GHD

• 5 282
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Някой знае ли дали в Германия се продават ghd някъде? В магазин, салон?

# 16
Да има ги на много места. Продават се в магазини за професионална козметика за коса и във фризьорски салони. Гледай да са по луксозни. Обикновенно имат плакати залепени по витрините. Сега даже има навсякъде една измислена промоция. Плащаш 20 евро по малко и получаваш допълнително четка за коса. Ако по някаква случайност живееш в Щутгарт,мога да те опътя.

# 17
Пазете си добре касовите бележки,понеже моя на една година и половина беше започнал да дава заето. Кабела нещо даваше на късо и отидох да го върна. Дадоха ми чисто нов. Не беше от лимитираните серии ( понеже моя беше),но все пак не увиснах с парите. Имат две години гаранция,но при подменянето,имайте предвит,че не се одължава гаранцията.

# 18
Благодаря ти много Flutter за Берлин по-конкретно питах, в официалния сайт има доста посочени места там, просто не знаех дали са налични и се продават.

# 19
Момичета и на мен много ми харесват GHD и съм се спряла на ghd IV Styler - някой вече ползва ли го? дайте някакви отзиви. Намерих го ето тук http://www.thefunkygroup.co.uk/cat-3-subcat-9-product-2676 на най-добра цена. Само малко ме е страх да не си изгоря косата с това нещо... 

Общи условия

Активация на акаунт