Отчетна - СМГ резултати 5 клас

• 40 510
  • 347
  •   1
Отговори
# 75
Такам прочетох пак и какво излиза.... Хакер... Какъв хакер бе хора тва си е  чиста КОРУПЦИЯ... версията за КОРУПЦИЯ ми звучи най логична не мислите ли  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out ТОВА Е  БЪЛГАРИЯ  СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ СЕ РАЗЧУЕ
аз ще прата на господарите  Thinking

# 76
Ужас!
При колко деца има такива разминавания? Да не се окаже половината гимназия с връзкари и да се чака останалата половина да ги тегли по- натам?

# 77
  • София
Аз още не знам резултатите на сина ми. Но ми стана любопитно /освен че съм побесняла заради очевидните манипулации/ да науча точно имената на "парашутистите". Мисля, че колкото повече гласност се дава по случая, толкова по-добре. И аз ще помоля, ако някой има възможност, да ми изпрати резултатите на leapandeva@gmail.com

# 78
И аз сега съм в чуденка дали това;което съм видяла за сина ми е вярно;а може и повече да е изкарал Rolling Eyesще се ходи явно на място за да проверя за по-сигурно-макар при нас доста да не ни достига за класиране;но знае ли човек Wink

# 79
Здравейте Веси и ко, и ние сме във вашето положение: в първия списък дори с нашите 30 т. сме на 108 място и следва да сме приети, и ние видяхме явната несправедливост ( имаме запаметени списъците) и решихме че ще запишем сина си в 125 у-ще в което е приет, и на съпруга ми  беше дадено същото нескопосано и смешно обяснение за хакерите в сайта на СМГ и то от директорката Тодорова. И ние сме на мнение, че заради справедливостта и бъдещето на децата в България нещо трябва да се направи и на такива случай на явни манипулации трябва да се дава гласност. Намеренията ми бяха да информирам Регионалния инспекторат по образованието, а може би и Министерство на образованието и някоя медия, затова напълно подкрепяме вашите действия и ако искате можем да ги съгласуваме.

# 80
На първо място задължително бих уведомила РИО и Министерството и бих поискала удължаване на сроковете за записване, както и оповестяване на резултатите в официалния сайт отново.

# 81
Майки, обединявайте се и отидете масово да видите резултатите на децата, заедно с тях самите за да може те на място да кажат дали това е тяхната работа. Искайте официално копие от работата на децата си, заедно с оценяването. Крайно време е родителите да изискат от държавата да получават информацията, която им се полага по право. Крайно време е в БГ да започне да се слага край на утвърдени с години порочни практики при които хората полагат труд, след което затварят очи и продължават напред...

# 82
На първо място задължително бих уведомила РИО и Министерството и бих поискала удължаване на сроковете за записване, както и оповестяване на резултатите в официалния сайт отново.
Могат да оповестят в сайта каквото си искат.
За да има "оня" списък, значи какво: че работите на децата веднъж са оценени обективно, след което на когото трябва е коригиран резултатът. Дали са подправени техните работи, вече веднъж оценени, за да отговарят на обявените резултати, можем само да гадаем.

# 83
Разбира се, че могат да пуснат каквото им хареса в сайта, но не и ако се направи качествена проверка преди това на писмените работи.
Дали не е късно за проверка не знам. Лично аз съм май по- скоро скептично настроена. А "оня" списък скриха ли го? Аз още не мога нищо да отворя в сайта на СМГ.
Просто се замислих на колко ли места е така, само дето не се изпускат разни списъци... На историята с хакера някак не мога да повярвам. Кофти ми стана, като прочетох, много. Засяга всички ни, независимо дали сме кандидати за СМГ или не, мисля.

# 84
  • софия
Здравейте майки
и аз съм майка на четвъртокласник които се яви на изпита на 19.06
нямам думи възмутена съм от всичко това което се случва
днес вече няма на саи-та резултати и се обадих в СМГ
казаха ,че имат тих. проблем но може да се видят работите на децата
датите са 21, 22 и 23 
въпроса ми е заели някои от колко часа са консултациите

# 85
Много моля и аз за файловете с резултати. Не си направих труда снощи да ги сваля, но моля да ми ги изпрати някой на gambum2000@yahoo.com. Благодаря предварително. А който иска задачите да дава мейли, ще ги разпращам. Трябва да се борим, за да научим и децата си на това.

# 86
  • софия
Много моля и аз за файловете с резултати. Не си направих труда снощи да ги сваля, но моля да ми ги изпрати някой на gambum2000@yahoo.com. Благодаря предварително. А който иска задачите да дава мейли, ще ги разпращам. Трябва да се борим, за да научим и децата си на това.
agiode@abv.bg

# 87
mst,  аз искам задачите, много те моля.
Прати ми ги на опция "лични", то е като кликнеш на ника- появяват се опции, едната е да се прати съобщение.

# 88
работите могат да се видят днес (21.06) от 14 часа, на 22.06. - от 8.30 часа, и на 23 не запомних, но май пак от 8.30 часа. Аз определено имам претенции за едната от текстовите задачи на детето си и искам да видя точно методиката за оценяване и неговата работа. На фона на всички негови представяния през учебната година, резултата, който имаме сега е почти плачевен.

# 89
  • Sofia, Bulgaria
Може ли задачите kkondova@gmail.com
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт