Отчетна - СМГ резултати 5 клас

• 40 510
  • 347
  •   1
Отговори
# 60
Заиграх се и аз да сравнявам. На ред, отдолу нагоре. Изобщо не са само последните пет деца. Под стотицата попаднах на дете с 22 и на друго с 15(!)точки. Не вярвам на очите си!

# 61
Тази история със сигурност трябва да отиде в медиите.
Дали децата знаят какви ги вършат родителите им?

И аз продължих да гледам. В общия списък децата с 32 точки са от номер 74 до номер 89. А в класирането - от номер 77 до номер 112. От 77, защото са добавери трите деца от състезания. Значи има минимум 13 деца с променени резултати.  

И като продължих да гледам установих, че не са бонифицирани само деца с високи резултати, а напосоки открих една звезда, която от 25 точки е скочила на 32 и един младеж - от 24 на 32. Този с 15-те не ми се търси.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 03:22 от Divana

# 62
Здравейте искам да се обърна към всички майки и бащи.На 20.06.2010 в 21:24 на страницата на СМГ бяха пуснати два документа.
В единия пише цитирам-Яна Стефанова Теохарова .............................. 30точки.
В другия документ обаче пише цитирам-Яна Стефанова Теохарова .............................. 32точки.
В първият списък детето ми влиза но в втория виште какво става...
Има и други не е само тя. bowuu
Ако някой успее да ми го обясни ще съм му благодарен.

# 63
Нямам думи Shocked И аз сравних таблиците. Как може да се случи подобно нещо?!? Направо ми вгорчи радостта от снощи  Confused
vesi_pateto, jim4o, не се давайте лесно!

# 64
Здравейте мили Майки,
Съжалявам, че се намесвам тук в светая светих на дамите, аз съм съпруг на Vesi_Pateto.
Често съм чел темите и съм получавал интересна информация за модулите на СМГ. За съжаление, липсва такава в спортинте форуми  Laughing
Както и да е, да ни  са ни живи и здрави дечицата, ще преживяват много радости, разочорования, ще се сблъскат с нелицеприятни неща. В случая семейния съвет решихме, че ще го запишем в 107-мо, но няма да оставим нещата така. Аз по принцип съм човек, който вярвам, че трябва винаги да се реагира, какъвто и да е резултата, защото иначе НЯМА да има промяна на системата. Освен това, ще му дам урок на нашия син, как човек трябва да защитава правата си. Може всичко да е грешка, да не измамама, да не са ни стигнали силите просто - но това трябва категорично да стане ясно.
Моля, който лично е изтеглил файловете от СМГ и е готов да се лигитимира, да пише на лични, даже без да го прави първоначално. Просто да не ни обвинят, че ние сме си пипали екселската таблица. Confused
Ще ви държим в течение с нашите действия.
Поздрави

# 65
  • София
Резултатите на самото училище, не тези от сайта, са истински. Идете и ги вижте, а това, което е било публикувано в сайта не би могло да помогне на никой, който е фалшифицирал данните, освен ако не откаже някой да провери на място и да пропусне записването, ако всъщност е приет, но таблицата от сайта го е заблудиле.

Успех  Simple Smile

# 66
Здравейте колежки!
Нашият изпит и класирането за нашата ПМГ мина вече. Не мога да отворя обаче страницата на СМГ, за да видя задачите от вашия изпит, а ми е много интересно, т.к. моят син го готвих по сборника на PONS именно със задачи за СМГ. Моля ви, ако някой ги има да ми ги прати.
Чета при вас за разлики в точките, обаче страницата с резултатите ви не мога въобще да я отворя и не схващам какви са тези разлики.

# 67
  • София
Judy, честито на сина ти  Simple Smile  Hug

Изглежда някой си е поиграл да хакне таблицата с класирането, изнесено на сайта на СМГ, бройките и точките на приетите не отговарят на точките от изпита. На самото училище е изнесена вярна информация, но диверсията със сайта може да откаже някои родители да отидат и да проверят резултатите на място, като по този начин могат да освободят места за някой друг по-назад в класирането.

# 68
А защо не мога да отворя сайта? Въобще не мога да мина по- далеч от заглавна страница и ми забива.
Там има ли ги задачите от събота?
Ако някой ги има моля да ми ги прати на лични.

Това ми звучи наистина като диверсия /с точките/. Как се образува балът? Явно е 36. При нас бе 30- утроена от изпита, оценка от удостоверението по математика и точки от състезания, приравнени към оценка по шестобалната система.

# 69
За мен като програмист историята с хакването звучи много съмнителна.
За да е възможно това трябва:
1. Хакерът да е имал таблицата с резултатите за да я размести. Откъде ще я намери?? Вариантът да са изкарали правилните резултати и някой бързо да ги е подменил също е възможем, но още по-малко вероятно е всички да са видяли направо хакната таблица...
2. Да има достъп до сайта, тоест да го е хакнал
3. Да има някакъв интерес - да дискредитира училището?

Според мен просто са изкарали предварителни резултати и са се усетили ненавреме.
Въпросът е защо от СМГ не си признават.

А за поправени резултати: защо си мислите че ако бяха изкарали една единствена таблица тя няма да е подправена..няма гаранция.

Аз повече залагам на недоглеждане и мерак за изкарване на бързи резултати...
Във всеки случай много се изложиха..

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 10:06 от peppia

# 70
Там има ли ги задачите от събота?

Как се образува балът?

На сайта задачи няма /и никога не е имало/. Балът е единствено и само от съботното състезание.

Резултатите на самото училище, не тези от сайта, са истински.
Резултатите на самото училище /по азбучен ред/ съвпадат с тези, които са в таблиците на класирането. И не са тези, които бяха качени на сайта. Съмнявам се доколко са истински, но поне са едни и същи в двете таблици - тази на резултатите и тази на класирането,

# 71
Дали могат да се видят решенията на децата?

# 72
"На сайта задачи няма /и никога не е имало/. Балът е единствено и само от съботното състезание. "

Благодаря, Нара.
Тогава остава ако някой ги има да ми ги прати, за което много благодаря предварително.
На нашия сайт има задачите от предходни години, а в този на СМГ просто въобще не мога да надникна какво има, забива веднага. А влязох с идея нещо да си изтегля.
Не мога въобще да си обясня това с различните точки. Пълна мъгла ми е. Не съм чувала за подобно нещо.

# 73
Може ли някой да ми изпрати файла с класирането m123654@abv.bg

# 74
На 20.06.2010 в 21:24 на страницата на СМГ бяха пуснати два документа.
В единия пише цитирам-Яна Стефанова Теохарова .............................. 30точки.
В другия документ обаче пише цитирам-Яна Стефанова Теохарова .............................. 32точки.

Ако някой успее да ми го обясни ще съм му благодарен.

Тази просто с мед да я намажеш.
А този юнак
                                                               тест 1зад 2зад общо
99 Валентин  Симеонов Милошов.........14       9      9       32 /класиране/
     Валентин  Симеонов Милошов.........10       2      2       14 /резултати/
?!

Общи условия

Активация на акаунт