Пердета - 7

• 198 348
  • 843
  •   1
Отговори
# 495
  • В кошера...
За съжаление търся пердета в Бургас, но ще задържа, защото ще ми се наложи да ходя до София след 20дни и ще направя всичко възможно да го посетя този магазин. Не че имам друг избор...

# 496
medunka, отиди в често споменавания тук магазин с пердетата на килограм, на братя миладинови 12. има голям избор на платове и всяка седмица получават стока. аз видях две цени, 50 и 24 лв/кг.
там има и шалтета с 2 малки възглавнички, пак на килограм, излизат към 25 лв. и от тях имаше голям избор на цветове и десени миналата седмица.
аз там си харесах лена и щеше да ми излезе плата около 35-40 лв - 5-6 метра на 3м дължина. а лелчето днес ми иска 300+ лв за халки  Shocked
Е не можеш ли да не го слагаш с халки  Laughing
Не зная какви изисквания имате, за да харесвате единствен опердета от по 100лв. Има страхотни десени на нормални цени определено  Thinking

# 497
  • В кошера...
Ох, ще се опитам да обясня. Не са ми големи претенциите, но е факт цената. И аз вече не съм убедена какво точно искам, но си представях нещо такова:

http://duckeggbluecurtains.co.uk/wp-content/uploads/2010/05/floral-duck-egg.jpg
http://www.terrysfabrics.co.uk/images/P/PallazzoDC_Blue-01.gif

Сега пак ще постна пак снимка на цветовете, за да ми дадете съвет - исках нещо светло, даже на бяла основа - флорални мотиви или пак на ивици - като ужасния тапет. И съответно шалте с възглавнички от плата - http://multiply.com/slideshow/medunkabg:photos:45/1
Още повече, че взех да обмислям идеята за плътни римски щори + тънко перде.

# 498
Не знам как го виждаш, но при така наситената стая с мотиви - не бих сложила перде, различно от едноцветно бежаво/кафяво или синьо.
Тези пък, които показваш - нито мога да видя точно какво търсиш, прилича ми обаче на дамаска - от тези, бели от вътрешната страна и цветни отвън с лек лъщящ ефект  Thinking

# 499
  • Точно където трябва
Понякога /всъщност доста често/ много успешно се съчетават райе с цветя. На мен поне супер мн. ми харесва. Само да уцелиш същите цветове.

# 500
  • В кошера...
Ами то мотиви няма - това е старото шалте - него искам да махна. Само цветовете са няколко+раирания тапет.
Това, което исках е доста плътно, да - като дамаска, защото стаята е западна и като пекне на обед, та до 9 вечерта. А и гледа към улицата. Нещо в цвета на пътечките май ще е най-добре - тях няма как да ги сменям.
Едноцветно имам - пясъчен цвят - като възглавниците на спалнята. На него какво тънко би отивало не знам - сега е преливащ воал в пясъчно и кафиникакво!
Вече съвсем се обърках - може би в магазина ще получа просветление.

# 501
На мен точно шалтето пък ми хареса  Laughing
Ако едноцветно плътно имаш в бежаво, тогава купи само тънко - пак на такъв подобен фон, но с някакви малки и леки шарки, за да изпъкне.

# 502
Здравейте, нахлувам в темичката с моя си проблем. Във всичките стаи климатиците са в ъгъла над прозореца. И съответно не мога да намеря място за перде .... мислих за римски щори, но мъжо се е закучил за ал. щори  #Cussing out Последно си мислех да сложа перденца по вътрешния отвор на прозорците, но не знам дали няма да е грозно  newsm78 Най ми е труден избора за детската. Така исках хубави перденца на цялата стена  Sad Ще съм ви благодарна за всеки съвет или снимка на нещо подобно, че вече  #Crazy

# 503
Някакво място все пак нямаш ли за ето такъв вид корниц - сложен на стената, не на тавана

# 504
не, никакво място няма - климатиците така са сложени, че покриват цялата стена над прозорците. Не мога и до тях да сложа корниз, защото са по-широки от стената с около 3 см. Голямо обяснение дръпнах ... дано става ясно  Thinking

# 505
Ако не сложиш някоя снимка...не виждам как да дадем идеи, то е нещо специфично явно.

# 506
viliko, влюбих се в белите перденца в поста ти, жалко, че няма къде да сложа такива! Sad Обаче майка има подобен прозорец, вече мисля как да я убедя да сменя нейните! Joy

# 507
Да, много ефирно стоят тоя тип, ама си искат определен декор около тях  Peace
Като импровизираш с майка си - покажи резултата  Sunglasses

# 508
Като импровизираш с майка си - покажи резултата  Sunglasses

Успехът ми е под голям въпрос, но поне ще опитам! Grinning Запазих си снимката за всеки случай, знае ли човек........... Peace

# 509
  • Sofia
Момичета, помагайте, къде предлагат корнизи с ел. задвижване? Прозорците са ми много високи и без такава "екстра" няма да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт