Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 596
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Magosniwa аватарчето ти от новите епизоди на листопад ли са  newsm78 имам предвид лейля и оуз се събират

# 691
  • Варна
Magosniwa аватарчето ти от новите епизоди на листопад ли са  newsm78 имам предвид лейля и оуз се събират
Да оттогава е  Grinning Сладури са нали  Heart Eyes

# 692
  • Варна
В новата тема ще сложа анкетата която не се получи нали   newsm78 Обаче се научих да слагам анкети една сред друга. Нямало нужда от времетраене а направо се анулират гласовете  Peace

# 693
  • Варна
Живи хора има ли  smile3506

# 694
  • в очите на дъщеря си

да

# 695
# 696
  • Варна
Хазал дали ще играе в друг сериал през новия сезон  newsm78

# 697
  • Варна
тина докъде стигна с 1001 нощ  Grinning

# 698
# 699
Magosniwa аватарчето ти от новите епизоди на листопад ли са  newsm78 имам предвид лейля и оуз се събират

наистина са сладки Оуз вече започвам да го харесвам мн се промени за към добро само да разкара Джейда че е много досадна с нейното мърморене,а и крайно време е вече и Лейля да бъде щастлива

# 700
  • Варна
Magosniwa аватарчето ти от новите епизоди на листопад ли са  newsm78 имам предвид лейля и оуз се събират

наистина са сладки Оуз вече започвам да го харесвам мн се промени за към добро само да разкара Джейда че е много досадна с нейното мърморене,а и крайно време е вече и Лейля да бъде щастлива
Обаче май тази седмица за последно ще дават Листопад. После почва Цената на живота. Дано на есен да почне пак  Praynig

# 701

Обаче май тази седмица за последно ще дават Листопад. После почва Цената на живота. Дано на есен да почне пак  Praynig

A ми може и да го дават нека малко да ни омръзне но друг сериал няма да гледам че ставам  #Crazy като това човече а и малкия иска повече да е навън  smile3540

# 702
Незабравима гледал ли е някой и накратко за какво става въпрос и там май играе мн готин пич newsm78

# 703
  • в очите на дъщеря си
тина докъде стигна с 1001 нощ  Grinning

ами до 53 епизод

# 704
  • в очите на дъщеря си
Незабравима гледал ли е някой и накратко за какво става въпрос и там май играе мн готин пич newsm78

аз не ама свекъра като започне не дава и дума да се каже  Sick

Общи условия

Активация на акаунт