Отчетна - СМГ резултати 5 клас

• 40 431
  • 347
  •   1
Отговори
# 30
Дали ще може някой да ми изпрати файла с резултатите?
На сайта на гимназията не намирам нищо.... Sad

# 31
  • София
Приети сме с 38 точки. Много сме щастливи.

# 32
  • София
Мами, аз съм извън София, може би някоя да провери Йордан Йорданов Велев? Моляя ви...

# 33
  • София
Дали приетите ги има пред СМГ, че от сайта май нищо няма да научим днес.

# 34
Да има ги ! Минималният бал е 32 т.

# 35
Йордан Велев е с 33точки.ЧЕСТИТО! Hug

# 36
момичета, на сайта няма нищо Sad Sad Sad

# 37
може ли някой да изпрати резултатите на лични Благодаря!!!

# 38
  • София
Може ли някой да изпрати резултатите на лични и на мен. Благодаря.

# 39
Бихте ли ги пуснали и на мен, моля. Честито на всички приети!

# 40
  • София
Може ли някой да изпрати резултатите на лични и на мен. Благодаря.  bouquet

# 41
не знам как да изпратя файловете резултати на лични.
Мога на мейл, ако някой ми прати мейл на лични. Или ако ми обясни как да го направя на лични:-)
Между другото приетите деца са 112. Поне в списъка, който имам.

# 42
Честито на всички приети деца  bouquet

И моят син е сред тях с 33 точки Peace

Който иска файла, трябва да даде и-мейл  Simple Smile

# 43
Аз ще съм много благодарна ако някой ми изпрати задачите на ziun@abv.bg

# 44
Здравейте и честито на приетите.  bouquet
Отдавна следя темата, но чак сега се включвам.
Знаете ли защо не може да се изтегли класирането от сайта. Случи се нещо много странно. Свалихме го минута след публикуването. Два екселски файла "Sustezanie " и "Klasirane"/ В първия има 5 страници. Едната"DATA" с целия списък на всички участници подредени по брой точки. Нашия малчуган с 31 точки беше на 100 място. С тези точки започваха от 90 до 107. И изведнъж в класирането - 112 души и минимален бал 32 Shocked Последните 6 приети деца с 32 точки - в общия списък са с по 31 точки, а едното с 29 Shocked В "класираните" са им  завишени точки от последните две задачи. Изтреляхме се веднага към СМГ и влязохме в канцеларията, заедно с още едни родители 31ици. Обясниха ни, че сайт бил хакнат и меродавен бил списъкът на хартия, като на края ни се разкрещаха...Долу бяха разлепени азбучния и класирането, но го нямаше този от сайта - всички подредени по брой точки. В азбучния списък децата, за които говорих са с по 32 точки. Как е хакнат сайта, как е сменена точно тази страница и какво стана  - не знам, не сме привърженици на световни конспирации, но се чувстваме много кофти. Едно, че за една точка не сме вътре, второ заради цялата тази мазня. Който поиска, му пращам файловете за справка.
Оставаме на вариант 107мо, където сме приети, но ще предприемем мерки да се разследва тази история.
Лека нощ на всички, за нас няма да е много лека, че трябва да успокояваме математика Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 00:12 от vesi_pateto

Общи условия

Активация на акаунт