Ама аз вече захраних, бе! Вчера, с 2 лъжички каша

А аз изтръпвам, но какво съм забелязала - понякога с дни не вкусвам изобщо кафе и Даная не спи както трябва, врътка се по цяла нощ не спи през деня... вчера пих с голям кеф кафенце и какво стана - Даная си спа през деня и после през нощта направи голяма пауза и спа спокойно 

Хахах егати съвпадението....
Все пак да си кажа - смятам че бебето е съвършенно същество, което само ни учи как да го гледаме и да се грижим за него....Не насилвам нещата
)
Не й влияе.

Разгледах пюретата - ми те много скъпи бе
Има ли други такива индивиди като нас? 

Слагам по съвсем мъничко кафе. Бебето изобщо не се влияе нито от кафетата ми, нито от понякога големите количества шоколад, с които се награждавам

За шипките също не съм сигурна. Най-добре питай.Че те и двете са мъхнати, а с тях трябва да се внимава. Така знам от нашата лл.

Аз като знам как ги блъскат с препарати ме е страх да й правя пюре от тях, въпреки че според мен малко се прекалява на тая тема....
Засега от магазина не съм взимала. Не че домашното е пълна гаранция за качество, но предпочитам да взимам от хора, които произвеждат за себе си, отколкото от такива, които произвеждат за продажба 
Препоръчани теми