам какво да правя. Като цяло гледам да се храня безвъглехидратно и задължително разделно. Май пак така ще си продължа.  Ще го мисля.

# 163
интервално хранене??? За първи път го чувам  Thinking

# 164
интервално хранене??? За първи път го чувам  Thinking
И аз скоро го чух за първи път,но твърдо съм решила това да е начина ми на хранене за в бъдеще PeaceИма тема за него.

Общи условия

Активация на акаунт