Пердета - 7

• 198 398
  • 843
  •   1
Отговори
# 360
Пастелни де, но с малко повече цвят. Пепел от рози, бебешко меко зелено...де да знам, варианти хиляди. Изкарай си едно снимка, отиди и обикаляй магазините и ще се спреш на нещо, има страхотни цветни комбинации, защо пък да е едноцветно  Wink
Друг момент - ще има ли килим? Ако да - едното трябва да се свърже със стените, другото с мебелите, става най-приятно като са три цвята.

# 361
Благодаря, а повечко снимки няма ли да качиш? Нали знаеш, че те чакам. Simple Smile

Е, наканих се да ги снимам щорите и пердето -
http://hapia.snimka.bg/daily/hol.541144.21021748
http://hapia.snimka.bg/daily/hol.541144.21021751
http://hapia.snimka.bg/daily/hol.541144.21021755

Ето и пердетата от хола, като има и още един единичен прозорец:
http://hapia.snimka.bg/daily/hol.541144.21021726
http://hapia.snimka.bg/daily/hol.541144.21021728

# 362
  • Точно където трябва
Страхотно!!! Особено пердето в хола! Ние приключихме едната стая, но остана в другите все по нещо. В хола нямаме мебели още, до края на седм. трябва да станат. Нещо не се получи с пердето и килима, ама ще стоят докато ни поомръзнат и докато измисля нещо друго. Бокса още е по плочки и латекс, но и той ще чака, че едни проблеми и не ми е до обзавеждане... Sad

# 363
Благодаря   bouquet Какво не се получило с пердето и килима? Дано проблемите се решат бързо Peace

# 364
  • Точно където трябва
Ами купих едни пердета, готови, широки 3 м. На прозорец широк 1,50 не се набра добре, ама никак. Пък аз докато решавах за пердето и видях едни пътечки - точно като пердето. И те понеже 70/120 взех 3 броя и си ги наредих на пода  Laughing Като тези за баня, но не пишеше за баня  Confused И сега ако сменя пердето, пак трябва да търся килим. И понеже взех такова /но др. цвят/ и за спалнята и него ще трябва да сменям. Ама то поне е бяло и лесно ще намеря.

# 365
  • София
Аз пък с едно питане. Имаме щори роло в детската стая, над тях ще сложа тънко воалено перденце. Не искам да е до земята, но се чудя до къде е най-добре да стига? До парното ли, да го закрива ли малко, вие как мислите? Корнизът е над прозореца, не на тавана.  Hug

# 366
Хапя, чудни са, браво!

# 367
Хапя, и на мен перденцата много ми харесват. Диванчето също е страхотно. Много ми допадна и стената с имитация на камък. Peace

# 368
Аз пък с едно питане. Имаме щори роло в детската стая, над тях ще сложа тънко воалено перденце. Не искам да е до земята, но се чудя до къде е най-добре да стига? До парното ли, да го закрива ли малко, вие как мислите? Корнизът е над прозореца, не на тавана.  Hug
Точно до парното, сантиметър над него най-много или точно колкото е корниза над прозореца - толкова да виси пердето под долната му част.

# 369
  • София
Мерси!

# 370
  • Стара Загора
Хапя, и на мен много ми харесаха перденцата и особено това в хола с припокриването Hug

Да ви питам и за цвета.
Като цвят на плътното си мислех за нещо сиво, сребърно. Не крещящо.
http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.21003851
Цвета на стената е горе долу същия, като на снимките.
Абстрахирайте се от спалнята. Искам да си кореспондира с ал.елементи на гардероба. Планирам след време спалня, шкафчета и т.н. да са в същия стил като гардероба.
Но за тънкото се чудя, как ще е най-добре?  newsm78 И то ли да сивее с някакви други цветни елементи. Мисля, че няма да е добре да е зелено, като стената.
Нашата спалня е в почти същия цвят. Първите ми пердета бяха зелени, няколко тона по-тъмни от стената с едни бели цветя и едноцветно тънко отдолу в шампанско. Новите са в тъмно златисто-кафяво - плътните дюс, а тънките с едни цветни правоъгълници - те се връзват с мебелите. И двата варианта си ги харесвам много, но стоят много различно и изцяло променят вида на стаята. Новите така и не съм успяла да ги снимам още, но ще гледам да е скоро. Пък на старите ако искаш ще поровя ако имам някаква снимка.
Ти можеш да избереш някакъв съвсем различен цвят, който да вържеш примерно с килима или шалтето. Но съм напълно съгласна с Вилико да не е в сиво или сребристо пердето - наистина е много студен цвят. По скоро после можеш да сложиш някакви такива аксесоари с сребристо Peace

# 371
Благодаря ви момичета   bouquet elliee няма ли възможност да сложиш по 2 пердета на прозерец - няма ли да стои добре?

# 372
  • София
Хапя, и на мен много ми харесаха перденцата и особено това в хола с припокриването Hug

Да ви питам и за цвета.
Като цвят на плътното си мислех за нещо сиво, сребърно. Не крещящо.
http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.21003851
Цвета на стената е горе долу същия, като на снимките.
Абстрахирайте се от спалнята. Искам да си кореспондира с ал.елементи на гардероба. Планирам след време спалня, шкафчета и т.н. да са в същия стил като гардероба.
Но за тънкото се чудя, как ще е най-добре?  newsm78 И то ли да сивее с някакви други цветни елементи. Мисля, че няма да е добре да е зелено, като стената.
Нашата спалня е в почти същия цвят. Първите ми пердета бяха зелени, няколко тона по-тъмни от стената с едни бели цветя и едноцветно тънко отдолу в шампанско. Новите са в тъмно златисто-кафяво - плътните дюс, а тънките с едни цветни правоъгълници - те се връзват с мебелите. И двата варианта си ги харесвам много, но стоят много различно и изцяло променят вида на стаята. Новите така и не съм успяла да ги снимам още, но ще гледам да е скоро. Пък на старите ако искаш ще поровя ако имам някаква снимка.
Ти можеш да избереш някакъв съвсем различен цвят, който да вържеш примерно с килима или шалтето. Но съм напълно съгласна с Вилико да не е в сиво или сребристо пердето - наистина е много студен цвят. По скоро после можеш да сложиш някакви такива аксесоари с сребристо Peace
Благодаря,
Ще се радвам, ако пуснеш снимки, за да добия представа. Притеснявам се да не стане много шарено от една страна. От друга не искам да стане "студено"
Спалнята /като легло/ ще сменя, както и шалтето. То е златисто, а този цвят предвиждам за хола. Килим няма да слагам. Така че пердетата и шалтето няма да са един десен, но според мен трябва да кореспондират. Шарени пердета и едноцветно шалте  newsm78. Нещо такова си представям.  Или шалтето и плътните да са еднакви? Знам ли? Малко ми е трудо с пердетата...

# 373
  • Стара Загора
Geryger, ето http://www.album.bg/marusya/images/25490087/
Първите две снимки са новите, но цветовете не са съвсем реални, нещо не съм настроила фотоапарата както трябва. На третата в ъгъла се вижда част от старото перде, оказа се, че нямам снимка на която да се вижда повече:ooooh:, но като цвят е почти реално. Като цяло с кафявото сега стаята изглежда по-малка, някак си се запълни, което е нормално за по-тъмните цветове, но като влезеш очите ти са право в пердето - то е акцента. Докато със зеленото стаята изглежда много по-просторна и светла,а пердето се слива с обстановката и не се натрапва. иначе може да видиш, че шалтето ми е едно и също Mr. Green
За шареното, от моя опит стигнах до извода, че понякога има нужда от нещо по-шаренко, без да се прекалява естествено. Ние така като обзавеждахме в началото от страх да не стане шарено използвахме цветовете доста пестеливо и се получи обратния ефект - апартамента изглеждаше много постно и някак празен.
Иначе мисля, че и лилавото би стояло добре, или пепел от рози, на мен лично ми харесват като комбнация със зеленото и са топли. Но пак като избираш е хубаво да може да ги видиш заедно, да не се получи някакво несъответствие в нюансите. Най-добре е ако можеш да вземе мостра вкъщи или поне си носи на някаква бяла хартия намазано от боята/или тапета - не съм сигурна какво беше Blush

# 374
  • Точно където трябва
Благодаря ви момичета   bouquet elliee няма ли възможност да сложиш по 2 пердета на прозерец - няма ли да стои добре?
Няма от къде да ги взема, бяха ги донесли от Гърция.

Общи условия

Активация на акаунт