Отговори
# 645
  Ха!Нещо по-забавно.  Grinning

Преди малко чуваме гласчето на Алекс :"Помощ!Помощ!" Излизаме в коридора да го видим.Нашия целия се е наврял  в барабана на пералнята (обем 5 кг) и се е паникьосал,че не може да излезе от него самостоятелно.Ако не видях уплаха в очите му и не я чух в гласа му,щях да го снимам за спомен.Заприлича ми момче-каучук,от тези дето се събират в разни тесни кутии.  Laughing Crazy

Ох!  ooooh! Какво ли ще е следващото му приключение?!  Crazy

# 646
Ели, много сте хубави!  Grinning

Олеле, как се е напъхал в пералнята Алекс?!  Grinning

Ето снимки на нашата малка среща вчера, от която съм много доволна. Надявам се другите участници също да са останали доволни.   тримата от запаса  Joy

# 647
  • при принцесите
Привет и от нас Simple Smile
И при нас всичко живо болно. Успяхме и бебето да разболеем сефте Confused 3-месечно кашля като дърт пушач Outta Joint Да чукам на дърво, поне си спи спокойно Praynig
Аз пак се боря със спирането на кърмата. Аман ooooh!  Сега дали от болестта (че и аз кашлях и кихах като луда), от друго ли, не знам. Но една автоматична помпа на Авент я избих от употреба направо. С какво нетърпение чакам само първата лъжица пюре, не е истина Laughing
Ето нещо "смешно" и от нас:
Вчера съм оставила Габи на дивана, а до нея Десислава гледа Ну погоди. Аз в банята се мия. Връщайки се, чувам Деса да казва: "Не падай! Искаш да паднеш ли?" Като се усетих какво е и тичам. Как само ги заварих... Габа по корем с висящи крака от дивана, все едно тръгнала да слиза направо от него. Деси си гледа филмчето и просто я хванала за ръчичката.
Добре, че мога да и се смея на случката, де. Ако беше паднало милото, то са ръбове на маси, паркети Embarassed Embarassed Embarassed Ужас Crazy

# 648
didi_im,да ви минават по-бързо болестите!
Малката да не би да се обръща вече?Много пъргави деца се раждат напоследък!  Grinning

Анджелина,готини снимки!Мулти комлименти за очите ти!  Flutter И за стройността на Рени! И за муцуните на Любо (много артистичен изглежда)!  Grinning
   Ивонска,много си свежа след почивката!  Flutter
   Шошка и Марти са пораснали невероятно!  Hug

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 09:51 от Селма

# 649
Аз от очите на Ивонска не можах да откъсна поглед.
А Рени заслужава комплименти за фигурата си Simple Smile

Селма, болките от епизиотомията спряха ли?

# 650
   Да.  Simple Smile
   Остана да ми върнат убостта Mr. Green и съм в супер форма!   newsm68

# 651
  • София; Дружбето
   Да.  Simple Smile
   Остана да ми върнат убостта Mr. Green и съм в супер форма!   newsm68
ние там няма да гледаме Mr. Green за нас си си хубава

# 652
   Joy

Цветка,я кажи вие как сте?

# 653
  • София; Дружбето
Ми, сополиви и озъбващи се - някои. Аз имам нужда от сън, алкохол и сладко

# 654
Ми, сополиви и озъбващи се - някои. Аз имам нужда от сън, алкохол и сладко
  Знам,кой ще ти помогне с последните две,като ви минат сополите.  Wink

# 655
  • София
Алоооооха!  newsm19

Днес с Ренката се завърнахме от кратка 14-дневна почивка в Офринио бийч и Варна.  bowuu Единствената ми забележка беше, че свърши!  Sneaky Наблегнахме на питиета, сладолед и домашно насилие над децата.  Mr. Green (майтап, бе! Innocent)

Ще ви прочета след малко, защото в редките случаи на мисловен процес в сиропирания с коктейли мозък, си мислех(ме) за вас! Heart Eyes

# 656
Охоооо, мисиркеее, завърна ли се  Hug Добре дошла и сформирай сбирка, за да ни разкажеш какъв вкус има алкохола в Гърция и Варна  Laughing

Ние сме си у дома - всички заедно  Heart Eyes Бях забравила каква суматоха е  Crazy Crazy Crazy

Цветкееееее, к'ви сополи, бе жено  ooooh! Август, освен нахапване от комари, няма нииииищо друго Hug

Селма  Hug

# 657
  • София
Олеле, майко!  ooooh! (тя темата поела в такава посока, че едва посмях да напиша "майко"  Mr. Green )

Стуц, едва ме нави за сбирката, 'начи!  Crossing Arms Mr. Green Hug

ПП. Страх ме е да стартирам получаването на пощата - 2 седмици мейли, колко ли над 500 писма ще разстроят съня ми?!...  Crazy Tired

# 658
Здравейте.
Чета, но няма много време за писане  Outta Joint
Селма голямо гуш за теб и дано скоро болките останат само лош спомен Hug
Да споделя нещо смешно и от нас. Снощи тръгваме да излезем с Боби, сами, без децата. Веско съответно пита къде отиваме. Аз решавам, че трябва да съм честна с него и казвам "Мама и тати отиват на ресторант." Естествено човека искаше да дойде с нас, което търпеливо обясних около 20 пъти, че няма как да стане. След тръшкане и рев го залъгах, че ще му сваля книжките с пъзели. При което човека върви след мен и казва "Ти си непослушна мама. Само ходиш нанякъде"  hahaha
Другият му любим "лаф" в момента е всяка вечер да ми казва "Мамо и да си облечеш нощницата, не пижамата", при което среща пълна подкрепа от другата мъжка половина в семейството  Laughing
Ив та за каква сбирка става дума  Whistling

# 659
  • София
Такааааааа.

Чудя се от къде да ви подхващам и как, като съм пропуснала толкова много, но все от някъде трябва:

- Честита годинка на бебе Дани! Здраве, здраве, здраве!  Hug  Heart Eyes

- Честит дом на Сту - много лют (и бездетен  Mr. Green) семеен секс в новата къща, много весели сбирки с добри приятели!  Hug Heart Eyes

- Селма, надявам се спомените за трудностите ти при двете раждания някой ден да са приглушени от огромна родителска гордост и радост!  Hug Hug Hug Все пак, докладвай редовно как се развиват нещата при теб!  Naughty

- Цвета и Ним си ги прегръщам с много (уви, дежурна) тревога и обич, а Ноеми ме удиви с компликации, които не бих допуснала, че ще нахлуят в битието и!  Hug

- Мимозкееееей, надявам се само дискретност да е причината да не ни споделяш, че си придобила мил и грижовен любовник! (ти пък, специално!)  Crossing Arms Ако още не си - пожелавам ти го!  Crossing Arms

- Гали,  Hug Hug Hug

Сега публично да благодаря на Андж за хубавото място, на което ни заведе да посръбваме питиета, а децата да беснеят по пясъка!   bouquet Hug Беше много хубаво, но с един голям недостатък - беше адски кратко (2 часа)!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт