Отчетна - СМГ резултати 5 клас

• 40 434
  • 347
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Стискам палци на всички, и предлагам по някое време да се съберем и да пийнем по кафе, чай, сок или бира да отпразнуваме приключването на лудницата, независимо от резултатите  Laughing

Браво на всички деца (както и майките им), големи са герои  Hug

# 16
  • София
Здравейте!
Я-а да видя къде ни е "забила" модераторката. Rolling Eyes
Успех на децата Ви. Ние ще се "пържим" догодина. Някой ще бъде ли така добър да даде задачите.

# 17
Ние сме от Бургас. Нашия изпит предстои на 23.06.

Моля ако някой може да ни изпрати задачите от СМГ, за да се упражним или да напише някоя от по - интересните.    bouquet

# 18
Току-що сканирах задачите, но не съм наясно как да ги споделя с желаещите.  Embarassed Затова давайте мейли, ще гледам да ги разпратя с оглед повече деца да "потренират", като им дойде времето и желанието за това.

# 19
Хаха, в този форум съм от 2005 г, но чак сега видях Общ отчетен. Тук може да се отчитаме дажо по зодии:-)
И понеже е отчетен - може и да спамим, предполагам?

В този ред на мисли - някой да се е разхождал до СМГ тази вечер? Аз чакам в сайта.

# 20
А дали няма да изнесат резултатите в СМГто преди да ги качат на сайта? Чудя се дали да не прескоча до там?

# 21
Надявам се като ги изкарат там, едновременно да ги качат и на сайта.

Задачите съм ги снимала и ги имам на файл. Който ги иска да ми праща и-мейл на лични.

Уф, малко остана  Neutral Face

# 22
  • София
А дали няма да изнесат резултатите в СМГто преди да ги качат на сайта? Чудя се дали да не прескоча до там?

Ако живееш наблизо, ще е по-бързо да ги видиш на място, че сайтът вече започна да забива, сигурно всички седят и рефрешват  Laughing

# 23
те ще са като файл, ако някой го изтегли, може да го праща на мейли.
Аз лично съм далеч от СМГ, за съжаление.

# 24
Честито на победителите:  bouquet  bouquet  bouquet
http://smg-bg.info/home/

# 25
Честито на приетите. Моите не са сред тях. Но аз съм доволна и от 107-мо.

# 26
От къде мога да видя списъка с приетите деца?
На сайта на гимназията нищо не намирам.... Sad
Благодаря предварително!

# 27
Ние хванахме последния влак Joy с 32 точки,много е щастлив.Честито на всички приети дечица!

# 28
  • София
Честито на всички приети  Hug

Марина не можа да влезе, но аз така или иначе нямах особено големи очаквания, за съжаление  Sunglasses

# 29
  • България, София
Ние хванахме последния влак Joy с 32 точки,много е щастлив.Честито на всички приети дечица!
Свалиха ги от сайта ...

Общи условия

Активация на акаунт