Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 702
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
Смятам да раждам в държавната болница тук в Ямбол. Надявам се да устискам за естествено раждане. Не съм решила при кого... Ще направя консултация с леля ми, която е акушерка и която е работила повече от 20 год в АГО-то.
По отношение на козметиката - смятам да мина на Веледа. Ползвам я сега по време на бременността, много съм доволна, надявам се и на бебчето да допадне. За крем за зърната не съм мислила, но определено ще си взема масло за перинеум и ще се тормозя  Joy Joy Joy .

# 106
Добро утро и от нас!IR, миличка и аз самата нямам още идея какво да правя и къде да отида...Всичко зависи от това как ще ми кажат да раждам-дали нормално или секцио,заради високия диоптър.Ако е планувано,може и във Варна да дойда и без това емоционално съм силно свързана с този прекрасен град.Обещавам,че вече непременно ще ти се обадя! Hug
Днес тук е много приятно-хладно и свежо.Хайде приятен ден на всички коремчета!

# 107
Добро утро и от мен...виждам,че никой не ми е отговорил на питането за изследването  newsm78
Иначе за протокола - аз смятам да раждам в АГО Хасково при д-р Честименова
Лек ден на всички Simple Smile

# 108
Нека и аз дам днешния отчет  Simple Smile Връщам се от ЖК - всичко е нормално...малкия мъж си е с главата надолу,тежи 1,600 и е 45 см... 45 дневния болничен ще ми го издадат на 5-ти юли... Има обаче нещо,което искам да споделя...Моята докторка днес ме запозна с HPV тест,който ми препоръчва да направя.Това е т.н Папиломен вирус,който причинява рак на маточната шийка.Теста струва 115 лв. и бил препоръчителен за жени,които искат да раждат нормално,тъй като ако го има майката,тя го предава на бебчето,а това после водело до разни заболявания и усложнения за детето,които няма да обяснявам,за да не ви плаша.И ако го има родилката този вирус-се препоръчва секцио,за да се избегне това.После вече като роди се провежда лечение на жената. Доста ме поизплаши и аз съм навита да си го направя,така де,за мое успокоение,а и не си струва според мен да поемаш рискове за 100 лв....но да си призная - за 1-ви път чувам за подобно изследване и затова споделям...някоя мама запозната ли е...ще прави ли такова изследване...ще се радвам някой да сподели мнение.
За сега толкова от мен...ведро настроение и много усмивки...и ритничета (да не забравя)  Grinning

По принцип съм за изследването-за успокоение и т.н, но вече започнах при всяко предписано ми по-различно лечение или изследване да търся мнение и на втори специалист.Не че съм много наясно, но ако резултатите от ПАП теста са добри, не мисля, че трябва и този тест.Чувала съм ,че ако има някакви съмнения, тогава се прави.Ама това си е моето мнение-ако имаш доверие на лекарката си,направи теста и не се притеснявай толкова Simple Smile

# 109
Keyla3110, аз си правих миналата година пълни изследвания, но тогава не бях бременна. Принципно и аз съм за изследванията, но честно казано сега - в края на бременността си мисля, че е излишен стрес. Но пък, от друга страна, ако така ще се почувстваш по-сигурна-направи го!

На мен нещо започна много да ми тежи идването на работа, а остават още 2 седм. и половина....и още си нямам заместник и явно ще ме тормозят по време на болничния ми....
Да се похваля, че второ бебе се появи/роди в офиса.Останахме още две  Laughing Бяхме общо четири бременни, споделих в началото.
Хубав дъждовен ден   bouquet

# 110
Здравейте и от нас в този прохладен ден!!!

Като гледам страшна шопинг-треска е обхванала повечето във форума, а пък мен хич  newsm78. Обаче за сметка на това сестра ми и майка ми ме отменят в тези неща напълно.
Ние като цяло сме добре, от другата седмица ми започва и болничния, та направо не остана. А от няколко дни като се наведа съвсем леко или напред или назад усещам едно такова опъване в областта на пъпа все едно ще се "отвори". Не е много болезнено, но е доста неприятно. Дали ви се е случвало?
За болница - все още не съм решила окончателно и от другата седмица се заемам с щателна проверка на тези, на които за сега съм се спряла.
Относно изследването, за което е споменала Keyla3110 и аз съм на мнение, че е хубаво да се направи. По-добре да се знае какво е положението по-отрано, от колкото да се разбере когато е късно (дано да не се случва на никого  Praynig ).

# 111
Благодаря ви,момичета  Hug

# 112
За протокола - ще раждам в Тина Киркова. Дано да ме огрее шанса за водно раждане /за сега нямам противопоказания, така че ще споделя какво е изживяването/

# 113
Раждане - АГ Варна - VIP етаж.

# 114
  Ще раждам в АГ, гр. Бургас.

# 115
 и аз съм за АГ Варна , но с тези цени няма май да ангажирам екип , а само ще се възползвам от диференцирана стая. ВИП етажа няма смисъл според мен след ремонта, който са направили на нормалния??  Confused

# 116
Здравейте, много отдавна не съм писала, но чета редовно. И аз съм за АГ - Варна. Също не мисля да плащам на екип, имам само уговорка с доктора, който следи бременността ми.  Той изражда там. Посъветва ме да не си давам парите за VIP етажа, а да платя престоя си в диференцирана стая на 4 етаж. Разликата била в единия климатик, вярно не е зле в жегите, но ми се струват излишни разходи за момента.

# 117
Здравейте, и аз съм за АГ - Варна, но все още не съм решила дали да ангажирам даден екип или не!  Някой може ли да каже каква е разликата в цените между ВИП етажа и останалите? Благодаря предварително Simple Smile

# 118
Момичета, при Март Вачкова ще говорят за килограмите по време на бременността.

# 119
  • София
Насочила съм се към Токуда.
Много ме радва разхлаждането днес,хич не искам да почват пак жегите Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт