Отчетна - СМГ резултати 5 клас

• 40 499
  • 347
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Благодаря за изпратените файлове с оценки.
popnroll, благодаря, че си си направила труда поименно да извадиш имената на "новокласираните", чиято бройка наистина е доста голяма! По-жалко е обаче, че все още живеем в държава, в която връзкарството и корупцията са нещо естествено и повсеместно разпространено  #Cussing out Не трябва да се оставяме току-така да отшуми всичко! Поне за да не обезкуражаваме децата си. Защото какъв стимул ще имат да учат занапред, ако отсега разберат, че само знания не са достатъчни?
Peace

# 106
Мерси за линка
http://smg-bg.info/upload/files/izpiti/ е повтарям го, тъй като не се четеше..

# 107
rvy_post@yahoo.co.uk
За текстовите задачи.Благодаря!

# 108
  • Sofia, Bulgaria
Мерси за линка
http://smg-bg.info/upload/files/izpiti/ е повтарям го, тъй като не се четеше..

Хора, чета отново двата списъка, конкретно детето с най-голяма разлика - Валентин Милошов - и не намирам разлика?!?

# 109
Отвори 1-вия sheet "Data"

# 110
Моля за решенията на текстовите задачи! Някой има ли ги?
petrova.biliana@yahoo.com

# 111
  • София
Хм  newsm78, доста се чудих дали да пиша, защото моето дете ще кандидатства догодина
и не съм пряко засегната, но  - зная резултата, изнесен в СМГ на две познати деца и го сравних с този в
xls-ския файл, който източих от линка. И на двете деца резултатите на официалните разпечатки са
по-високи от тези в xls-кия файл, но децата така или иначе не са приети и "завишените" им
резултати не влияят на класирането. Аз не виждам друго обяснение, освен наистина разпечатките в СМГ
да са официалните резултати, а тези xls-ски файлове да са:
-неокончателни
-повредени (умишлено  newsm78)
-друго

Ох, какво ли ме чака догодина  newsm45

# 112
Да, разликата е в първия sheet DATA. Валентин Милошов още снощи видях, че е с 14 точки в списъка и с 32 в класирането.
Аз ползвам файловете, които изтеглих минути, а дали и не секунди след качването им на сайта. После изчезнаха. Вече ги пратих на много хора, които ми писаха. Децата ги изтеглиха и на техния компютър, т.е. имам ги два пъти:-)

Моето обяснение е, че файловете са качени, преди да се усетят и да махнат файла с истинското класиране.

# 113
Според мен много лесно могат да отхвърлят подозренията, ако предоставят тези спорни 20 работи на широката публика. Освен ако не са фалшифицирали и тях, което обаче би направило работата съвсем дебела.

# 114
Интересно защо изведнъж се завишават резултати в последните две задачи. При всички деца там са завишени резултатите.

# 115
Ами защото на теста няма как да се объркаш или е вярно или не..
А задачите са въпрос на тълкуване колко са решени.

Може би върпосът е риторичен Simple Smile

# 116
Само при тези две задачи оценката е субективна, няма отговори, няма критерии. Това е моето обяснение. Някой може ли да ми пусне тези подробни решения, моля. Ние там сме се изложили. Благодаря!

# 117
Защото оценяването там е субективно, то затова и е анонимно. При теста трябва на черното бяло да кажеш. В най-наглите случаи са подменени И отговорите на 16-20 зад.

# 118
Каквото и да е станало - грешка, хакване или др. - нека се проверят работите на тези симнителни 20на деца и да се каже истината прозрачно.

Мисля,че за всички е важна истината, а дали децата ни ще учат или не в това училище - всеки родител ще си вземе сам решението предвид обстоятелствата.

Подаде ли се вече искане към министерството? Пусна ли се сигнала към медиите? Ако има някакви действия налице - моеж ли да кажете.

Мерси и дано истината излезе наяве.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт