Преди малко пак даваха кратък репортаж-Енрике пееше на живо
!Явно само новата песен-тази с Никол Шенциргер са я пуснали така.
!Явно само новата песен-тази с Никол Шенциргер са я пуснали така. 
пуснаха вирусите 

Всички около мен ме обявиха за луда, че давам на детето си ракия. Ама аз сложих съъъвсем мъничко.
И са лилавички! 
Ставам да чистя, че кочината ще си седи докато не пипна аз. 
така ми се реве,тук си изгледах детето,11 години вече тук,не че на къщата ще ни е зле,ама трябва да се свиква там,като си свикнал някъде е мн. гадно сегаааа
То трябва кредити да се погасяват,заеми да се връщат,и да се отвършва таз къщурка:)
уф 
Като казах лилави май пресилих. Сутринта така ми се видяха, сега като ги гледам са си червенички, сякаш е захапано от нещо. Ще я водя на лекар да видим какво ще каже, че да научквам не си е работа. 

С удоволствие бих го напуснала и бих отишла на ново място, което да се зареди с нашата си енергия...Ех, че хубаввооооо! Радвай се, не тъжи.
С удоволствие бих го напуснала и бих отишла на ново място, което да се зареди с нашата си енергия...Ех, че хубаввооооо! Радвай се, не тъжи. 

Но всичко е много индивидуално, един добър педагог винаги може да разбере ако при дадено дете възникне проблем и просто да поговори с родителите да го отпишат, а и все пак не на всеки му се отдават езици. Много дечица в градините биват записвани на музика и танци примерно, само защото и другите деца са записани, няма детето да седи само и да гледа отстрани, я. НО дали му се пее или танцува точно в този ден и час, никой не го пита. Темата е много дълга и разбира се, всеки има свое мнение, не заставям никой да се съгласява с мен, както всъщност и аз правя. 
Ако искаш мога да поразровя в лекарствата и да ти пиша с точност.
Че кучетата не казват бау бау, а уаф-уаф. Числата не ги учат като, както аз я карам да броим едва ли не насила, а броят колко крави има на дадена картинка и т.н. На веки 30 минутки им измислят нова игра, така на децата не им омръзва и им е интересно. Това са беглите ми впечатления. На Ема й става все по-интересно. Всеки ден ме пита кога ще ходи на училище, защото много й харесва. С влизането в стаята отива към кухненския кът и започва да готви нещо си...дори и чао на ми казва.
Но всичко е много индивидуално, един добър педагог винаги може да разбере ако при дадено дете възникне проблем и просто да поговори с родителите да го отпишат, а и все пак не на всеки му се отдават езици. Много дечица в градините биват записвани на музика и танци примерно, само защото и другите деца са записани, няма детето да седи само и да гледа отстрани, я. НО дали му се пее или танцува точно в този ден и час, никой не го пита. Темата е много дълга и разбира се, всеки има свое мнение, не заставям никой да се съгласява с мен, както всъщност и аз правя. 

Ако искаш мога да поразровя в лекарствата и да ти пиша с точност.
http://apteka.framar.bg/30001140/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%B8% … B0%D0%B1%D0%BB-60 
Тук сме на светлинни години,къде ти например такъв разкошен парк с тикви малки и големи,да отидеш,децата да се рият в сламата,да снимаш , да видиш тези красоти.