Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 776
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Аз съм тук но тази снимка ме натъжава  Weary Weary Weary

# 511
  • в очите на дъщеря си
недей да тъжиш виж колко други хубави снимки съм ти пратила

# 512
  • Варна
недей да тъжиш виж колко други хубави снимки съм ти пратила
Тези са най сладки  Heart Eyes

А Берен как сладко подскачаше с патериците  Grinning  Joy Много ме изкефи  Peace

# 513
  • Варна
Отивам да спя  smile3507 Лека нощ  newsm46

# 514
А ДА СА БЛИЗНАЦИ-МОМЧЕ И МОМИЧЕ   newsm04Ю

А НИХАЛ ЩЕ ИМ ГОТВИ newsm64

ТАТКО БЕХЛюЛ ЩЕ РАБОТИ  pironi

newsm10  аз имам двама сина  ,така че една момичка няма да е излишна smile3541

# 515
Мацки, сори че нахлувам така, но знаете ли коя е тази мацка с Киво и защо Берен е с патерици?

# 516
Вмъкни Цитат
Мацки, сори че нахлувам така, но знаете ли коя е тази мацка с Киво и защо Берен е с патерици?

Bell,това е сегашната приятелка на Къванч ,Идил Фарат.А Берен Саат се контузила при някакъв инцидент на какъв точна незнам,май беше при снимки

# 517
А ДА СА БЛИЗНАЦИ-МОМЧЕ И МОМИЧЕ   newsm04Ю

А НИХАЛ ЩЕ ИМ ГОТВИ newsm64

ТАТКО БЕХЛюЛ ЩЕ РАБОТИ  pironi

newsm10  аз имам двама сина  ,така че една момичка няма да е излишна smile3541

Франклина и ти си отмоето племе и аз имам двама сина newsm05 тъи че ще сложа една мома 4470 за цвят

# 518
Вмъкни Цитат

Bell,това е сегашната приятелка на Къванч ,Идил Фарат.А Берен Саат се контузила при някакъв инцидент на какъв точна незнам,май беше при снимки

Благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet

# 519
# 520
Вмъкни Цитат

Благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet

newsm10
   Bell,ако се разровиш назад из темата /даже и по старите/ Има доста инфо за Идил Фарат

# 521

Хайде момичета за всеки вкус по нещо

# 522
здр Момичета
мн ми липсвахте  Hug Hug Hug Hug

мн сте изписали и сега ви 4ета

# 523
здр Момичета
мн ми липсвахте  Hug Hug Hug Hug

мн сте изписали и сега ви 4ета

smile3529 Laughing

# 524
Жените с ниско IQ хлътват по богати мъже

24.06.2010

Представителките на нежния пол с по-ниско IQ е по-вероятно да се влюбят в богати мъже, отколкото по-умните жени.
Жените с ниско IQ хлътват по богати мъже Според учените този факт е свързан с  първичното желание на жените с по-нисък коефициент на интелигентност.

Авторът на изследването, д-р Кристин Станик от Университета в Мичиган, отбелязва, че съвсем естествено е жени с по-лошо образование и с по-малки възможности за успешна кариера да търсят по-заможни господа. Всъщност мотивацията на дамите е сходна с тази през древността, когато богатите съпрузи оказвали пряко влияние върху оцеляването на семейството.

Проучването показва още, че по-интелигентните и финансово независими жени са по-склонни към краткотрайни флиртове. Според експертите това е свързано с високото самочувствие, с което може да се похвали активната и делова жена.

Колко ни е IQ?Моето е достатъчно за да хвана К.Т. а пък той хич не е беден Rolling Eyes
ей това мн ми хареса
и е мн вярно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт