Отчетна - СМГ резултати 5 клас

• 40 529
  • 347
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мили мами,
аз само ви следях от време на време, тъй като и моят син кандидатства тази година в СМГ и 107-мо. В СМГ сме с 27 точки и отпадаме от класацията, за голямо разочарование на сина ми, най-вече заради вложените труд и старание месеци наред, а може би пък да е за добро. Приети сме обаче в 107-мо, където и ще отидем. Чувала съм само хубави неща от моя бивша колежка, учители и познати, а и ще живеем от есента в района на Южен парк. Можем да обменяме информация с мамите с деца 5-ти клас в 107-мо.
Нечувано е обаче това, което се случва в СМГ, ако е вярно! Толкова добре подготвени деца, толкова усилия, толкова съботи и недели пожертвани, токова часове след цял ден училище отново работа и решаване на задачи, толкова стискане на зъби до последно! Моля търсете правата и разследвайте, ей така, заради принципа!
Снощи свалих резултатите от сайта, но не съм сигурна дали ги запаметих на харддиска, не съм си и помисляла да гледам и сравнявам резултати на класираните 112 деца и имената и резултатите от общата таблица. Ще проверя у дома довечера дали имам таблиците и ще ви ги пратя.
Каквато и да е истината - голяма излагация е това за СМГ, иначе толкова уважавано училище!

# 91
  • софия
Благодаря ти mst
и аз имам претенции за една от текстовите задачи
за това утре с детенце и право в СМГ
моля които има решени текстовите задачи от изпита на 19.06 да ми ги  изпрати на лични или
на agiode@abv.bg  за сравнение
предваритено благодаря

# 92
dessislava_simeonova@abv.bg
за задачите, много благодаря

# 93
 Здравейте майки ,моята дъщеря е приета в СМГ с 32 точки /реални/,но въпреки това ще учи в 107 ОУ .Преди пет години батко и кандидатства в СМГ и излезе от класирането заради това което става и в момента .Точно тогава стана скандала с платените бройки .Сега малката и всички у дома искаме да учи в 107ОУ. Училището е много добро и резултатите на децата в последствие са много добри.

# 94
Пращам задачите на всички, които са поискали. Ако съм изтървала някой, просто пак да ги поиска. Изпитвам огромно огорчение от СМГто, детенце работеше упорито, имаше страхотни резултати на всички състезания, на пробните винаги беше в ТОП 40-50. Изобщо нямах никакви притеснения дали ще го приемат. И изневиделица - 30 точки. Е, 100% ще е за хубаво!!!

# 95
Ето  списък на номерата на децата с разминавания в резултатите - 20 броя:

id                  от   на

545      14   32
454      22   32
75      24   32
33                  25   32
231                  25   32
557      25   32
78                   26   32
273                   26   32
105      27   32
618                   28   32
241      28   32
599      29   32
269      29   32
609      30   32
77      30   32
297      31   32
43      31   32
65      31   32
125      31   32
513      31   32

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 18:43 от popnroll

# 96
Може ли и на мен задачите? Мерси предварително!
gerber@mail.bg

# 97
Това е почти една цяла паралелка.
И все са закръглени на 32 точки при класирането.

# 98
  • Sofia, Bulgaria
Във файловете, които аз свалих снощи, няма такива разминавания... някъде около 22ч

# 99
Моля и на мен изпратите решенията на текстовите задачи ! Благодаря предварително!
kritz@abv.bg

# 100
Много моля, който може да изпрати и на мен подробните решения на двете текстови задачи.
Днес след 14.30 ч. ще могат да се гледат работите на децата в СМГ.

# 101
Цитат
А който иска задачите да дава мейли, ще ги разпращам.
Моля, mst, прати и на мен задачите на maggy.panagonova@gmail.com.
Нас ни чака тази треска след 2 години. Отвратително е това, което се случва.
Успех на всички.

# 102
  • София
Моля, и на мен да ми пратите решенията на текстовите задачи !  Praynig
maria.stoynova@gmail.com

Благодаря предварително!

# 103
Файловете със разминаванията ги има все още на сървара на СМГ.  Който иска може да си ги свали.                                      http://www.smg-bg.info/upload/files/izpiti/

# 104
  • София
Благодаря за изпратените файлове с оценки.
popnroll, благодаря, че си си направила труда поименно да извадиш имената на "новокласираните", чиято бройка наистина е доста голяма! По-жалко е обаче, че все още живеем в държава, в която връзкарството и корупцията са нещо естествено и повсеместно разпространено  #Cussing out Не трябва да се оставяме току-така да отшуми всичко! Поне за да не обезкуражаваме децата си. Защото какъв стимул ще имат да учат занапред, ако отсега разберат, че само знания не са достатъчни?

Общи условия

Активация на акаунт