списък за нещата нужни при раждане, за бебетата в Окръжна болница Варна

• 2 177
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте на всички,  открих подобна тема, но ме интересува към настоящият момент какво е необходимо за бебетата при раждането в окръжна болница Варна. за всяка болница искат различни неща.Списъка изложен в отделението май не е достатъчен.

# 1
Аз раждах там преди 5 месеца и ми трябваха допълнително дрешки за бебчо(ако не му носиш, го повиват с пелени).Също така ми трябваше и лигнин в по-големи количества.Леко раждане Hug

# 2
Благодаря ти много!

# 3
аз носех лигнин1п,дам.превръзки,тоал.хартия,паста и четка за зъби,2ношници,шнола, хавлия,мин.вода ,телефон зарядно ,документите-лична карта ,направлението от гинеколога,сапун за бебо и мен памперси ,мокри кърпи,носни кърпички,биберон,стотинки за кафе машината и телевизор,дрешките ми който носех ми казаха да ги върна ,но беше отдавна и затова си вземи ако искаш бодита или камизолки, не е лошо да си вземеш нещо обезболяващо като нош-па ,че иначе трябва да им се молиш

# 4
Ако питаш само за бебетата- трябва да носиш за тях памперси, пакет мокри кърпи и дрешки.
Другите неща са за теб. Най важното което трябва да носиш за себе си - документите и личната ти карта, от сивия лигнин /държат да е такъв/, памперс чаршафи /на мен ми стигната 5 броя/, превръзки........ и др. неща.

Общи условия

Активация на акаунт