Пердета - 7

• 198 378
  • 843
  •   1
Отговори
# 675
  • Luxemburg
Geryger, сподели от този магазин който е на линка ли взе перделъка и такива ли са цените както са изписани? Много добра цена са ти излезли шева с перделъка. Аз за перделък (същия който си купила и ти) дадох по 1лв/л.м. и 35лв за шев на 13м. плат (2м.+2м.+2.5м. готови пердета). Вярно, направиха ми ги за 1ден ,но беше по случайност. Иначе ми казаха че няма да стане до края на годината, но свършили по-рано предния ден и почнали моите пердета. За плат от магазина на кг. (ул.Кирил и Методий) дадох 140лв. за пердета за всекидневна и спалня. Сама виждаш че си минала доста добре със сметките, а ще видиш колко уют ще ти създадат в стаите, коренна промяна.

# 676
  • София
Geryger, сподели от този магазин който е на линка ли взе перделъка и такива ли са цените както са изписани? Много добра цена са ти излезли шева с перделъка.
Цените са такива, ако си ги купуваш от онлайн магазина, но имаш още 5/6лв. доставка. Аз се обадих по телефона и ги питах ще ми дадът ли 60м на такава цена и т.н.
Иначе цената за шефе 3лв./м, а перделъка е техния най евтин.
Големи перипети покрай тези пердета.
Благодаря ти!
На Братя Миладинови нищо не си харесах. Ще пуснеш ли снимки на готовите пердета?

# 677
Geryger, сподели от този магазин който е на линка ли взе перделъка и такива ли са цените както са изписани? Много добра цена са ти излезли шева с перделъка.
Цените са такива, ако си ги купуваш от онлайн магазина, но имаш още 5/6лв. доставка. Аз се обадих по телефона и ги питах ще ми дадът ли 60м на такава цена и т.н.
Иначе цената за шефе 3лв./м, а перделъка е техния най евтин.
Големи перипети покрай тези пердета.
Благодаря ти!
На Братя Миладинови нищо не си харесах. Ще пуснеш ли снимки на готовите пердета?
Чакам с нетърпение снимки.

# 678
  • Luxemburg
Цените са такива, ако си ги купуваш от онлайн магазина, но имаш още 5/6лв. доставка. На Братя Миладинови нищо не си харесах. Ще пуснеш ли снимки на готовите пердета?

Eто къде била уловката с този сайт.
Аз също не съм очарована от платовете в магазина на Бр.Миладинови, но понеже са за апртамент под наем не исках да давам много пари, а там ми излязоха по 9лв./м. Снимки мога да кача след 2-3 седмици (няма монтирани още корнизи). Но за детската ще ми се да намеря нежни и хубави пердета, понеже мисля да си ги задържа.
И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА момичета. С пожелание за хубави моменти през новата 2011 година.

# 679
  • София
На Илианци, където слизаш от трамвая, за да отидеш, на пазара, продължаваш по посока околовръстното. От дясно има като огромен паркинг, по навътре има складове и голям такъв с надпис “платове“. В него има пердета на много добри цени. От там ще си купя за другите стаи. Хубаво плътно перде на 12лв. съм харесала.
Но в тези направо се влюбих и не намерих никъде толкова хубави.

# 680
Здравейте Дами, да споделя, как се пре...х  Embarassed
Незнам да се ядосвам на себе си или на фирмата продавач  newsm78
Купих си от този перделък http://beliobg.com/82/83/876.html 60м за всички пердета. Беше ни на път и минахме да си го вземем, защото днес планувах да си поръчам передто за хола.
И като отидох да си поръчам пердето продавачките ми казаха, че е безконечен, а не 1 към 2 както пише.
Определено ще го върна или сменя, но се чудя този http://beliobg.com/82/83/874.html дали не е прекалено широк.
Вие как смятате?
Иначе, както не исках да давам много пари за пердета, така равносметката от днес е 62лв. корниз 2.60м. метален от Сара 97.
212лв. тънко, 135лв. плътно и още 36лв. шев и перделък. Ще стане готово на 04.01.2011. Дано е толкова красиво и у нас, колкото в магазина.
Поръчах го от Дом Уют или нещо такова беше  newsm78
Кажете ми, че не сум луда.  Rolling Eyes

Първо ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ДАМИ  Laughing
В духа на темата - пожелавам ви много домашен уют!

Да попитам сега - какво значи "безконечен"?

# 681
и то мен чнг  Party
да ви питам, че вече съм пред купуване, дето се вика, на роло щори - дали има някъде десен не един цвят, а с някакви цветя или други шарки newsm78 и се чудя пък къде са най-евтини newsm78

# 682
На Камакс има конкретни цени, които са сравнително ниски, но пък платовете онлайн не са много http://www.kamax.bg/bg/10/5/colours.html  По-скоро звънни и питай по телефона.

# 683
другото,което се чудя: няма ли да е странно да имам роло щора широка 208см, мисля, че няма да е проблем изработката, по-скоро се чудя дали ще е странно? дали пък не тр да се дели на две, въпреки че е цял прозорец newsm78
тук на най-горната снимка не изглежда зле май newsm78 хем и с рамка посредата на широката щора

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 13:38 от ninochka

# 684
От къде да купя евтини плътни завеси в София?

# 685
  • София
На Илианци, където слизаш от трамвая, за да отидеш, на пазара, продължаваш по посока околовръстното. От дясно има като огромен паркинг, по навътре има складове и голям такъв с надпис “платове“. В него има пердета на много добри цени. От там ще си купя за другите стаи. Хубаво плътно перде на 12лв. съм харесала.
Но в тези направо се влюбих и не намерих никъде толкова хубави.
А в този магазин в Младост, като ходих го видях това http://beliobg.com/88/89/881.html
Цвета му е светло кафяво или екрю, нещо като златисто имаше и едни плюшени различни цветове на 12лв.
viliko безконечно е това което се нанизва като трупоска, без ограничение. От 1м. перделък се нанизва 20–30см.

# 686
Онзи ден минах по Екзарха и видях в един магазин - едноцветни плътни завеси, с някакви фини мотиви, приятен десен, лекичко сатениран - по 6лв метъра. Имаше различни цветове.

geryger - моят перделък е такъв, защото перденцата ми са много фин воал, това стои най-хубаво, защото иначе - прозира. Набор прави - какъвто си искаш - тоест дърпаш конеца - колкото ти искаш - да ти се получи набор. Кое те притеснява?

# 687
  • София
Да, но освен за такива, не можеш да го ползваш за други, защото трябва всеки път да ги нагласяш.
Аз искам да го ползвам за тънки и плътни 1:2.

# 688
Не те разбирам. Какви други? Какво нагласяне? Веднъж си правиш набора, връзваш си конеца в края, закачаш.

# 689
  • София
Да, но то мърда спрямо конеца. На едно место се събира, а на друго. Няма ограничители.

Общи условия

Активация на акаунт