True Blood сезон 3-тръпнем в очакване на Вълчан-27 тема

• 16 424
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Деми по последни данни Старозагорци са джигитите на пътя Simple Smile Не бъди много сигурна какво е Simple Smile А в Бургас лудницата не е много по малка. В София не ме морят наглите парчета то ги има навсякъде. Мори ме това, че незнам на къде отивам Simple Smile И се чудя и се мая къде да СЕ престроя откъде да мина. Това е най - големия проблем. Иначе в4ера един тук ми отне предимство ама нагло спрях на милиметри от вратата шофьорската. Щеше да ми гушне решетката. И на възмутения ми вик ми се показа среден пръст и ми вика : Кво ма п...о?
Идеше ми да слезна и да му покажа 90кила п...а как може да го смачка келеша му с келеш  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 706
Не се пали бе Уоми, и ти показваш среден и толкоз, приключваш Twisted Evil

# 707
Паля се щото заради ей такива сума народ се изби. Сече ми пътя за ляв завой. В 17:00 на най натоварената улица в Стара Загора. И хем в нарушение хем отворен. Моя ако беше щеше да ме накара да го хакна  Joy А за каките с джиповете в двулентовия Нова Загора Сливен детоп карат все едно са линейки по средата на пътя и даже не се прибира като вижда кола насреща няма да коментирам, че яхам метлата / която между другото е вече тунингована и с нитро /. afwitch afwitch afwitch

# 708
Паля се щото заради ей такива сума народ се изби. Сече ми пътя за ляв завой. В 17:00 на най натоварената улица в Стара Загора. И хем в нарушение хем отворен. Моя ако беше щеше да ме накара да го хакна  Joy А за каките с джиповете в двулентовия Нова Загора Сливен детоп карат все едно са линейки по средата на пътя и даже не се прибира като вижда кола насреща няма да коментирам, че яхам метлата / която между другото е вече тунингована и с нитро /. afwitch afwitch afwitch

Мани ти, ами пътя Стара Загора-Бургас, отсечката точно след Ст. З. ? За по-нататък към Бургас не знам, но като ходим при баща ми все настръхвам на тоя път - гладък, права отсечка, представяйте си как надуват героите... И естествено, там най-редовно стават фатални катастрофи.

# 709
  • гр.София-Красна поляна
Юхуууу би,добър ден би. Hug
Аз се заех с почистване на къщата а то край няма бииии. Crazy
Уоми,душко,снощи си ме търсила на скайпа би.

# 710
Момичета...аз съм по-трагичен случай с карането на кола-имам книжка от 11 години,а 1 път не съм се качвала,нямам желание,харесва ми да се вожя,а тук във ВТ е ужасно с тези завои,тесни улици и баири и ме е страх.А у дома колид а искаш...че и мъжа ми като е в Норвегия ми оставя колата,ама аз все с таксита.Дето се вика,после детето ще ме вози Mr. Green Mr. Green
Даже оня ден видях,че ми е изтекла 2009та,сега ще я подновя,пък да видим.

# 711
Ми зиз търсихте би.
Пуснала съм ти един подарък напред из темата Simple Smile Точно викам край отвратих я тая жена от себе си Simple Smile Hug Айде виж и кажи харесва ли ти Wink

# 712
  • гр.София-Красна поляна
Ми зиз търсихте би.
Пуснала съм ти един подарък напред из темата Simple Smile Точно викам край отвратих я тая жена от себе си Simple Smile Hug Айде виж и кажи харесва ли ти Wink
hahaha hahaha hahaha
Споко би,не си.
Ше скивам подаръка би,тенкю.  bouquet

Скивах го,ма не мърта та немога да го огледам би.

# 713
Абе цъкни на него би Simple Smile
Това е само икона да не потрисам тука всичко живо Simple Smile не ме карай да ги пускам онлайн Simple Smile hahaha Joy

ЦЪК тука

# 714
  • гр.София-Красна поляна
Ох,ох,ох би, Ъгаси кефа би. Mr. Green
Тенкю много би Уоми. Hug
Ма къде мога да си го плясна?

# 715
Мани големия гиф дето из4езва в подписа ти
и сложи това
ама незнам дали ще се приеме може да има слаби сърца Simple Smile и да не им е конфортно Simple Smile
Даже съм ти го метнала на друг хост за да не ти зачезва така Wink и сега ако не ми намалиш пръчките не си човек ша знаиш Sad

# 716
  • гр.София-Красна поляна
То хубаво,щи ги намаля на 8 пръчките ма да не ме поздрави Татти с някой бан. Rolling Eyes

# 717
То хубаво,щи ги намаля на 8 пръчките ма да не ме поздрави Татти с някой бан. Rolling Eyes

hahaha Ше ме скъсате!

# 718
  • гр.София-Красна поляна

hahaha Ше ме скъсате!
Що би Пуц? Mr. Green

# 719
Ми правите ми смешно, що  Joy Ама то днес всичко ми е смешно.

Не знам дали е чак за бан, няма голотии...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт