Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява плодовият режим?
Какви са препоръките за захранване след плодов режим?
Какви са ползите и недостатъците на плодовия режим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява плодовият режим?
-
Какви са препоръките за захранване след плодов режим?
След плодов режим е важно да възстановите нормалното захранване постепенно, като включите разнообразни храни. Някои хора планират да продължат със захранването, докато други обмислят преминаване към различни диетични режими като Зоната или разделно хранене. Поддържането на балансирано и здравословно хранене е от съществено значение след плодов режим.
-
Какви са ползите и недостатъците на плодовия режим?
Ползите от плодов режим включват загуба на тегло, детоксикация и подобрено здраве на кожата. Участниците съобщават за положителни резултати като загуба на тегло и по-здрава кожа. Въпреки това, предизвикателствата включват трудността да се придържате към него стриктно, справянето с ограниченията и необходимостта от постоянство и мотивация.
-
Какви са препоръките за хидратация по време на плодов режим?
-
Как е възможно да не харесваш нещо и просто да го приемеш без изобщо да се опиташ да го промениш?
И аз се включвам . Днес ми е първи ден и се надявам да изкарам 20 дена чай и плод и после 10 захранване .

Мислех, че ще съм качила, но не
Днес сутринта се премерих и съм си точно толкова, колкото бях на края на захранването
Чувствам се много обнадеждена и затова от днес почвам режим - плодове+зеленчуци. Мисля да направя поне 20 дни

Сигурно е нормално да е така, но наистина усилията и старанията ми са големи и много силно се надявам да ги смъкна тези 3 кг още. Всъщност като се замисля, аз съм от 14 дни на плодуване, аз искам да постигна чудеса, които на практика не са възможни, а и май е по- добре да ги сваля по - бавно. Не знам... вие на какво мнение сте ?
, но пък съм доволна, понеже бях задържала вода.
.