Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 680
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Либи, честита ти дъщеричка. Спри да се притесняваш и я дари с цялата любов, подкрепа и позитивизъм на целия свят...ние ти пращаме много положителна енергия! Скоро всичко ще е наред, просто бъди силна майка! И никакво НЕписане тук...както вече си разбрала София ни е талисманче  Hug Ще чакаме всякаква информация за вас двечките!

Лунен сън, за СУЕ-то...моето е 47 (изследване от понеделник) и докторицата каза, че нямам абсолютно никакво основание да се притеснявам! Така че донт уори  Naughty

Да ви се похваля вече си имаме легълце със скринче и количка...направо не ходя по земята от кеф...страхотни са! Сега остана да пренаредим спалнята и да ги сглобим и подредим там...ще направя снимки да ви се изфукам като сме готови  Sunglasses  Laughing

За мамите, които се чудеха дали да си вземат количка на X-lander...просто спрете да се чудите. Тази направо надмина очакванията ни...хем я гледахме в магазина.

# 661
  • София
Вили, честито за новите придобивки, страхотни са, със здраве да си ги ползваш.
Хора не исках да предизвикам такава бурна дискусия с тая фолиева киселина, просто и двамата доктори ми казаха да не я пия, но може би моя организъм е наситен с нея и няма нужда. А и докторите са разделени на два лагера относно фолиевата киселина, така че  не виждам защо трябва да спорим, на който както са му казали, да си изпълнява там препоръките на доктора.
Днес не знам какво ми става - станах в 8 че бебчо нещо се бунтуваше, закусвах, играх малко на разни игрички и легнах да спя, след 2 часа станах за 1 час и пак легнах и съм спала 2 часа, и така цял ден, егати спането егати чудото, незнам кво ми стана днес. Дори не съм обядвала - проспала съм го Simple Smile

# 662
  • София
arilena и аз съм с тази диагноза,ти при кой лекар си ако не е тайна.  Vchavdarova  честити красоти с радост да ги ползвате ! Аз нещо днес не се чувствам добре-цепи ме глава,бебчо много рита-не мирясва това дете,боли ме левия крак при чатала,мързи ме-няма угодия нещо....

# 663
леле Ади как ти завиждам за тоя дневен режииииим ooooh! И аз трябва да си подаря един такъв ден...

# 664
burbu6on, не се притеснявай мила  Hug Ти си със секцио , нали? Спокойно , всичко ще бъде наред, отпусни се и се радвай на предстоящия момент:) Аз нямам търпение. На мен лекарката ми каза ,че ще го направим някъде около 10ти:)Казвам ви , първият път малко се притеснявах, или по-скоро вълнувах, а вторият път си тръгнах за секциото направо с кеф:) А 4те дни в болницата ми бяха и двата пъти най-страхотните дни почивка, които някога съм имала.Седиш си,обгрижват те, имаш непрекъснатата еуфория от новото бебче, почиваш и имаш чувството ,че това е най-заслужената почивка на света и че си свършила най-важното нещо в живота си  Heart Eyes

# 665
  • Miami
burbu6on, не се притеснявай мила  Hug Ти си със секцио , нали? Спокойно , всичко ще бъде наред, отпусни се и се радвай на предстоящия момент:) Аз нямам търпение. На мен лекарката ми каза ,че ще го направим някъде около 10ти:)Казвам ви , първият път малко се притеснявах, или по-скоро вълнувах, а вторият път си тръгнах за секциото направо с кеф:) А 4те дни в болницата ми бяха и двата пъти най-страхотните дни почивка, които някога съм имала.Седиш си,обгрижват те, имаш непрекъснатата еуфория от новото бебче, почиваш и имаш чувството ,че това е най-заслужената почивка на света и че си свършила най-важното нещо в живота си  Heart Eyes
Eй това му харесвам на секциото, че знаеш кога е. Мен най-много ме плаши неизвестността - кога ще започне раждането, колко време ще продължи и т.н. Предния път знаех кога ще родя, защото имах 4 см разкритие без да усетя грам контракция и док ме извика да раждам. Ама сега... Confused дали пак така ще стане... Напоследък все по-често мисля за раждането и леко съм се сдухала даже  Crazy На моменти много ме е страх, на моменти пък съм адски спокойна и нямам търпение да идва и да си видя бебката  Simple Smile

# 666
ЛИБИ - ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА  newsm51 smile3525
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ТЕ РАДВА МНОГО !

Момичета, сега като ви четях се замислих за комбинираните витамини - вие пиете ли, аз пия Центрум матерна. Но ако се излищни и ако фолиевата киселина не е хубаво да се пие сега, май че ще е по-добре да ги спра.  newsm78

# 667
  • София
Аз от доста време не пия витамини. Пих ги първите 4-5 месеца и после доктора каза да ги спра.Той ми каза още че приема на фолиева киселина след първи триместър увеличавал шанса детето да има астма. Явно той е от лагера който не признава витамините.
Сега приемам Сорбифер по 1 на ден защото хемоглобина ми бил 118( принципно е около 130) и с оглед на това че ще раждам секцио.

# 668
  • Miami
Мацки, някой да има инфо за това бебешко олио
http://www.palmers.bg/Cocoa-Butter-Formula-Palmer%27s-Cocoa-Butt … Body-Oil-5-57.htm

# 669
Момичета, имам нужда от стиснатите ви палци, изтекоха ми водите и тръгвам към Шейново. Ще ви пиша като свърши всичко. За съжаление нямам номера на никоя от вас, така че живи и здрави след няколко дни

# 670
burbushon, с теб сме, мила Praynig

Кори, аз ползвам Palmers, но точно това олио не съм взимала. Продуктите им според мен са ок, но защо реши, че е бебешко - никъде не видях да пише такова нещо Thinking

# 671
  • София
Стиснати палци и от мен Бербушон

# 672
  • София
burbushon Praynig  Praynig Praynig

# 673
Кори, и аз мисля че не е бебешко newsm78
burbu6on всичко ще бъде наред! baby_neutral

# 674
burbu6on, не се притеснявай мила  Hug Ти си със секцио , нали? Спокойно , всичко ще бъде наред, отпусни се и се радвай на предстоящия момент:) Аз нямам търпение. На мен лекарката ми каза ,че ще го направим някъде около 10ти:)Казвам ви , първият път малко се притеснявах, или по-скоро вълнувах, а вторият път си тръгнах за секциото направо с кеф:) А 4те дни в болницата ми бяха и двата пъти най-страхотните дни почивка, които някога съм имала.Седиш си,обгрижват те, имаш непрекъснатата еуфория от новото бебче, почиваш и имаш чувството ,че това е най-заслужената почивка на света и че си свършила най-важното нещо в живота си  Heart Eyes
Леле, Fighty, като те чета, за пореден път се убеждавам колко важна е настройката. Всичките ми познати, които са родили секцио по желание мислят като теб, но като си спомня за мен какъв кошмар беше...Твърдо се бях настроила да раждам нормално, но тъй като тоновете падаха, се наложи секцио. Това бе един от, най-кошмарните ми моменти. Така се бях вглъбила в болката, че не успях истински да се зарадвам на бебето. Втория път родих нормално, много тежко раждане, но пък бързо се възстанових. Сега, въпреки всичко, отново съм се настроила за естествено, пък Божа работа как ще бъде....
burbu6on, желая ти много късмет, вярвам че всичко ще мине като по учебник и скоро ще гушнеш две прекрасни бебчета Hug

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 21:47 от transi1

Общи условия

Активация на акаунт