Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 716
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, и аз съм за АГ - Варна, но все още не съм решила дали да ангажирам даден екип или не!  Някой може ли да каже каква е разликата в цените между ВИП етажа и останалите? Благодаря предварително Simple Smile
аз от вчера изчетох толкова инфо , но нищо спец. не намерих.... за нормалния етаж, и випа.. някой ако разбере нещо да пише. М.sunny  това че имаш уговорка с доктора не означава ли тази сума от 400 лв за избор на доктор( екип) ????

# 121
  • София
Раждане - АГ Варна - VIP етаж.
А теб защо те няма на първа страничка?

# 122
  • София
  Ще раждам в АГ, гр. Бургас.
des_1984 и теб те няма на първа страница

# 123
  • софия
Аз ще раждам в Токуда

# 124
Здравейте и от нас в този прохладен ден!!!

Като гледам страшна шопинг-треска е обхванала повечето във форума, а пък мен хич  newsm78. Обаче за сметка на това сестра ми и майка ми ме отменят в тези неща напълно.
Ние като цяло сме добре, от другата седмица ми започва и болничния, та направо не остана. А от няколко дни като се наведа съвсем леко или напред или назад усещам едно такова опъване в областта на пъпа все едно ще се "отвори". Не е много болезнено, но е доста неприятно. Дали ви се е случвало?
За болница - все още не съм решила окончателно и от другата седмица се заемам с щателна проверка на тези, на които за сега съм се спряла.
Относно изследването, за което е споменала Keyla3110 и аз съм на мнение, че е хубаво да се направи. По-добре да се знае какво е положението по-отрано, от колкото да се разбере когато е късно (дано да не се случва на никого  Praynig ).

De66ko,
на мене ми се случва подобно нещо с опъването в областта на пъпа.Незнам дали е нормално, ама сам на ЖК чак на 07.07 и тогава ще питам.

# 125
НиаМед -гр.Стара Загора,ще раждам ,дано не ме изненада някъде по пътя,като ходим на море...Simple Smile

# 126
  • София
и аз съм за АГ Варна , но с тези цени няма май да ангажирам екип , а само ще се възползвам от диференцирана стая. ВИП етажа няма смисъл според мен след ремонта, който са направили на нормалния??  Confused
Оф и теб те няма Simple Smile

# 127
Добро утро!

И мен страшно ме радва прохладното временце, дано да се задържи така до края на деня, за да мога да си направя една разходчица.
Ще раждам живот и здраве в АГ клиника Селена - гр. Пловдив, секцио
За допълнителните изследвания и аз съм по принцип за, особено ако си имаш доверие на лекарката и не мислиш, че ти го предлага просто "ако мине", защото честно казано това не е рутинно изследване.
Днес си чакам дрешките от Некст. Нямам търпение да ги видя сладурските бодинца и роклички Simple Smile

# 128

Там съм. Терминът ми е на 14.08- първа съм на тази дата, само че пише Стара Загора. Това си е така де, но ще раждам в Бургас.

# 129
MaPuHa88, честно казано и аз не съм особено наясно с цени и уговорки. Но имам приятелка която е раждала в АГ(за съжаление не особено скоро) и която  е имала частна уговорка с доктора си. После не е платила нищо на болницата, а само на доктора нещо, или подарък там някакъв. Стана ми неудобно да попитам моя доктор колко ще ми струва раждането, че имаше хора. Но е възможно и да е така както ти мислиш. Идея си нямам, обърках се вече. А по отношение на диференцираните стаи същия доктор ми каза че е 45 лева на ден престоя там. Може би някой, който е разпитал по-подробно или има опит ще се включи. Иначе днес отивам да си взема 45 дневния болничен и ако ми обърнат внимание ще попитам акушерките дали са наясно. Ако науча нещо интересно ще пиша.

# 130
  • София

Там съм. Терминът ми е на 14.08- първа съм на тази дата, само че пише Стара Загора. Това си е така де, но ще раждам в Бургас.
Ами сега разбирам защо не те намерих, ника ти е с долна черта, но на 1.страница беше без долна черта а със спейс. Оправих го

# 131
  • София
Относно пъпа- аз имам ужасни режещи болки от време на време,все едно някой много бавно прокарва острието на нож по него.Случва ми се само когато се разхождам или се движа нещо из къщи.Предполакам малката се мести и закача нещо около пъпа.

# 132
Villleta, misleto, аз съм на 30.06. на ЖК, ще питам и ще споделя какво е мнението на докторката по въпроса  Peace ... пък и вие после споделето какво а ви казали на вас. Ще сверим мнението на няколко доктора  hahaha

# 133
Здравейте момичета  Hug
Аз днес ходих до работата да си пусна и последния отпуск преди 45 дневния болничен, че излизам чак на 16ти юли. Взех си и код от НОИ да следя за болничните и осигуровките.
Относно раждането - тук  Шумен няма избор, само в държавната болница може да се ражда. Така че там ще е събитието. Да помоля и за един розов  биберон на първата страничка   bouquet
Лек ден от мен. Сядам да гледам новите серии на "Частна практика".

# 134
  • София
Аз ще раждам секцио в Шейново - избрах си болницата по лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт