Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 987
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Оххх, момичета, аз сигурно вече съм се облъчила с русото....)
Ама това е....10цвята по-тъмно от цвета, с който бях....)
Просто е....потресаващо. Сигурно ще свикна де...
Направо се замислям утре да си взема една друга боя и да се намажа с нея....ама....хич няма да е добре за главата ми.

B & C, аз не бях доволна не от самата боя, а от цвета. ) Защото очаквах по-светъл тогава, а той се получи дори по-тъмен от естествения ми цвят. )

# 346
Mirama, ами следващия път можеш да пробваш 8.13 като цвят, пак не е много светлорусо, но не е и особено тъмно. Седмиците вярно са си тъмнички, особено пък ако ги нанесеш и върху светла основа. Само като идея го казвам, не съм пробвала нито боята, нито номера. А и на мен в момента ми харесваш  Peace

# 347
аз сега ползавам от 2 месеца алфапарф 11.11 и съм много доволна!
Аз се боядисвам с алфапарф 11.11 и оксидант 40,но след време като се поизмие боята косата в корените ми жълтее
И сега се чудя дали това жълтеене не е от оксиданта,другия път ще пробвам с 30
Ти какъв оксидант слагаш в боята?Иначе цвета в началото е хубав.

# 348
Mirama след няколко измивания ще посветлее  Wink а и цветът  е готин е зависи какво искаш де

# 349
аз сега ползавам от 2 месеца алфапарф 11.11 и съм много доволна!
Аз се боядисвам с алфапарф 11.11 и оксидант 40,но след време като се поизмие боята косата в корените ми жълтее
И сега се чудя дали това жълтеене не е от оксиданта,другия път ще пробвам с 30
Ти какъв оксидант слагаш в боята?Иначе цвета в началото е хубав.
ами слагам винаги 40

# 350
  • Lost in a fairytale ...
В момента косата ми е почти същия цвят като на Мирама. Много ми харесва, по принцип, но не е това към което се стремя и ... сещате се, че и се каня  Laughing
Всъщност при мен тпози цвят се получи след като я изсветлих с блондор на Бюти, но стана ужасно жълто-рижава е, по моя вина, де.
След това направих обливка с тъмен кестен на Фара, жълтото се "поуби", самия цвят стана леко жълтеникав, но приятен. Нещо като слънчево русо. Една седмица след това реших, че няма да стане тая работа и взех черна боя. Направих си обливката, но нали мократа коса лъже, а и в корена все ми се виждаше жълтичко, вместо минутка, стоях може би почти 5. Като излязох от банята, косата ми беше кестенява. Ама точно кестенява  Laughing
И сега най-лошото - тази боя няма измиване ! Колко време мина вече, боята падна до степен цвета на Мирама и толкова. От там нататък си стои и няма мърдане. Чудя се дали ако намажа отгоре боя ще хване. Да не ходя пак като петниста хиена ... Много и се чудя и не зная какво да я правя вече  ooooh! Може би ако сложа един блондор с 12 % окислител ще се получи, но не знам.
Дайте съвет  Hug
Искам да е светло русичка, не чак бяла Simple Smile

# 351
Срам не срам, ще питам  Embarassed
Какви са тези обливки дето си правите?  Simple Smile

# 352
Както казах, явно и аз съм се била вманиачила по русият цвят, макар че не бях от бяло-русите. )

Ето една снимка от преди 2години, с естественият ми цвят на косата, сега обаче е дори по-тъмен от този и стои едно кафяво...пепелно.
снимка
още една
А ето каква беше до днес. )
руса

# 353
Mirama,
смятам, че с тъмна коса повече ти отива, не се ядосвай за цвета, може да е за добро  Hug
Бледа си и русото не помага в случая.
Пробвала ли си някога с тъмно червено, мисля че ще ти е много добре  Peace

# 354
Nadia79, в момента го удрям малко на Снежанка. ) може и да свикна с цвета, ама поне ще си върна естественият цвят, който е малко по-светъл и с друг отенък от този, с който се боядисах. )
Иначе за червено....абсурд, ако се боядисам така мога директно да правя конкуренция на магистралките. )

# 355
  • sofia
Здравейте, русокоски,
имам нужда от съвет. От няколко години се боядисвам с Гарние- бежово русо. Доволна съм от цвета и боята, но кожата на главата ми стана чувствотелна, понякога след боядисване дори се разранява, а понякога се появява и пърхут.
Иска ми се да пробвам Лореал Кастинг, която  рекламират, но не знам дали ще се получи цвета и възможно ли е да е по - щадяща за скалпа. Основата ми е тъмно русо, но имам и бели косми тук- таме.
Въобще има ли руса боя, която да не е толкова агресивна към кожата.

Благодаря предварително. 

# 356
И аз съм с чувствителен скалп,правя следното-или смесвам окислители 30 с 40 по равно,или когато слагам само 40 добавям чист зехтин една лъжичка към общата смес.Иначе с 30 не ми пари и щипе,но пък става по-тъмно.От всички бои само професионалната Лонда не ми щипе,но трудно я намирам.Може да се сложи и балсам,да се преспи с него и на другия ден да слагаш отгоре боята.

# 357
Вчера си правих корените с Л'Ореал Кастинг 1021. Стана страхотно, сля се с дължините.. Не ми щипеше, само дето много скъпо ми излиза така. Една боя отива само за корените, т.е.15лв.
Майка ми работи в козметичен завод, в лабораторията. Каза, че в безамонячните бои  се използва едно вещество, алтернатива на амоняка, но не е никак щадящо за косата, а по-скоро за кожата. Те правят сега безамонячни бои за арабския свят, там не искали амоняк, а за Франция като правеха бои, рецептата им беше с много малко активни в-ва. Французойките ги искали така, защото се боядисвали на 2 седмици.

allba_a, от всички бои досега ми е щипело, с Кастинг-а не. И стана цветът много хубав и светъл, но аз съм си естествена блондинка, малко по-тъмна от Мирама. След малко ще пусна снимки.

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 15:10 от very nice

# 358
allba_a, и аз ще ти препоръчам Лореал, само с него се боядисвам (веднъж намазах Палетте и щях да умра).
Пробвала съм и Преференс и Кастинг, последно се боядивах  Ексел 10(10мин-та) и тя грам не щипе.

very nice, чакаме снимките. )

# 359
Майка ми работи в козметичен завод, в лабораторията. Каза, че в безамонячните бои  се използва едно вещество, алтернатива на амоняка, но не е никак щадящо за косата, а по-скоро за кожата. Те правят сега безамонячни бои за арабския свят, там не искали амоняк, а за Франция като правеха бои, рецептата им беше с много малко активни в-ва. Французойките ги искали така, защото се боядисвали на 2 седмици.
Да така е.  Simple Smile Всички жени, които държат на външния си вид и които аз познавам се боядисват на 2 седмици. Аз не се боядисвах с безаомнячна боя и за това гледах да се боядисвам на 3 седмици  Sunglasses. За вредата от безамонячните бои също съм чела и съм склонна да го вярвам, но много жени си мислят, че щом няма амоняк, то е безвредна. В момента съм решила да си дам почивка на косата и за това съм се скрила в едно селце в Стара планина, а като дойде момента, да напусна скривалището си, мисля да се боядисам с Inoa  Grinning , а до тогава ще мажа редовно зехтин, жълтъци и разни други маски.

Общи условия

Активация на акаунт