Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 30 494
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да питам продават ли се само обиколници,в интернет сайтовете са все със спални коплекти?
абе я виж това http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=82 ама нещо съмнителна ми се вижда тази цена

# 616
mecholana,  детенцето ти да не е с атопичен дерматит? Ако е  и искаш да обменим опит- пиши ми на лични. Ние минахме през това и едва сега успях да намеря това, което наистина върши работа.

# 617
Либи, честита сладурана и от нас!!! Имаш стиснати палци и положителна енергия и от мен и да не си ни напуснала  Naughty, вие сте си ни късметче и дано в най-скоро време ни зарадваш с добри новини  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug

# 618
  • София

Пелените на Bertoni са под всякаква критика. Тензухените парчета са тесни и дълги, а за бархета човек трябва да има много фантазия, за да помисли, че всъщност това е бархет, отврат  ooooh!

Пелените на Хубчев са значително по-добри. Тензухените парчета са големи и квадратни, а бархета е значително по-мек, но там едната пак е тясна и дълга, а другата квадратна. При тези пелени пък 2 от страните не са минати на оверлог и седят разнищени  Mr. Green

И при Бертонито трябва да имаш квадратни пелени.
Не съм много сигурна,че трябва да се минават на оверлог,защото още при първото пране ще се получи разминаване в свиваемостта и краищата ще ти създават проблеми. Ако парчетата са правилно отрязани, нищене на нишките не трябва да се получава Peace. Както марлите са необримчени и най-много да се измъкне една нишка.

Да питам продават ли се само обиколници,в интернет сайтовете са все със спални коплекти?
абе я виж това http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=82 ама нещо съмнителна ми се вижда тази цена

Търся за легло 70/140,което има решетка само от едната страна.Четох,че и това е важно,защото от страната, където е без решетка,не може да се връзва.Тогава май трябва да е цяло парче.

# 619

Не съм много сигурна,че трябва да се минават на оверлог,защото още при първото пране ще се получи разминаване в свиваемостта и краищата ще ти създават проблеми. Ако парчетата са правилно отрязани, нищене на нишките не трябва да се получава Peace. Както марлите са необримчени и най-много да се измъкне една нишка.

Da, една от така наречените бархетни е квадратна, останалите 3 са продълговати.

# 620
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
misleto, в Джъмбо зърнах само обиколници, че продават, но цена и подробности не помня, понеже не ми трябват.
А пелени пак оттам си взимам, май и преди споменавах - с приятни щампи са, а и на прилична цена.

# 621

А пелени пак оттам си взимам, май и преди споменавах - с приятни щампи са, а и на прилична цена.

Мерси, ще отида да ги видя  Peace

# 622
  • София

Da, една от така наречените бархетни е квадратна, останалите 3 са продълговати.
Утре ще погледна моите и ще кажа,но по мои спомени са 2 по 2 размера и на Бертони.Наистина техните като качество на бархета изглеждаха най-зле. И аз купих 2 модела,втория беше на Сали за 7лв и е доста по-хубав от на Бертони.

Мерси Анири и аз ще погледна в Джъмбо.

# 623
Либи, честита ти принцеса!

Тук, от далечна Америка се моля искрено буба бързо да започне да наддава и много скоро да си се приберете у вас!  Hug
Приеми случилото се като едно неприятно изпитание по пътя към безрезервното ви семейно щастие. Наистина вярвам и се надявам, че малката София е достатъчно силна, за да преодолее това изпитание.

Целувки и   bouquet за най-новата ни мама Либи
Поздрави на родния ми Сливен Simple Smile Hug Hug Hug

# 624
  • София
Търся за легло 70/140,което има решетка само от едната страна.Четох,че и това е важно,защото от страната, където е без решетка,не може да се връзва.Тогава май трябва да е цяло парче.
Стана ми любопитно, как се закрепва тогава обиколник на такава страна която няма решетка  newsm78 нещо не мога да си го представя

# 625

ЛибиHug -ки! (момичетата са ти казали вече всичко, така че просто се присъединявам!)

малката софия е все пак първото бебенце в темичката!!;-) така се радвам! още толкова мъничко остана..

аз също днес си везх пелени Bertoni от хиполенд - има по една квадратна и по една правоъгълна от двата вида , бархетни и тензухени! не съм ги изпрала още за да видя какво ще е положението след това, но бархетът ми се струва много мекичък.. а пък обяснението да има продълговати, според мен, е че тези пеленки би трябвало да се ползват за повиване на бебето.. признавам си, че не съм запозната с технологията (сега ми стана интересно и ще проверя как става!), но си представям, че сигурно са нужни не-квадратни пелени за нещо..
 newsm78

misleto, в джъмбо наистина има само обиколници, на прилични цени.. ако ти вършат работа, има с размери 60х70х60 за 19,90 с три вида много приятни десени - розови, зелени и сини животинчета ! този в сайта на chipolino (към който е дала линк adelina_bg) е готин, цената му наистина ми се струва малко странна, но пък не пише изобщо какви са му размерите... ако намериш някъде, моля те, разкажи!! аз също съм в търсене на обиколници, които се продават отделно..

# 626
  • София
Стана ми любопитно, как се закрепва тогава обиколник на такава страна която няма решетка  newsm78 нещо не мога да си го представя

Току що намерих това http://www.pumpal.net/product.php?id=652.

jennie.to - ще кажа какво съм открила  Hug

# 627
  • София
Ади има едни такива джаджи дето служат за закрепване на вторите нива на кошарите-с това ще стане. Някой беше споменал, че се продават подобни за захващане на тръби, ама не се сещам със сигурност.

# 628
Възможно е и аз да съм се омотала в 2та вида пелени, но сега не ми се отварят вторите комплекти  Simple Smile

# 629
Либи и ние сме с теб Hug Бъди силна и вярвай че всичко ще бъде наред. Скоро ще гушнеш малкото слънчице в къщи и притесненията ти ще са само спомен.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт