Юли 2006 - 95

• 36 587
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС

Мили момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug

Дю, милото детенце  Hug

# 196
Дю, да минава бързо баба шарка при Коцето  Confused

Сега една позната ме пита ,гледайте какъв проблем
 пита ме в БГ до 8 клас какво е образовванието начално или основно,обяснявам и че е основно,сега е даже след 7 клас,а началното е 1-4 клас.Тя се чуди как да преведе една диплома(преводачка е) . В Испания образователната система е разделена на три етапа: начално образование (от 6 до 12 години), средно образование (от 12 до 16 г.) и Bachillerato (от 16 до 18 г.). Основните предмети в средното образование са задължителни и не могат да бъдат избирани. ,тук сме съвесем различно и се чуди горката Rolling Eyes

Гледайте какви неволи,викам и да пише че е наше основно а те да си го приравняват,при тях е средно  newsm78 ooooh!

То сега какво стана с това решение на предучилищна от 5 години? newsm78взех да се чудя

# 197
  • София
Ели, според мен е основно, да.
Не се прие това с предучилищната от 5год., защото няма персонал и помещения.

# 198
Честит рожден ден на Алекс! Пожелавам му много зраве и безгрижно детство. Благодаря ви момичета за пожеланията.  Не го ли приеха за предучилищната от 5 години? Сега чета оттук, бях се попритеснила да си кажа честно. И то защото коментираха децата да ходят в училище от 5 годинки. Еми малки ще са, да се бутат по коридорите с големите.  Добре, че си остава старото положение. На мен вече хич не ми се работи. Чакам с нетърпение да минава и другата седмица, от 27.07 съм дълъг отпуск-3 седмици.
Дю, как е Коци? Избиха ли още пъпки? Успокои ли са поне малко?

# 199
Честит рожден ден на Алекс, да е усмихнат, здрав и много щастлив! Диди, весел празник!   bouquet

Мгиздова, толкова пъпки има, че не мога да разбера дали от вчера са му избили нови. Нощта беше кошмарна, сега не пожела да яде, отказва вода и чай. Има няколко пъпки на върха на езика и на долната устна, сигурно за това. Сега поне спи и изглежда малко по-спокоен. Днес е 4-ти ден, надявам се от утре вече да изгрее слънце при нас.  Laughing

# 200
  • София
Момичета, дойде денят, последния работен преди отпуската  Party

Ох, доживях  Laughing Дано цялата ни почивка да е чудничка, най-вече, да сме здрави през цялото време  Praynig

Утре съм си взела почивен ден, въпреки, че тръгваме в събота.
Трябва да си подменя шофьорската книжка, че ми изтече и задграничен паспорт, да си извадя. Не знам при вас, как стават нещата, но в нашата община ми обясниха следното- трябва да съм там в 4 часа сутринта  #Crazy да се впиша в някакъв списък. После отивам в 7,30 часа, да си получа поредно номерче по този списък и после да чакам, да ми дойде ред  Laughing Та пожелайте ми успех в това "премеждение" щото повярвайте ми ще ми трябва  Joy

После съм на козметик и маникюр  Wink и после идва най-трудната част, да събера в 3 куфара багажа за морето  Whistling

Съветче за лекарства от първа нужда, че нещо блокирах- за повръщане и разстройство, защото от това ме е най-страх  Tired
Мислех си, дали Деган на хапче би помогнало, защото с това са ни оправяли най-бързо, ама венозно. Какво друго  newsm78

Дю, дано е последен ден с нови пъпки  Praynig За устната кухина ние използвахме дактарингел  Peace

# 201
Миналата година като тръгвахме за море тръгнах с повече лекарства отколкото багаж,бях ги написала на един лист ,чак се бях хванала за главата ooooh!

Ивка на първо време се сещам за;панадол,нурофен,капки за нос,стеримар,фенистилгел,сироп за кашлица,ефизол,ентерол,хидрасек,и за големи-панадол,аналгин,парацетамол,фервексове, ама списъка е дълъъъъъъг Rolling Eyes

Дю дано минава  ooooh! бързо

Ронка не се включва отвлякохте ли я кажете?

# 202
  • София
Дю-милото ти бебенце Sad!Дано скоро-скоро се оправи мъничето Praynig

ivka76 -Къде ще почивате?Аз където съм ходила на всеки ъгъл има аптека,така че не съм се зареждала с лекарства Rolling Eyes,най-важно е за Т да имаш нещо според мен.Успех с изваждането на документи,толкова го усложниха че няма накъде ooooh!.Айде весело изкарване на моренце!

Ели-сестра ми от Гърция разправя за същите класове,учебни системи разни,хич не ми стана ясно,но си имат специално наименование на техния език,така че е добре преводачката да се поинтересува за точното наименование,ако напише буквален превод едва ли ще разберат за какво иде реч Peace.

# 203
  • някъде
Благодаря за пожеланията Hugето го и рожденника 
Дю, бързо да се оправя дребното Praynig
Весело изкарване на почивките и приятно море на всички отпускари и курортисти Wink

# 204
  • През девет земи в десета
Диди,много е сладъй рожденика,а тортата е бижу Simple Smile да ти е живо и здраво порасналото момче,много да те радва,много щастие и късмет   bouquet

# 205
  • През девет земи в десета
Против повръщане Вомитусхил(хомеопатично) Деган таблетки не става за малки деца Peace и една ампулка Гентамицин ако случайно хванете нещо стомашно-чревно. Аз спрях да нося лекарства,няма смисъл,аптеките по морето са добре заредени,ако излизате в чужбина,там са още по-добре заредени Peace

# 206
Честит рожден ден на всички малчовци,макар и на патерица Hug
Луднала съм от работа и нямам време за нет:(Алекс е с баба си във Враца и съм мома-англичанка сама,ала не мога да се възползвам от намалението Confused Mr. Green
За протокола, Ронката е вече във  Враца..
Искоооо,днес е Петък....,разбираш ме Hug Laughing
Ивка,а бе може и да сме провинция,ама имаме и тук аптеки Grinning Hug
В тази връзка,Онзи ден открих плажния сезон за тази година и като типична туристка изгорях като пържола SadВодата дори и на Златни е гаднаааааааааааааааааааааааааа и мирише на тоалетна Twisted EvilЖалко за хората,дето дават пари да ходя Twisted Evil на море и в крайна сметка получават това,заради безразборното строителство и липсата на контрол #2gunfire

# 207
Ehooo,tuk sym. Vuv  vraca sym, v ponedelnik shte otskocha da sofia. Ako mi ostane vreme shte se obadq na sofianki.

Chestito na vsichkite ni julcheta!

Nqmam kirilitsa i prikluchvam.

Pozdravi na vsichki  Simple Smile

# 208
Честит празник на Юл! Да расте здрава, щастлива и послушна! Ели, наздраве!   bouquet

Ронка, здравей на БГ земя.  Hug

Коци е вече по-добре, явно най-лошото мина.

# 209

Днес имаме и РД и имен ден! Flutter

Довечера ще е партито,поканихме всички наведнъж в едно ресторантче наблизо и аниматор ангажирах да забавлява децата Crazy.
  В тези жеги незнам как я карате?
Ние спим на климатик,не се диша Crazy

Общи условия

Активация на акаунт