Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 699
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Charr , благодаря, ще питам непременно и Aila Hug Hug

# 91
искам да ви питам за матраците- днес гледах от 35 лв до 75 лв в Хиполенд- имаше с някаква пяна матраците за който ми обясни служителката че са най- скъпи и най- хубави , но не можа да ми обясни ЗАЩО и каква е тази пяна... и друго - видях някакъв безцветен гел на БОЧКО ( бг продукт) пишеше , че е биоразградим, и не дразни, за измиване на бебешките прибори и шишета, но не разбрах замества ли преваряването ( или се прави преди него0 ) ?? и има ли смисъл от тоя гел? има толкова много бебешки неща че вече се обърквам кое ще ми е необходимо и кое не  Confused намерих линк- http://www.lavena.bg/index.php?ch=9&tip=1&id=12&l=1
Аз мисля,че гелът е за измиване на съдовете(вместо веро) и стерилизацията след това пак може да си я направиш,защото нали високата температура унищожава допълнително бактерии.Някои не правят стерилизация,но въпрос на избор.Ние взехме такъв препарат за съдове -surcare (не ми позволява публикуване на линк,потърси с търсачката)от Вис Виталис в Пловдив.Страшно много се пени това чудо.Капнах една капка на гъбата,да си задоволя любопитството.Толкова чинии измих...Simple Smile А аз обичам да има Grinning http://www.papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=79_171
Charr , благодаря, ще питам непременно и Aila Hug Hug
Мисля,че от нея ще получиш най-добра информация.Дано всичко е наред Hug

# 92
  • София
Лунен сън, това което си показала не е същото, иначе и него го имаше. Аделина е намерила най-изгодната цена, ще видя дали го има в наличност, а завивки можеш да си съчиниш каквито харесваш.

# 93
въпроса ми за тея матраци с пяната още стой.. не мога да намеря никакво инфо и ако някоя майка вече е ползвала такъв може да сподели дали има смисъл или не..
и за бъдещите мами от Варна- http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2245/1881415954521279252.JPG това е за АГто... там мисля да раждам, но след като видях цените от 950 лв, май варианта с избор на екип отпада.. тогава е безплатно раждането ,когато секциото е по медицински причини( и без да избираш екип) ,нали?? ( заради очите ще ми дадат някаква зелена бележка с която трябва да отида каза гинекогога)

# 94
  • София
Помпите за кърма могат ли да се стерилизират? И как се прави стерилизация в домашни условия,ако нямаш стерилизатор?

# 95
MaPuHa88, въпросните скъпи матраци са с memory foam - т.е. най-общо пяна, която се "огъва" според извивките на тялото... на мен самата ми е удобно това нещо, но на много места четох, че матракът за бебето трябва да е по-скоро твърд! така че на мен тези с memory foam не ми се струват най-добрия вариант, нито пък латексовите... но нека по-добре някоя от мамите с опит да сподели опит с матраците!
Simple Smile

# 96
  • Miami
Помпите за кърма могат ли да се стерилизират? И как се прави стерилизация в домашни условия,ако нямаш стерилизатор?
Стерилизират се. Ако нямаш стерилизатор може да се използва течност за стерилизиране. Виждала съм на Чико такава.

# 97
  • Ямбол
въпроса ми за тея матраци с пяната още стой.. не мога да намеря никакво инфо и ако някоя майка вече е ползвала такъв може да сподели дали има смисъл или не..
и за бъдещите мами от Варна- http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2245/1881415954521279252.JPG това е за АГто... там мисля да раждам, но след като видях цените от 950 лв, май варианта с избор на екип отпада.. тогава е безплатно раждането ,когато секциото е по медицински причини( и без да избираш екип) ,нали?? ( заради очите ще ми дадат някаква зелена бележка с която трябва да отида каза гинекогога)
Маринка, да не би да е пенолатекс newsm78 ? По принцип е по-скъп материал от дунапрена, по-качествен и ортопедичен, не се деформира бързо и лесно като него. Поръчахме си диван наскоро и е спенолатекс вмеусто обикновен дунапрен, така ни препоръчаха, а и като пробвахме мострата - наистина се усеща по-различно, на мен не ми се ставаше Laughing
Аз пък да ви се оплача - точно в последните три месеца от бременноста ми трябва да го играя касиер на входа и да обикалям всичките 7 етажа и да събирам пари. Направо не ми се мисли как ще се катеря по стълбите... А не мога да накарам мъжа, че той е едни такива загубени смени на работа.. Тръгва в 3 следобед и се прибира в 3 вечерта...
Сисе, и аз нищо не съм купила още... Оглеждам някакви комплекчета, пеленки, чаршафчета...но не мога май да се престраша  #Crazy Ама двете баби, за сметка на това как пазаруват вместо мен!!!

# 98
Марина88 тези цени да не са за ВИП - етажа??? smile3506 Моя позната ражда там през декември и е платила само 250 за избор на екип, а тези допълнителни 400 лв. са много за 4 дена  newsm12

# 99
За подсичане вече от няколко места ми хвалят Судокрем, но се използва само веднъж дневно, защото е с цинк и може да се пресуши кожата.

Аз го ползвам за дъщеря ми от почти 2 години може би, никога не се е изсушила кожата й Naughty А това че е с цинк - тук не знам да продават кремове без цинк, Пенатен също е с цинк, само дето е доста по-твърд от Судокрем. Аз съм много доволна и от двата Peace

# 100
Момичета нали щяхме да се записваме коя къде ще ражда?

# 101
  • София
Момичета нали щяхме да се записваме коя къде ще ражда?
ами казвайте кой къде и ще ви добавям

# 102
adelina , мен ме пиши за Вита:)
Много е странно това, което казваш за цените  Thinking Моята беше абсолютно категорична ,че мен тези цени не ме засягат , защото влизат в сила от 01.09 . Хммм. Ще я питам отново на всяка цена. Като гледам каква треска за пазаруване ви тресе се сещам колко ми беше вълнуващо и на мен първия път. Но сега се радвам ,че не ми се налага да купувам нищо. Само двуетажно легло за батко и кака ,за да се освободи бебешкото  Wink

# 103
Стерилизират се. Ако нямаш стерилизатор може да се използва течност за стерилизиране. Виждала съм на Чико такава.

има и таблетки за стерилизиране,в тенджера с вода се слага една таблетка и за заври,така ми казаха,че ставала стерилизацията..

# 104
-за козметиката-все още се чудя м/у Мустела и Веледа и  Клоран също Rolling Eyes,но в началото със сигурност ще съм на преварен зехтин

-ще раждам АГ-Варна,секцио при д-р Танев (не съм уточнила още дали ще е на ВИП етажа или на 4-я,който е скорошно ремонтиран и по-нов,цената е същата)

Тези дни мисля да си купя крем за подготовка на зърната-те и сега са ми супер чувствителни,а не ми се мисли като започна да кърмя ooooh!разранявания,кървяха....ужасно ме боляха  и това при положение,че са добре оформени. За това съм се замислила още от сега да ги подготвя за дългата надявам се процедура на  кърменето. За сега съм се спряла на два продукта PureLan 100  http://www.ibebe.bg/krem-za-zarna-medela.html  и на Avent  http://www.ibebe.bg/zamama/kozmetika-za-mama/krem-za-zarna-avent.html  Какви да вашите отзиви? Аз съм ползвала Гермастан,но това беше преди 5г Whistling

[b]Толинка[/b],много ще се радвам ,ако се решиш да дойдеш към Варна Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт