Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Венче, мен не ме бърка с кого ще бъда на СПА bowuu Mr. Green.
Освен това съм/бях фенка на ЦСКА дъъъълги години. После просто спрях да се вълнувам и сега тиА момченца ми харесаха Mr. Green.

# 166
  • София
Освен това съм/бях фенка на ЦСКА дъъъълги години......
А що учиш детето на глЮпости, бре  Joy! Ще го снима с левскари, ама ха  Mr. Green!
 Hug

Джес, аз съм добре вече, мерси  Hug! Ама давай го по-кротко с ипончетата, да не те преуморят много!

# 167
А що учиш детето на глЮпости, бре  Joy! Ще го снима с левскари, ама ха  Mr. Green!

Мъжа ми е за бой Twisted Evil, той е заклет левскар и си начеса крастата със себеподобните Laughing.

# 168
  • София
Еййй, представям си колко му е било кеф! Всъщност това е много готино преживяване - да попаднеш на едно място с любимият си отбор  Heart Eyes!

# 169
Така е, Венче, а още повече, че си намери и приказка с тях Crazy. Втори път едва ли би имал шанс. Треньора го черпи с бонбон, щото имал РД, и му викал - вземи и за другите, демек за нас, пък мъжа ми му казал, че не ядем сладко #2gunfire. И на другия ден пак го черпи Crazy. Има снимки с Жоазиньо и още някой беше, ама не ги помня, но на Ник определено е най-важната снимка Laughing.

# 170
  • София
Ха ха ха, мъжът ти е голяма скица!

# 171
 Hug
Божкееееее, пък аз видЕх снимката и си викам и Поли що вика интересна снимка,  Thinking предположих, че този е някой приятел с който сте били заедно. От Де да се сетя, че бил Гонзо. МноУ съм зле.  Crazy Crazy Crazy

# 172
Оффф Пол с тоя фейс ме измъчи малко ама се справих, видях снимките и 3-те. Ник има нова прическа, всъщност няма прическа  Joy Мн е сладък, а оня хич не го знам , че е Гонзо иначе съм чувала това име  Flutter

Някой да даде идея кво да правя .................. няма да готвя, но смятам едно кремче да направя , а после? newsm78 ааааааа даже и кремче няма да правя , че имам още от сладкиша с майонезата Mr. Green.

# 173

Някой да даде идея кво да правя ..................

Коремни преси?  newsm78

# 174

Някой да даде идея кво да правя ..................

Коремни преси?  newsm78

Категорично - не  Mr. Green

# 175
Абе, хора щях да ви казвам, че гледах този филм преди около месец и много ме впечатли.

# 176
http://www.btv.bg/videos/novini/video/739785240-Da_se_otkajesh_ot_koronata.html
 newsm68 newsm44
Вече ще спя спокойно  smile3521 newsm53

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 21:06 от Чочиии

# 177

Чоч за туй знам от вчера  smile3534

Камче не сипомня там регистрациата и не мога да вляза  Mr. Green

# 178
...Ник има нова прическа, всъщност няма прическа  ....

Мани, мани ooooh!, като почнах да го минавам с машинката баш преди почивката, и чак тогава се сетих, че по принцип слагам първата подложка doh ooooh!. Ама карай, тя порасна вече Crazy.
Изморена съм Rolling Eyes. Май да ходя пак на почивка, а Thinking. Върти ми се нещо из акъла двудневно с мъжо на море да речем newsm78. Нашите са в отпуска и смятам да паркирам децата у тях за известно време. Обаче тая седмица го дават лошо времето значи Crossing Arms. Тъкмо взех да навивам мъжо Twisted Evil.
Сега ще се прехвърля у фейса да кача някоя снимка.

# 179
Пол стига си ме измъчвала с този фейс, нямам врем да го разучавам , даже от време на време забравям паролата там и си я смемям пак  Crossing Arms
Иначе онова дето думаш за почивката на море - мн добре си я измислила, споко де времето се оправя да не спираш да мислиш за нея , чу ли? Студ или не - СПА-то нали е отворено - кво ти пука.

Вени бре душо къде избега ? Да не си бебегледачка нощна смяна?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт