Дълги чорапи или чорапогащи-какво предпочитате ?

• 9 640
  • 32
  •   1
Отговори
Просто съм любопитен какво вие жените обичате да носите на красивите си крачета ? Много ви моля да гласувате и да за всичко което се сетите във връзка с анкетата ! ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ОТ ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА МЕН !!!!

# 1
Аз нося само кюлоти, а такъв отговор не видях да има в анкетата  Crossing Arms
Колко още теми, мислиш да пуснеш за тези чорапи?  Whistling
Форумът беше започнал да става скучен, но като гледам, ти ще ни развеселиш.  Joy
Добре дошъл!   bouquet

# 2
Зависи какъв е поводът Thinking

# 3
Ами споделете де за какъв повод какво носите ,и за ежедневието ??

# 4
Силиконовите чорапи не са много удобни за всекидневието, аз ги нося в по-специални случаи само.

# 5
Силиконовите чорапи не са много удобни за всекидневието, аз ги нося в по-специални случаи само.

Аз пък ги намирам за много удобни, но прекалено соленичко излиза да ги носиш всеки ден  Rolling Eyes

# 6
  • някъде другаде
Чорапокащи , защото съм много студенлива!

# 7
  • София
Мразя чорапогащници!
И силиконови чорапи не нося.
Сега ходя повече с клинове и къси чорапки - бамбукови.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 22:06 от Дилянка

# 8
Как мразя да се навличааам, но предпочитам къси чорапки за красивите ми крачета.  Mr. Green

# 9
  • На изток от Ада
Къси чорапки , че и аз мразя да се навличам ,но зимата като е  много студено клин или чорапогащник

# 10
  • София
Зимата дълги силиконови чорапи. Лятото къси чорапки когато съм с маратонки или на босо всякакъв друг тип обувки. Чорапогащници не понасям и не нося.

# 11
  • София
Мразя чорапогащници,особено от тези тънките брр. Особено чорапогащник с панталон  #Crazy такъв слагам само по много официален повод Naughty
Зимата като ми е студено нося по-дълги или евентуално термо чорапи,които са толкова пухкави Heart Eyes
Клиновете също ги харесвам,както и дебелите чорапогащници тип клин Wink

# 12
3/4 чорапи.По изключение в големите студове мога да си обуя чорапогащник,но почват да ме сърбят ужасно краката от него,и едвам го издържам. Thinking

# 13
След необходимото уточнение, че се говори за минусови зимни температури (предполагам?!) -- с кеф си нося чорапогащници, тънки, дебели, черни, в бабешко бежово, под дънки и панталони, и с чорапки отгоре  Mr. Green смейте се!
Изобщо не ме интересува колко несекси е, важното е да ми е топло и да не се разболея. Едно от най-отвратителните усещания за мен е вятърът да брули през дрехите -- особено ясно го усещам през дънки, платът става като леден, а ако пък и вали...  Rolling Eyes

// Предполагам следващия въпрос ще е: носите ли бодита. И да, носим, защото яйчниците ни са ни важни, и не трябва да си стара баба, за да го знаеш  Peace Та по-добре са сме навлечени  bowuu

# 14
Не отговорих,защото много зависи от повода,сезона и това как съм облечена.
На практика нося всичко.
За тези дето са останали с погрешното впечатление ,че чорапи със силиконови ленти са неудобни ще кажа да пробват ''помпеа''с дебелата дантела.Не мърдат,но са си скъпички.

п.п.Пропуснал си жартиери.

Общи условия

Активация на акаунт