Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 69-та тема

• 122 089
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Краси може ли рецептата за тарта с яйца ,сметана и сирене

# 31
# 32
FRESA ,заповядай рецептата!   Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370148.msg15513685#msg15513685    

И една молба...
Преди време някой беше готвил червена киноа...мислех ,че е Роца,гледах в блога й,но не открих такава рецепта.
Та,моля,ако някой си спомня кой беше приготвял или може да даде линк или рецепта,ще съм благодарна!    newsm51

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 13:15 от Анонимен

# 33
Пепика, благодаря за новата темичка   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, много много ви благодаря на всички за комплиментите. Аелис, Покер фейс, Леля Ог, Мишелин Hug

Тортичката е точно тази, която е показала Poker Face (снимката е линк към рецептата)

Просто вместо крем сложих една кутийка Дулче де Лече. Отгоре я украсих с подръчни плодове Simple Smile

Аелис, прекрасна тортичка Татяна (адашка) Joy Joy Joy

Леля Ог, разкошни охлювчета  Hug Hug
Лулу, невероятен кръмбъл   bouquet  bouquet  bouquet

# 34
# 35
Незапържено бобче, салатка и новата реколта квас. Ще си имам питие за лятото, ама нещо взеха да ме подпиват. Cry

# 36
Kafenceto, Radosveta85,Venetta,лулу!,MG18,радвам се че сте харесали парфето ми Blush! Hug
MG18,Radosveta85,   тук съм написала как съм го направила предишното парфе с черешките.Разликата с второто е,че направих крем от 1п. суха сметана за торти на Д-р Йоткер ванилия/разбива се с 200 мл. прясно мляко/,добавих 1 малка заквасена сметана,150 гр. кисело мляко,пудра захар на вкус,1 п. желатин,парченца плодове.

У дома парфетата са на почит,особено през лятото,а и се правят много лесно,търпят всякакви импровизации с вида на крема, плодовете и блатовете.

Лабрекс,четох за кваса,разбрах как се прави,благодаря за линковете.Твоят има вълшебен цвят!  Crazy Peace И снимчиците вече по-големички,супер си! Heart Eyes

# 37
  • Sofia
Сега набързо хвърлям снимчици на супер ефектния сладкиш на lina kaz с изварените топчета и ще чета, придружено с облизване, по нощите!

# 38
Tari,къде мога да открия рецептата на този сладкиш,невероятно изглежда

# 39
  • София-Младост
FRESA ,заповядай рецептата!   Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370148.msg15513685#msg15513685   

И една молба...
Преди време някой беше готвил червена киноа...мислех ,че е Роца,гледах в блога й,но не открих такава рецепта.
Та,моля,ако някой си спомня кой беше приготвял или може да даде линк или рецепта,ще съм благодарна!    newsm51
точно Роца беше пуснала една салата с червено киноа, както и Крисче ако не бъркам.

# 40
Момичета, първо поздравления на всички показали творенията си, граничещи с изкуство. Моите аплодисменти! Имам предложение към вас! Гледам ще е от полза и на доста други.
Всеки, който публикува снимка не само да казва какво е това, а и да пуска линк към рецептата. Така ще се избягва постоянното  - дайте рецептата за това, или пък за онова. Ако пък е правил промени - линка, да е  придружен с допълнително описание на промените. Така мисля, че ще е по-лесно за всички, които ви се възхищаваме.  

Hug

# 41
  • Германия
Запис  bouquet

# 42

Просто вместо крем сложих една кутийка Дулче де Лече. Отгоре я украсих с подръчни плодове Simple Smile
Дулче де Лече е какво  newsm78
Трейси
някакъв заместител на туй нещо има ли  Blush

# 43
Много вкусни и красиви неща, момичета!   bouquet

От мен една баничка:

# 44
  • ВАРНА
За днес сиренце с мед и орехи(че много се харчи напоследък)

и магданозени кюфтенца със сос от чесново кисело мляко

Общи условия

Активация на акаунт