Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Подпишете, ако сте против и не сте подписали петицията за лекарската небрежност:
http://bgpetition.com/kriminalizirane_lekarska-nebrejnost/index.html

Вий, та как викаш е времето по морето? Тука ще ни изкисне направо... Айде да ти свършва лудницата в работата, че си стана време за отпуски.

Джулка, те това е жена-лъвица!  Peace Кога изгони домашните, кога боядиса, че кога и сготви! Евала!

Хайде и Поли с тапетите...
Само аз се ослушвам - мъжо да чуе и той за ремонт, ама нещо на ощипан ми се прави...

Ренка, онези трансформиращите мебели, много идейни!

Гуджи, много красоти си сътворила, свалям ти шапка и едни такива идейни!  Hug Айде на бира по нататък?

# 406
Ха добро утро аз преди малко се излюпих  Crazy
Добре, че имам само 16 цента в картата,щото иначе пак щях да напълня гардероба със странни дрехи Mr. Green
benighted,ама мноооооооооооооого сте хубави всичките Hug
wee.jess Hug
hayasy,аз мойто пиене съм си го изпила като бях малка и щура,стига ми толкова CrazyА за голите снимки се оказа,че тоя не бил един,а били двама братя-Виталий и Владимир Кличко,ама много си приличат бе ooooh!
Сигурна съм, че някой пропуснах, ама това е щото не съм се събудила още,после пак ще прочета назад и ще се поправя Crazy
Ето ви и една готина снимка,е верно не е на мъж ама я бива Joy
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs137.snc1/5880_1213 … 193_5516893_n.jpg
M_Nikbouquet

# 407
Подписах Миленка  Peace

# 408

Ками, не за майчинството, душа... за в работата едни простотии..., а то какво за майчинството? Ега ти смисленото изречение, но ти мА разбираш нали Mr. Green

Разбирам те, че как няма, нали сме от една порода.  Mr. Green Мислих че искаш да питаш за програмата "Отново на работа"

Честно да ви кажа никога не съм поръчвала от Ларедут. Нямам нерви да се ровя - Гудзи нямам нерви за декупаж.  Mr. Green Направила си страхотни неща.  Peace

P.S. Исках да ви покажа дребния как се омаза, т.е как си направи маска на косата и лицето с кис. мляко. /Надявам се не досаждам/

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 14:53 от The Tulip

# 409
  • София
Ками, много сладък тоя дребос  hahaha! Леле, да го нацелуваш  Hug!
Аз отивам да се оправям, че сме на РД на кумата довечера.

# 410
Камче мн е сладък омазан. В киселото мляко имаше ли захар  Mr. Green
Вени - приятна вечер на РД-то, кой ще гледа мачове тази вечер newsm78

Аз съм мома англичанка тази вечер  bowuu

# 411
Камче мн е сладък омазан. В киселото мляко имаше ли захар  Mr. Green

Тц,  Naughty тази благина в натурален вид не я познава все още.  Mr. Green
Вени, приятен Р. Д.
Аз все забравям че дават световно.  ooooh! Кой ще играе?
Имам извара /нали купувах за компрес/ и какво да направя с нея?  newsm78

# 412
  • София
Мерси, сладурки!  Hug
Кумата е късметлийка днес, защото мачове няма! Сега е почивката между четвъртфиналите  Mr. Green. Иначе на нейния РД през две години все има я мач за Световно, я мач за Европейско първенство  Mr. Green.

[Имам извара /нали купувах за компрес/ и какво да направя с нея?  newsm78
Дай я на малкия да се намаже и с нея, чукни му две яйца и го мятай във фурната  Joy  Hug!

# 413
Дай я на малкия да се намаже и с нея, чукни му две яйца и го мятай във фурната  Joy  Hug!
Joy Joy Joy Да, добра идея. Crazy Да снимам ли после?  Mr. Green

# 414
  • София
Ам`чи как иначе!? Нали ще мине Пол и ще каже "Някой да сложи рецептата на първа страница и дай снимки!"  Joy!

Хах, много ви обичам, ей! Нещо ми беше свинско, ама само да мина от тук и ставам нов човек  Hug!

# 415
# 416
Ей, мамунки, докарахте ми физиономията до усмивки и на мен само като ви прочетох Crazy Hug.

Венче, весело изкарване на РД-то Hug.
Норче, потника направо и на крака мога да ти го донеса ако ми е много огромен Mr. Green. Вижда ми се ластичен, ама не знам на живо как е.
Камче, много ти сладък сладура Heart Eyes. Аз лично си представям ситуацията и нагледно, знам какво ти е струвало да го оставиш да се омаже така яко, но в един момент просто си свила рамене, махнала си с ръка, и си си казала - еми какво да направя  33uu, да се маже Whistling hahaha Joy. После яко миене на свинчето Mr. Green.
Гудзи, много яка картинка Crazy. Егати кризата....
Миленче, ние ако не правим ремонти в къщи, ни става скучно и почваме да се караме ooooh!.

Днес ми беше много ползотворен деня bowuu. Оттървах се от всички златни джунджурийки, които имах из къщи - стари, скъсани, счупени, продадохме ги на много добра цена, закупих си едно ново нещо Wink, останаха и пари доста, купихме тапети и сега смятаме да лепим цяла нощ newsm78. Кукувици не, ами направооооооо ooooh! цели щъркели летят у въздуха ooooh!.
Отивам да правя кафе Wink.

Забравих да ви кажа, че си набрах една камара слънчогледи да си ги сложа у ваза, ама май ще ми трябва кофа newsm78

# 417
О тия мойте деца ще ме уморят, 4 часа скитахме, няма такава идиотска картинка, добичето ме тегли аз влача детето ooooh!Като съм само с единя нямам проблеми, ама с дете и куче съм атракцията на квартала Mr. Green
The Tulip,много е сладък дечко, радвай се че е с кисело мляко, че моя убавец го правеше редовно с крем здраве,еееееее няма измиване Joy навън ме питаха що така е пребледняло това дете hahaha
Ето ти една тема с рецепти с извара да си избираш Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504221.msg15454797#msg15454797
аз лично изварата я бъркам с мноооого майонеза и малко червен пипер и сол и така я ядем-на филийка,за ракийка,като гарнитура,салата,абе за всичко става Peace
Вени*** , приятно изкарване Hug
Реа,това мома англичанка кво ще рече, че си самичка ли newsm78
polin_a,приятно лепене на тапети, ако го закъсаш свиркай спец съм Mr. Green и да покажеш среднощно как върви,аз съм тука някъде PeaceНещо в ларедута имаше ли мноооого хубаво или да не ме е яд,въпреки че прочетох за чаршафи по 15 цента и  #Crazy Баш ми трябват,че кучето ми изяде всичките ooooh!

# 418
ООО Пол браво за златото, аз така преди няколко години събрах всичкото злато и бях решена да си правя по - дебела халка ( не съм нослила и до сега не нося, ама си бях наумила ) щото бях видяла на една моя учителка и мн ми хареса. Отидох на златара и видях един невероятен пръстен. Оказа, се , че всичкото злато ( то не беше много )  замених за един пръстен. Това ми е първата и за сега последната най- скъпа покупка направена лично от мен , лично за мен.
Иначе за тапетите прифвана от Джу, май  Twisted Evil

Гудзи , точно така. Сама съм с Нора и ми е кеф много.

# 419
Гудзи, ко не ни налегне умората и поналепим, ще покажа Mr. Green.
Колко е голямо момченцето ти? Може и да писа, обаче не си спомням newsm78. за второ/трето мислите ли Wink?

Норче, аз обичам да нося халка. Обаче най-първите от сватбата си ги сменихме преди време - бяха традиционни, че и с именцата и датата вътре Crazy. И не щеш ли, решихме да си купим нови. Пак така менкахме нещо. Бяха по-хубави - бяло и жълто злато, обаче нещо ни отесняха на пръстите Mr. Green. И днес махнахме и тях. Дали ще си купим трети път Thinking? Не знам. Сега е скъпо да се купува. Но пък ако някой има да продава, сега е момента. Продадохме го на толкова, на колкото преди сме купували.

Общи условия

Активация на акаунт