Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
ДОбър ви ден!

Ооо Рейски, купон снощи а  Wink ?

Хаясич, що така болнички?  Hug Дано ви мине много бързо и леко!

Къде сте сънливки?

Май и аз ще се опитам да заведа малката на басейн... въпреки че аз няма как да вляза, че едни гости от Червен бряг се отбиха вчера и ша поостанат за около седмица  Rolling Eyes

Айде лека и слънчева неделя  Hug

# 646
Лелее, 6 страници!  ooooh!
Не 1, не 2, а 6!  Shocked
Бе, кво праите, бе, еййй?!  Laughing

Да съ включа - динята е много смешна, ноктите са готини.
Таксиметров автомобил с чохълче и надпис "Не работи" автоматично загубва "привилегията" си като такъв, следователно е задължително да има столче за детето.

От мен само неприятни неща.
На моя, смотания му паднала една кола върху крака и сега въобще не мога да го мисля как ще се оправя там.  ooooh!
Марчело пък нощес ми направи от тия странните му пристъпи, дето почва да посинява от невъзможността да си поеме въздух, а в същото време издава един ужасен звук, все едно си отива!  ooooh!
Свеки я приеха в болница, май ще я оперират, но аз сега не мога да отида - с това болно дете, и с двете други, и сам- самичка няма как да стане.
И, естествено, за да ми е още по- гадно, взе, че ми дойде като река!  ooooh!
Баси!  Crossing Arms

Добре, че сте вие, да ме разсеете малко.
 Hug

# 647
  • София
Въх, Джули, голям екшън при теб  Shocked! Ако имаш нужда от нещо, свирни, имаш ми и телефона  Hug!

# 648
Въх, Джули, голям екшън при теб  Shocked! Ако имаш нужда от нещо, свирни, имаш ми и телефона  Hug!

Ооо, благодаря ти, мило.   bouquet Hug
Само че съм забравила да ви кажа, че най- вероятно ще се наложи да си вземаме други карти и за момента този телефон, който имате НЕ работи.
Другият ми е със същия номер, само че е с 0899 отпред.
Който ми го има, само си го поправете, та ако се наложи някога за нещо да ми звъннете, да имаме връзка.  Peace

П.С. Вени, сетих се - ако може на теб да ти дойде вместо на мене, цена нЕма да имаш!  Whistling
Другите неща все ще ги натамъня някак.
  hahaha Joy

# 649
  • София
 Joy Joy Joy
Ми телепортирай ми един месечен цикъл, колко му е  Joy!
Отивам да поправя телефонния номер, докато не съм забравила!

# 650
  Мдам! Идва лъвския месец и в такваз дупка сме затънали всички, ужас! Ние тая сутрин ходихме до ВМА. Баща ми имаше страхотни болки. За сега няма инфекция, но имаше много течност насъбрана и казваше, че го гори там. Трябваше още да остане в болницата, да има дренаж, но... Утре казаха пак да отидем да го прегледат и превържат. Изписаха му и някакви прахчета болкоуспокояващи и противовъзпалителни. А казах ли ви, че баща ми също е нашата зодия  Rolling Eyes? Май имаше нещо, че не било хубаво преди рождения си ден човек да се оперира, макар че татко е чак на 19 август.
 Джулс, а твоят добре ли е? Няма нещо строшено или...? А свеки защо ще я оперират?  newsm78  Уф, дано и при теб да се подредят нещата!
  Махам се, че в последно време постовете ми са отврат  Confused.

# 651
Лелееее, кво праИте, бре? Shocked
Джулко, Рени, да се оправят близките ви мнооого бързо Praynig Да минава всичко, много ви  Hug
Джулко, а какво му е на Марчело та казваш "тия странните му пристъпи"? А мъжото как е? ПрАти малко цикъл и на мен, ша помагаме нЕма да се косиш! Crazy
Ренка, четох, че търсиш детски стоматолог. Имам много добра такава, даже и ние дъртите ходим при нея Wink Щом мъжото ходи с удоволствие можеш да си представиш колко е печена Laughing В Младост 1 до бившата 27 п-ка й е кабинета. Ако искаш ще ти пусна координати на лични. А онзи ден съм била на работа Crossing Arms Между другото, глрдат състава на кремовете и ако съдържат глицерин например не ги пускат. Затова момичета, когато пътувате със самальот слагайте тез работи в големия Габаж не в ръчния, та да няма ядове Mr. Green
Уффф, много исках да пиша ама пуста тиква изкукуригала smile3537
Ауууу, сетиФ се!
Жу, много се радвам за вас! Hug Hug Hug Само кажи кога искаш да пътуваш и веднага ще проверя цена за билета. За ниско тарифна при нас за  WIZZ AIR иде реч. Можеш и на сайта им да погледнеш, но някой път имат разлика в цените, не'нам що така Thinking
Обичам виииииии!

# 652
Джулс, а твоят добре ли е? Няма нещо строшено или...? А свеки защо ще я оперират?  newsm78  Уф, дано и при теб да се подредят нещата!
  Махам се, че в последно време постовете ми са отврат  Confused.

Ако питаш дали е добре психически - ц, със сигурност не е.  Whistling
Той още едно време не си беше У ред, а пък след толкова години с мен, представи си за кво става дума.  hahaha
За крака му - добре бил, уж не бил счупен, ама е мнооого отекъл, посинял и със свлечена кожа.  Tired
Свеки имаше преди години едни неприятни проблеми (не искам да споменавам какво, достатъчно е страшно) и тогава я оперираха, и уж всичко беше наред, ама от известно време пак има болки и като отишла оня ден на изследвания  ония - "Оооо, я направо бягай за багажчето, ще те режем!"  Confused
Със свекър ми говорих сутринта, питам го кво става, той миличкия не знае какво да каже (или не смее Confused), ама каза, че без операция няма да се размине, пък какво ще стане после - Господ знае. Confused
Довечера ще ходи при нея на свиждане, по- късно ще го питам какво става и кога ще я оперират.
А ние пък не смеем сега да й кажем, че моя смот се е смазал, само това й трябва, да се тормози.
Че нали ги знаете кви са - на мама момчето си е ударило крачето.  Tired
Ох, абе дано да се оправи, майната му на всичко.

# 653
Лелееее, кво праИте, бре? Shocked
Джулко, Рени, да се оправят близките ви мнооого бързо Praynig Да минава всичко, много ви  Hug
Джулко, а какво му е на Марчело та казваш "тия странните му пристъпи"? А мъжото как е? ПрАти малко цикъл и на мен, ша помагаме нЕма да се косиш! Crazy

Ееее, как да не ви обича човек после?  Hug Hug Hug

Марчело понякога (може би 3 или 4 пъти, от както се е родил) ми прави следното:
заспива си здрав, без кашлици, сополи или каквото и да било, и посред нощ се събужда със страхотен спазъм в гърлото (предполагам ларингса), ококорва очи, почва да посинява и издава ужасен звук!  ooooh!
Първият и втория път ни изкара акълите, но вече съм му хванала цаката Wink - пръскам 2 пъти с помпичката "Вентолин" и нещата отшумяват така, както са се появили - мигновено.
А на другия ден вече е с кашлица.
Та и сега така - няма Т, няма сополи, но кашля много силно и гадно.
Това е с две думи.

# 654
Джулс, дано всичко се нареди, мила.  Praynig За цикъла не моА да помогна, щото и аз съм заедно с теб на Червено море.

# 655
Уф, дайте малко цикъл и на мене, че моя пак се бави вече 3-ти ден  ooooh!
Джулс, дано бързо да се оправят болните ти хора  Praynig

# 656
Леле, какво става тук. Болни, проблеми, пострадали,  ужас  ooooh!

Аз още се чудя какво да правя утре, да ходя ли на работааааа, да си остана лиииииии. Направо съм се видяла в чудо.

Мам взе джуджи, аз пуснах прахосмукачка, с мъжа ми сготвихме. Остана само да излезем малко на разходка и да се изкъпя, а какво ще обличам утреееееее (ако ида на работа де) не съм гледала нито ТВ, нито новини нито прогноза за времето.

Надявам се новата седмица да започне само с положителни събития и всички да се събудят с усмивка.

Аз гаврътнах една чаша бира на гладно и сега  #Silly Има много вкусни неща за вечеря, но нали като не ми е добре дребното и ми се прецаква стомаха и сега не мога да ям. Но за сметка на това пия  Whistling Поне тумбака да се прибере от това.

# 657
Джу , Рени, съжалявам , че са ви се случиват такива неща. Горе главата всичко ще се оправи  Peace

Хаясче мойто коремище неще да изчезне благодарение на биричката която я пия с месенце, ама ми писна да мисля за телцето си. Аман  ooooh! Вчера кви мъже гледах на дискотеката - пълен отврат - млади, дебели и мазни , с малки раменца и големи дупета, абе - ужас. А ние женките все сме с комплеси и даже си ги бутаме една на друга без да се усетим  Crossing Arms

Гледам Жу е на линия в скайпа  Flutter дали ще драсне и тук някой ред.

Така сме ние отличниците  Mr. Green

Мале Тедко и такава глупости ли има - глицериновата  Joy

Момичета днес ни идваха на гости братовчедката на мъжа със семейството си. Те са от Шумен. Направихме малко плаж, после на барбекю на вилата и после им показахме куетата, и бебетата ротвайлерчета вече са техни  Simple Smile Радвам се , че ги даваме на познати, защото съм сигурна, че ще ги гледат мн добре. Едното е за мъжа й, а др е за брат му. Ще живеят в двор и ще се грижат мн добре за тях. Сега ми е мъчно малко за Реа ,че ще и е тъжно и ще ги търси известно време..............

тебе днес никва те нЕма  Rolling Eyes Как е ремонта  Mr. Green ? Иначе за кутийте се сетих , че си ме питала, ми те са да си слагаш нещо в тях, даже има и отстрани место да си напишеш какво има в купиите ако случайно забравиш  Crazy

Иска ми се да гледам някакъв интересен филм , сега ще потърся по ТВ .

# 658
Джулко, това, като някакъв асматичен пристъп ли е? Ужас! Представям си какво ти е било Hug Дано го израсте детенце Praynig
Реа, браво за кутренцата! Поне ще можеш да разпитваш за тях Mr. Green
Полкеее, дЕка си, мари? Снимки нещо Whistling Ей сега реших да гледам във Фейса и ти просто си изчезнала Shocked Не тЪ открих никъде... що така Thinking
Чочи, пак ли бе душа? Пробвай на Джес рецептата Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 21:01 от tediko

# 659
Чочи, пак ли бе душа? Пробвай на Джес рецептата Rolling Eyes
Уф, пак, душо  ooooh!
Дъл ни мЪ хваща критиката рано-рано  Thinking
Шъ изчакам още 1-2 дни и шъ пробъм рецептата на Джеси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт