Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 894
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
И да пусна и аз една снимка, макар,че не е най-показателна за цвета ми, по-малко жълтее по принцип
Shocked
Какъв е този цвят?
Искам и аз такъв  Crazy
Ако продължавам да си сменям желанията всеки ден, то накрая ще си купя перукИ  Joy

И аз имам един въпрос....Някой смесвал ли е два различни цвята от една и съща боя? Много бих искала да си направя някой експеримент, като забъркам два цвята и направя трети - неповторим  Simple Smile

# 16
И да пусна и аз една снимка, макар,че не е най-показателна за цвета ми, по-малко жълтее по принцип

Ако това жълтее,значи искам да съм жълта  Laughing Много ми харесва  Peace

И аз да се отчета - Купих си Палете нейчърълс 300-светло рус.То направо кафяво изглежда,ама нали сега ще правя потъмняване ,за да стане еднакво дължина-корени,после ще поддържам с Гарниер нейчърълс 8 или 9  Peace

И да ви кажа какво видях-пуснали са на Garnier color naturals нова боя - номер 111 вече е с една синя опаковка и пише ,че е с анти-оридж формула  Crazy

Май тази седмица ще е "Голямото плескане" -всяка ще маже  Grinning После да не забравите снимчици.

# 17
И аз имам един въпрос....Някой смесвал ли е два различни цвята от една и съща боя? Много бих искала да си направя някой експеримент, като забъркам два цвята и направя трети - неповторим  Simple Smile
Ако някога направя такова чудо,ще подходя стратегически и ще питам фризьорката.Например ако искам нещо златно,но да не жълтее,ще питам кои нюанси се смесват и тя като каже -хоп в някоя козметика да си набавя "реактивите"  perko

# 18
Сестра ми си взе Гарние колор нейчъралс 111, обаче пак си жълтее. А и по принцип й е неравномерен цвета...

За морето-аеко искаш да си спестиш горене поне малко, слагай кърпа или шапка върху косата. От морката вода винаги ми е ставала много хубава косата. Просто не я мий с шампоан всеки ден, а само с вода. миенето с шампоан го правех през ден или два най-много.. За боядисване преди море ти препоръчвам поне 15 дни разлика, защото гори от слънцето. моята коса по принцип е мазна, с тънък косъм. Може да вземеш кристали или някаква храна да й слагаш всяка вечер след душа.

# 19
Ако някога направя такова чудо,ще подходя стратегически и ще питам фризьорката.Например ако искам нещо златно,но да не жълтее,ще питам кои нюанси се смесват и тя като каже -хоп в някоя козметика да си набавя "реактивите"  perko
E,Бонче,що така зарибяваш,аа..?
Трябва да видя,коя е тази боя с новата опаковка,че нещо ме запали с това анти-оридж Heart Eyes
А това за смесването,много го правят,най добре е обаче да са от една марка боите..много пъти съм чувала че смесват топъл и по студен цвят,така се получава нещо средно newsm78

# 20
"Обаче за беда лекото потъмняване си се оказва направо кафяво. Не можеш да се траеш, а и не си искала да бъдеш брюнетка, а просто малко по-тъмна и дръпваш едни кичури. И започваш отново да изсветляваш малко по малко, докато отново не си истинска блондинка. " - ако това ми се случи с новата боя ,както в "Живота на една блондинка" сигурно ще се гръмна  #Sniper.Стискайте палци да мога да се трая пред огледалото  Praynig

# 21
Аз да се включа сега с един въпрос - как стои въпросът с боята и морето? Едно време като бях червенокоска, морето тотално ми разказваше играта на цвета - връщах се с ужасен цвят - измито рижаво-керемидено-оранжево  ooooh! Та затова се чудя сега какво да очаквам от комбинацията слънце+солена вода? Още повече, че до едмица корените ми много ще израснат и дали има смисъл да я боядисвам, ако на морето цвета ще падне?
 И още нещо - кога е по-добре да я подстрижа - сега или като се върнем?

Благодаря на всички, които ми прочетоха блондинските терзания  Mr. Green

каква боя ползваш?

# 22
Е много мила фризьорка си си намерила. Моята съм сигурна, че няма да ми издаде тайната, а ще каже - Ами ела да те боядисам и ще ти направя точно този цвят дето искаш.  Simple Smile
Аз мисля да смеся боите едно към едно и знам какво искам. Притеснявам се само от това, че може да стана на петна.

# 23
GodaiVa, аз след като се намазах с номер 80 Vanille Blond и се изкъпах в първия момент си помислих, че съм се боядисала кафява, за това внимавай. Ето сега е моментът да смесиш две бои и да направиш трети - най-красивият и неповторим цвят  Simple Smile
И не гледай дамата от снимката дето ни показа. Тя се е обезцветила 3 пъти и след това не я е хванала боята (това е моето обяснение за светлия и цвят). Ти след като си се мазала с тъмна боя, то при теб няма да стане като това на снимката.
Внимавай!!!
Желая ти успех!!!

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 18:24 от B & C

# 24
Аз си взех две опаковки от новата 111 на Garnier color naturals (действително пише, че е с формула против жълтеене) в понеделник ще се правя с нея... Да ви кажа, зарибих се и по българската vip`s Presige Deluxe - говорих с един представител на Роза импекс и той ми обясни защо боята е толкова качествена, какво влиза в състава и т.н. Впечатли ме това, че в кутията има и пакетче с течни копринени протеини, които се добавят вътре в боята, а отделно има крем - балсам за след боядисване. На опаковката е показано, че изсветлява и матира много добре, но не искам да ви подвеждам, така че първо ще я пробвам (след няколко седмици) , а после ще пиша отзиви за резултата.  Thinking Избрала съм си 515 - сребърно сияние, понеже гоня много светло пепеляв цвят. http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real
   А! Това, което окончателно ме убеди да се престраша и да посегна към родна боя (все пак всички ние, малко или много сме предубедени, ако трябва да сме честни), е фактът, че боите на Роза импекс според независимо проучване са по-качествени от много други - повече може да прочетете тук: http://bulgaria.actualno.com/news_100721.html Не знам на какво да вярвам докато не видя резултат, но няма как да разбера, ако не опитам...  newsm78

# 25
случайно или нарочно ме изпускате от списъка?

# 26
Толкова се радвам 4е има раздвижване в любимата ми тема Simple Smile Точно днес направих въпросното смесване на два цвята от една и съща боя. Смесих 9.13 и 9.00 от Гарние колор ней4арълс и съм доволна от резултата, въпреки 4е се стремя да постигна бежово-златисто русо, а сега пак ми пепелее леко по дължините, но е добре Simple Smile Вече ми писна това светло, банално русо, затова сменям нюанса. Simple Smile

# 27
  • София
Аз съм смесвала два различни цвята от една и съща боя. Тъй като дължините ми бяха много изсветляли (навремето са обезцветявани) след като си намазах корените с Гарние 9.1 в останалата боя добавих малко Гарние 8, смесих ги с малко вода и намазах и дължините. Резултатът беше перфектен и се е запазил и до сега. Все още нямам никаква разлика корен - дължина, а този трик го приложих преди 3 боядисвания и от тогава си правя само корени

# 28
Мацки, да ви питам-използвам шампоани против оранжеви оттенъци, обаче не мога ли да си купя нещо за матиране и да си се правя сама?Бихте ли споделили колежки-блондита Simple Smile

# 29
Addri,
да се пробвам ли като теб или да си взема направо безамонячна за дължините?  Thinking
Много изсветлях от морето  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт