Кърмите ли пред роднини

• 7 845
  • 152
  •   1
Отговори
# 105
е, хубаво де, но другата крайност да ги периш тези цици все едно само ти ги имаш е откровено смешно.
Примерно както казах аз кърмя навсякъде, но със слинга нищо не се вижда. Ако съм без него, няма да си наперя циците насред мола, защото видиш ли това било естествен процес.  Joy

# 106
  • гр.София,кв.Овча купел
Кърмим се,навсякъде и пред всички , без проблем smile3522Не виждам, нищо срамно в това,да нахраня детето си,но пък не съм фен, да го правя демонстративно  Peace.

# 107
е, хубаво де, но другата крайност да ги периш тези цици все едно само ти ги имаш е откровено смешно.
Примерно както казах аз кърмя навсякъде, но със слинга нищо не се вижда. Ако съм без него, няма да си наперя циците насред мола, защото видиш ли това било естествен процес.  Joy

Ако репликата ти е към мен, аз бях иронична.
И мнението ти се припокрива на 100% с моето.
Писах по-горе- не ми харесва тази нахъсаност да се покажем, че видиш ли сме мноооого освободени и можем да се кърмим навсякъде и пред всички.

# 108
не, не е към теб  Simple Smile
принципно си говоря, намирам се на работа

# 109
Ама момичета, аз питах дали кърмите пред роднини, не дали си размятате прелестите, хехехе...  Mr. Green Шегувам се само, просто много нещо станахме сериозни в тая тема, айде малко да я развеселим!  Hug

# 110
Кърмя пред роднини и пред всякакви хора, не ги деля на някакъв принцип Mr. Green

# 111
Да, кърмила съм пред роднини. Не мога да кажа, че много ми е допадало, но пък детето ми беше по-важно от погледите и мненията на роднините.

# 112
Не.
Когато сме на гости при майка ми или свекърва ми, отиваме с бебчо в друга стая, като огладнее. Не ме е срам от тях, но детето много се върти и разсейва, ако има хора наоколо. По същата причина досега навън съм кърмила само два пъти.

# 113
Аз кърмя ,но честно казано избягвам Thinking
Като сме навън се кърмим по пейките ,слинг нямам,но се опитвам да се кърмим дискретно.
Виж ,с роднините е друга работа.Пред майка ми и баща ми кърмя,няма проблем.Свекито ,като започнем д се храним с малкия ,се надвесва над мен и ме гледа назидателно ,все едно ,че знае за какво става въпрос (не е кърмила децата си ,защото е имала "рядко мляко" ooooh!),а свекър ми ,като види ,че се храним и изобщо не влиза в стаята ,защото му било неудобно .
А на мен пък ми е много удобно ,да ви кажа.Хич не ми пука ,кой какво си мисли.Съобразявам се пред брат ми и брата на мъжа ми.Това е !

# 114
Изобщо не изпитвам срам от най- естественото и велико нещо/ след раждането/ да кърмя пред роднини!Кърмила съм пред мама и татко, пред свекър/свекърва, пред каката, но тя е само на 2 год. и с особен интерес следи какво става:)

# 115
  • София
кърмила съм пред роднини от женски род - майка, сестра, братовчедка, свеки и на мъж ми сестра.
но като цяло предпочитах да кърмя на спокойствие. пред мъж друг освен моят не съм кърмила.
в градинка съм кърмила, и винаги е било дискректно, с пелена отгоре, докато бебка не се впечатляваше от шум и гледки, като почна да се впечатлява и да се върти като пумпал просто спрях.

# 116
И аз кърмя пред роднини.Майка ми,баба ми най често са ме виждали.Слушайно се е случвали баща ми и дядо ми да влязат в стаята.Мъжо редовно си ме вижда да раздавам цици на бебока  Mr. Green

# 117
Не съм никак нахъсана, не доказвам нищо на никой, но да - кърмя навсякъде и пред всички - дискретно. Роднини, приятели, познати, непознати. Обикновено изобщо не се забелязва какво правя.
Не развявам гърдите си пред никой. Вече все по-рядко се случвада кърмя навън, така или иначе.
От друга страна, винаги бих се съобразила с нечие притеснение. Стига да не ме ядосат с потреса си (не се е слувало досега)!

# 118
здравейте! зачетох се и ми стана интересно....не е ли не удобно малко да кърмиш пред всички се чудя???аз кърмех пред роднини-жени и приятелки.

# 119
  • последна надежда
На мен не ми е неудобно. Искам да си нахраня или успокоя детето. Това за мен е по-важно.
Слагам го на гърдата и почти нищо не се вижда. Много съм дискретна.

Общи условия

Активация на акаунт