Отговори
# 90
  • София
Ним, а в офиса как приемат че водиш Симона на работа  newsm78. При нас ми се вижда невъзможно, въпреки че днес видях едно по-големичко дете в един от отделите, но пък не знам дали не е било за кратко  Thinking

Ами при нас май няма практика да се водят деца, не знам как са го приели. Честно казано и не ме интересува. Другият вариант беше да си взема болничен.

Напоследък така съм претръпнала, че не бих се впечатлила особено, ако дори ме смъмрят, че отсъствам или водя Симона с мен. Преди приемах по-спокойно пристъпите й, но след 2 лежанета в болница в 2 поредни месеца, най-страшното, което на мен може да се случи, е да си загубя работата. Майната й. Докато за Симона астмата... е застрашаващо заболяване и не възнамерявам да го пренебрегвам повече дори и за пари. Дори ако трябва да гладувам заради това.

Отплеснах се, извинете ме!

# 91
Ноеми, честито!   bouquet Много лека и безпроблемна бременност и едно здраво бебче на финала!  Hug

Цвета, радвам се, че вече сте вкъщи. Дано не ви се налага повече да посещавате болницата!  Hug

Викс, честита ви виличка! Много спокойни и слънчеви семейни моменти да имате там!

Анджи, все си мисля да те питам - Любо как приема градината? Ходи ли с ентусиазъм? Как реагира и как се държи вечер като го взимате?

# 92
Утре, преди кафето нЕкой да е разказал за концерта!  Whistling

Божествен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Валя дъжд само за 15 минути и то на бездарните Мегадет  Mr. Green Металика ни взривиха отново (rock) А след концерта отидохме да пием по бира и седяхме маса до маса с Alice in Chains  #Crazy #Crazy #Crazy Даже си поговорихме с тях и им пожелахме голЕм успех и за тях. Та така - да се лее рок!

# 93
Ноеми, честито, мила! Всички знаем колко искано и чакано е това бебе, и стискаме палци всичко да е наред и да се уредиш с най-прекрасната и послушна госпожица! В коя седмица си?

Цвете, думи нямам за вас! Много сила и кураж от нас!

# 94
Утре, преди кафето нЕкой да е разказал за концерта!  Whistling

Божествен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Валя дъжд само за 15 минути и то на бездарните Мегадет  Mr. Green Металика ни взривиха отново (rock) А след концерта отидохме да пием по бира и седяхме маса до маса с Alice in Chains  #Crazy #Crazy #Crazy Даже си поговорихме с тях и им пожелахме голЕм успех и за тях. Та така - да се лее рок!

Ааааахххх Сту, как можа да го напишеш... Не ти ли дойде много тази Металика - и на предния концерт те мернах...  Wink

Клемс, в Русе има подобни случай с апартаменти и съм направо потресена... Бизнес, бизнес, ама и законите ни са направени в полза на мошенниците - никаква справедливост...

Ели, да се оправя бързо сладкиша и ще се видим! За утре и аз съм под въпрос, но понеже сме само с Весни, ще се разберем някак - най-много да подбера Дара с мен...

# 95
Анджи, все си мисля да те питам - Любо как приема градината? Ходи ли с ентусиазъм? Как реагира и как се държи вечер като го взимате?

Eho, Любо се чувства чудесно в градината. Плака два пъти сутрин и след това вече не. Но две седмици го води татко му, той на него не му прави постановки с реване  Laughing
Днес аз го заведох, съвсем спокойно се обу, влезе, каза ми чао. Вечер е доволен, играл си е, учил е песнички. Спокоен е.
Яденето се оказа проблем, защото той не обича мляко и сирене, а това е основна храна там, таратор, айрян, макарони и др. и понякога си стои на хляб и вода, но после у нас наваксва.
Много бързо свикна, или е адаптивен или нещата му се случиха точно навреме и минаха с минимален стрес.

При вас как е?

# 96

P.S. Снимки не давам!  Naughty Лично, на кръчма... може и в Люлин!  Mr. Green

Как се сети, мацко Simple Smile Айде казвай кой ден къдравата ти главица ще кацне у Дон Доматско?
Честито на всички смели и бременни............много лека бременност и най-здравите бебчета Simple Smile

# 97
  • София
Koй каза пиене? Mr. Green
Що къдрава, бе?

# 98
  • София
Ноеми страшно се радвам за теб,от кога чакаме тази новина Hug
Лека бременност ти желая и дано тоз път е девойка Hug
Мацки метнах се и аз на концерта вчера. Не съм вярвала, че някога ще отида на концерт на Металика,хич не са от моята кръвна група,но пък нали Рая е при баба си а и мъжо работи с организаторите и имахме билети. Смея да твърдя обаче,че наистина беше жестоко,бяхме точно до сцената,там цареша такава еуфория,мятаха се коси,сутиени, припадаха... абе чудо. Но тръпката наистина е неописуема Heart Eyes. Искам концерт на Джон Бон Джоуви пък току виж заради него и аз се метна по сутиен Laughing
Селма да не се спотайва и да се отчита всеки ден Wink

# 99
  • София
Ако ще свирите сбор пишете ме и мен, че тази седмица /и другата може би/ ще съм free...

# 100

Има нова прическа Simple Smile

# 101
Андж, браво на Любо! Все така да продължава! Добре си го подготвила явно, а и най-вече очевидно и на него му е интересно и приема нещата спокойно  Hug
Евангелина днес е добре, последно вдигна Т в 5 сутринта. Лекарката каза, че в Русе по всички ясли, градини и училища върлува летен вирус, който протича точно с висока Т, евентуално и разстройство. Минава за 2 дни, но Т може да стигне и до 41 градуса.

Лекинко ви завиждам за концертите, но много ви се радвам, като чета колко хубаво сте си изкарали Simple Smile
Глася се за Скорпионс през октомври, пък да видим.

# 102
Ели, и Ая беше със същия вирус. Минава точно за 2 дена  Peace

Ааааахххх Сту, как можа да го напишеш... Не ти ли дойде много тази Металика - и на предния концерт те мернах...  Wink

Охххх Светле, мога и още  Laughing Laughing Laughing Довечра пак, но не е спряло да вали от сутринта  Crossing Arms

Къде ще свирите събор? Нали щяхме да сме в китайския по предложение на Лила?  Thinking

# 103
  • София
Петък? Люлинки, вие не се правете на глухи лисици - ред е на кръчма в южните квартали!  Naughty Хареса ви (па и на нас), но не може всеки път!  Whistling

# 104
  • София
Тоз петък ли? Аз няма да могЪ. Колата пак е развалена. И няма как да я оправим тази седмица.  ooooh!
Иво ма, честита нова глава.

Кукумявките, дето казаха, че ще дойдат на РД само ако кумО присъства - слушайте с отворени очи! РД вероятно ще се състои в новоткрития еврофутбол клуб на самия кум.  Mr. Green Тъй че не търпя ник'ви скатавки. На Витошка е, така че южните квартали ще са облагодетелствани.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт