Дълги чорапи или чорапогащи-какво предпочитате ?

• 9 643
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Нося само памучни къси чорапи, когато е студено+клин, тънки чорапогащи не нося, защото ми е дискомфортно.А между другото никога не съм носила от гореспоменатите силиконови чорапи, най-вероятно бих сложила, за да зарадвам мъжа ми, но в комплект с корсет примерно Heart Eyes

# 16
mamamari ,какво разбираш под скъпички ?

# 17
.
За тези дето са останали с погрешното впечатление ,че чорапи със силиконови ленти са неудобни ще кажа да пробват ''помпеа''с дебелата дантела.Не мърдат,но са си скъпички.

п.п.Пропуснал си жартиери.

О, Помпеа-та са ми любими и на мен! Всъщност,сега като се замисля май само техни чорапогащи купувам напоследък, и то е ,защото са трайни-оправдават си паричките thumbsup

Това за жартиерите вече ми намирисва на нещо друго... newsm78

# 18
  • София
Аз се включвам с въпрос! Не нося рокли, но тази седмица се реших и си купих една до коляното почти и сега се чуда с какво да я нося - с клин или със силиконови чорапи  newsm78 Силиконовите чорапи не са ли прекалено тънки сега за зимата, имам впредвид не за някакво събитие, примерно вечер за заведение или нещо такова  Rolling Eyes

# 19
  • София
Аз се включвам с въпрос! Не нося рокли, но тази седмица се реших и си купих една до коляното почти и сега се чуда с какво да я нося - с клин или със силиконови чорапи  newsm78 Силиконовите чорапи не са ли прекалено тънки сега за зимата, имам впредвид не за някакво събитие, примерно вечер за заведение или нещо такова  Rolling Eyes

Със силиконовите чорапи ми се струва,че ще ти подухва малко на дупето,все пак са чорапи,а не е чак толкова топло особено вечер.
В зависимост от официалността на роклята бих избрала клин,по-плътен чорапогащник или фигурален такъв Peace

# 20
По мое мнение сумата от 20-30 лв за нещо дето в най-добрия случай издържа 4-5 обувания,а в най-лошия само едно не може да се нарече ниска или средно висока.Сравнявам го с един хубав чорапокащник,който има доста по-дълъг живот.В условията на такава жестока криза тези неща са важни.
От решаващо значение е каква сума може да отдели всяка от нас месечно за цялата си подръжка.По моя преценка повечето от жените  разполагат с много малко ,а не рядко и изобщо не стигат до там и на една съвсем малка част късметлиййки не им се налагат ограничения.
Една дама има много разходи.За парфюм,козметика,козметични процедури,фризьор,бельо,дрехи,чанти и обувки.Всичко това по отделно може и да не е много ,но като се събере си е сериозна сума  .Когато обаче средствата за нея започнат да не достигат,се налага да вземем в предвид колко дълъг живот има всяка една от стоките които купуваме.Според мен това е сериозен аргумент към довода ми ,че 20-30 лв за няколко обувания не може да се нарече евтино.Допускам,че на много от нас ни се налага понякога да правим компромис с избора си за да се вместим във все по-ограничения си бюджет.

# 21
... Grinning и аз мисля по същия начин,мамаМари ! Аз обаче си рещих проблема ,като се насочих към плътните /60-100Д/чорапогащи-2 са ми достатъчни за студените сезони  Crazy Simple Smile

# 22
Мразя чорапогащи, мразя найлонови чорапи, както и мразя някой да ми се събуе и да замирише на спарен найлон. Обувам таквози нещо само в краен случай, а страстните им любители призовавам да си ги сменят по-често.

# 23
поправи ме ако греша но останах с впечатлението че имаш приятелки или познати на които им понамирисват краката с такива чорапки ? Grinning Grinning

# 24
През студентските ми години редовно се случваше една от съквратирантките ми просто да ги събуе и да ги остави да отлежават под стола, който стоеше до леглото ми. И на сутринта - пак с тях. Миризмата дълбоко покърти и травмира съзнанието ми.
Един приятел на мъжа ми пък си има само два чифта горкия, както сам ни се похвали, едните от които не съвсем като дамските найлонови, но почти като тях, и като ни дойде на гости и си събуе кецовете, сам се опиянява от миризмата. Наложително е да се проветрява след него.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 22:33 от Анонимен

# 25

Един приятел на мъжа ми пък си има само два чифта горкия, както сам ни се похвали, едните от които не съвсем като дамските найлонови, но почти като тях, и като ни дойде на гости и си събуе кецовете, сам се опиянява от миризмата. Наложително е да се проветрява след него.

за целта му купи един чифт чорапи/които да си стоят у вас/ и като дойде у вас настоявай да ги обува... Crazy Grinning

# 26
Да, и преди това ако може да си измие краката в банята...Сложна става тя... Laughing

# 27
  • София
Цитат
Мразя чорапогащи, мразя найлонови чорапи, както и мразя някой да ми се събуе и да замирише на спарен найлон. Обувам таквози нещо само в краен случай, а страстните им любители призовавам да си ги сменят по-често. 
Мнооооого добре казано  Joy  Peace  newsm10 smile3501

# 28
Да, и преди това ако може да си измие краката в банята...Сложна става тя... Laughing

га ти госта Laughing

# 29
3/4 но повече предпочитам 7/8 чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт