Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 788
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Оф, ма Джес, изкара ми акъла, докато прочета края на изречението за това, което те е хванало  Joy!

Аз бях на разходка с бебето. Вчера, като съм си приготвяла багажа за престоя в сестра ми, съм си забравила блузката с къс ръкав. Реших да се завъртя и да си купя един потник, преди да съм умряла от топлинен удар  Crazy. Ако знаете една продавачка как ме нахока, че съм влязла с количката в магазина и съм имала кал (едно спечено парче на едната гума!!!) по колелата  Confused.... Стана ми тъпо! На улицата ли да си оставя детето, докато разглеждам! Пък и сме жени, мама му стара, толкова ли ще й стане нещо ако ми влезе в положението.

Гудзи, рисува по ноктите с една много тънка четка и с акрилни боички  Peace.

# 616
Малееее, колко сте изписали #Shocked Отивам да чета smile3529

# 617
Вени  bouquet
Момичета да ви питам това как го разбирате, демек ако ние отидем с таксиметров автомобил на море, но на него има табела неработи дали биха се заяли полицаите, че дететто е без столче newsm78
(4) В таксиметрови автомобили, които не са оборудвани със системи за обезопасяване на деца, деца с ръст под 150 сантиметра се превозват на седалка, която не е предна.
Според мен никаде не пише в случая дали е с клиенти или не примерно както е тук
(2) Могат да не използват обезопасителни колани:
3. водачите на таксиметрови автомобили, когато превозват пътници в рамките на населеното място;

Само като беше бебе сме го возили в кошница,сега си го возим просто седнал и с колан/ коланите имат регулиране на височината/,никога не са ни казвали нищо до сега, ама нещо чух че пак щяло да има засилени проверки newsm78
wee.jess, ох как успокояващо ми звучиш, че не съм единственото мързелче Crazy

# 618
  • София
Гудзи, идея нямам  Thinking!? И аз возя синът ми на задната седалка само с колан (и то не винаги  Blush), но пък той е по-голям...  newsm78.

# 619
 Ух бе, Джес, и мен ме стресна с това, дето те е сграбчило за крака  Joy Joy Joy! Ма мое ли таквоз нещо? Ритни го, де, що го търпиш  Mr. Green?
 Вени, разкошни са ти ноктите! Сестра ти е голям майстор. Ако нямах проблем с лаковете, веднага бих отишла при нея  Peace.
 Гудзи, с таксиметрова кола или не, аз не бих тръгнала без стол. Удариха ни на излизане от Варна преди 2 години и ако малкия не беше в стол - не знам къде щеше да се озове. Баткото падна зад седалката на баща си, защото му прилошава и лежи. Много ме е страх за него като пътуваме така. Вярно, че е с колан, но трябва да внимавате да не му минава през вратлето. Що не погледнете в ТСМ в Мл.2 на последната спирка на 306. Там имаше преди по 20 лева детски седалки, които само повдигат детето. Абе Джулката да каже. Тя е навътре в таксиметровите работи  Mr. Green.
  Татко го прибрахме в нас. Сега спи. Изпратих моичкия с децата навън с колелетата, а аз уж останах да чистя  Laughing. Айде да ходя да свърша някаква работа.

# 620
benighted, мен безопасността не ме притеснява/да чукам на дърво/, винаги сме пътували така, колана му го свалям на най-ниското и му мушкам горния под мишницата, попадали сме в доста рискови ситуации, щяхме със 120 да се убием заради един дето наби спирачки на магистралата и спря с не работещи стопове и детето не помръдна Peace Просто ако полицаите се заядат искам да мога да ги оборя, че не нарушавам закона Peace
Оооо тука има и друг навътре с таксиметровите услуги,я бързо всичко да си казва Crazy

# 621
  • София
Ренка, добре ли е бащатко ти и ти успокои ли се  Hug?

# 622
Куку и аз съм тук, ама много сте писали и докато ви изчета. Мойте спят и аз свободна дремя на компа, а уж щяхме да гледаме филм с мъжа ми.

Рени, едва ли секциото има нещо общо с хернията, ама като коремна операция мисля, че си риличат, та на 2 рия и 3 тия ден най-много боли и после изведнъж минава. Е, остава си болка и некомфорт, но пика на болката е точно 2 рия ден. Да си призная честно докато лежах ме болеше повече отколкото като се движех.

Гудзи, защо не му купите само седалка, евтини са, а и само го повдигат и така колана си идва точно там където трябва да бъде. Мисля, че неработещо такси в закона не може да се сравнява с работещо такова. Мойто дете го возя в столче, въпреки че повръща много и по някое време иска да не е в него, а да седне в баща си, но ако видим полицаи я слагаме в столчето. Аз съм разказвала тук преди как дребната ме спаси от глоба като се опита да ми повърне във врата пред полицаите.

Джес, направо четях и ставах все по  #Crazy Shocked викам бах, детето да е, куче, котка, баси здравия захват.

Вениииии, искам и аз такива ноктииииииииииииии. Така обичам оправен маникюр, с не много дълги нокти и нежно лакирани и декорирани. Аз от миналата събота се каня да се лакирам и все нямам време. Обаче като гледам как спят жужи и мъжа, май ще отида да си ги оправя пак и да се лакирам.

Пол, ще я направя таз сметана на нещо, щом и няма нищо. И аз чакам снимки от спалнята. Мойта да не е за изложба и тя не стана кой знае колко хубава, ама я показах. Така, че няма мърдане  Naughty

М/удругото слязохме да се разходим по центъра и си купих 2 чифта чехли от един любим магазин общо за 27 лв. Имат намаление и останах супер доволна.

Ай аз отивам да се пооправя малко. Утре трябваше да ходим на детски р.д. обаче дребното тая сутрин ме изненАда с хрема, та май ще отпадне.

# 623
Опа, ей ме и мен. При нас цяла нощ валя и гърмя /само за секс/ Crazy и сутринта продължи, решихме с една дружка да отидем на МОЛ-а. Обаче тя с две и аз с две. Цирк ви казвам от всякъде. Тримата отзад, а тя отпред с бебето, което беше в порт бебе. Едва се замъкнахме. Излизаме от МОЛ-а, няма такава жега, а и супер задръстване, защото тъпия МОЛ само с един изход от 2 ро ниво. Чакаме на жегата сигурно 1 час докато излезем. После ходих до и болницата при майка ми, абе... голям стрес, вместо да се изкефя на разходката се изнервих.
Гудзи и аз съм за повдигаща седалка. Има и по 12-15 лв. Моя големия го возя с такава от 3 годишен.
П.С. забравих да отбележа, че един чичка лекичко ми удари бронята. Аз карам след него на паркинга на МОЛ а - в един момент той спира и аз спирам. Мислех че изчаква един друг да излезе и той да паркира на негово място, оня обаче като даде задна и аз седя и недоумявам  Shocked, чак в последната секунда се усетих да му бипна, та лекичко ме трясна.  Twisted Evil

# 624
  • София
Ками, и аз много се изнервям в МОЛ с дете (деца)! Мойто търчи към ескалаторите и на висок глас крещи, че иска да се вози там цял ден  ooooh!! Ако ни видите, ще си помислите, че съм го свалила от гората преди 3 минути... Което понякога е вярно, като се замисля, щото често е с нашите на вилата  hahaha!
Хаяси, лакира ли се? Ако не е сестра ми съм загинала! И безцветен лак не мога да си сложа като хората  Crazy. Пък сама да си направя рисунка, както обяснява Реа - Ъпсурд!

# 625
Хора аз съм се разхвърлила и чистя ( хвърлям ) от детската стая квото не ми хареса  Mr. Green Егати кефа, ама като гледам бая работа съм си отворила може да продължа и утре.........

Гудзи вземи столче от някоя позната и ще си спокойна.
Аз децата не съм ги возила никога в столчета и нямам намерения  Embarassed

Хаясче искам и аз сандали - 1ч верни и 1ч кафяви.

Аз па така и не разбрах Вийчо кво я дърпало за крачето  Rolling Eyes

Пол сигурно се вихри, не я занимавайте да може да свърши работата  Wink

# 626
И аз искам сандали. Crossing Arms

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 17:47 от The Tulip

# 627
Аз пък не нося чехли и сандали CrazyИ в МОЛ никога не съм ходила Blush Абе ужас съм направо Mr. Green Странна птица съм си и това е Flutter
benighted, тате наспа ли си, всичко ок ли е Praynig
Някой няма ли да ми каже кво само ми подхвърлихте мухата за такситата и сега се хвърлям в размисли Blush Това любопитство ще ме умори ей  ooooh!
Нещо ми е скучно и ми е тъпо  Sick напоследък все съм така събота и неделя, като съм самичка Tired Поне ме успокоява факта, че утре ще почива, нищо, че ще спи цял ден, поне ще си е вкъщи и през деня и през ноща, че това 2 дни в месеца почивни след нощна вече не се трае Naughty Но....май за сега няма избор......Ох сори за излиянията Blush
Реа, черни предполагам не верни newsm78, а столче хич не се сещам от кой мога да взема, че не ми се спори с полицаи, просто по упорито от това няма, особено след последната катастрофа се убедих в това ooooh!
The Tulip,не му ли взе поне 50 лв. на чичката Mr. Green
hayasy, мойто за щастие няма проблем с пътуването, 6-7 часа до морето седи мирен и вързан само с 2-3 спирания за пиш пауза и то при положение,че сме го събудили в 3-4 през ноща Peace

# 628
The Tulip,не му ли взе поне 50 лв. на чичката Mr. Green
Ми не.  Thinking Досрамя ме, пък и тя на бронята нищо и няма, номера само малко поизкривен, ама то и без това не му е за 1-ви път. Mr. Green

# 629
....Пол сигурно се вихри....

Ааами, вихри се Rolling Eyes. Гледах един филм по Холмарк, с Ник съм, излизах преди обяд с децата да купим един подарък за РД, на който Даянка е в момента, и така. Общо взето нищо не правя. Имам да довършвам едни декорации, но няма как с Ник. Трябва ми усамотяване и спокойствие, да мога да се развихря Sunglasses. Цял ден на главата ми отгоре буквално търчат трима цигани ooooh!. Сменят едни улуци на покрива Rolling Eyes. Голяма гюрултия, ама му се вижда края.

венче, много нежен маникюр Hug! Блазе ти, че сестра ти се занимава с такива глезотийки, та да те прави Heart Eyes. Аз нямам време сега, но иначе имам нек'ви наклонности bowuu.

Норче, направо ти завидях и на теб за чистенето/изхвърлянето на непотребни неща от детската стая Laughing. Съжалявам, че аз не се сетих да го направя през тази седмица, когато нямаше никой в къщи. Щото ако обитателката е тук, нищо не дава да изхвърля Twisted Evil.

Джуджи, честити сандали  bouquet! Със здраве и кеф да си ги носиш Hug! Снимка Sunglasses?

Общи условия

Активация на акаунт