Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 961
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Хе, то и аз държа на външния си вид, но на 2 седмици не е ли самоубийство за косата?

Да кажа за цвета на Мирама - аз пък много я харесвам руса, само малко грим да има и е супер. Но и кафява е добре.

В & C, коя е тази "друга тема", която все цитирате  ( да питам по блондински  Blush )

# 361
# 362
B & C, оооо, аз абсурд да се боядисвам на 2седмици. Ако ще и да е грозно и да си личат малко корените, ама не мога да си причиня това на косата. И не е въпроса в това само да държиш на външният си вид. С някой неща ако се прекалява, просто след време можеш да нямаш вид...на който да държиш. ))))

tanzen, аз винаги съм с грим, просто по снимките почти не личи. )

Ще поизчакам 3седмици и ще я изсветля пак. )

# 363
B & C, оооо, аз абсурд да се боядисвам на 2седмици. Ако ще и да е грозно и да си личат малко корените, ама не мога да си причиня това на косата. И не е въпроса в това само да държиш на външният си вид. С някой неща ако се прекалява, просто след време можеш да нямаш вид...на който да държиш. ))))

tanzen, аз винаги съм с грим, просто по снимките почти не личи. )

Ще поизчакам 3седмици и ще я изсветля пак. )
Не знам как го правят, но косите на тези жени са разкошни, но те не си сменят цвета, а само мажат корените. Според мен непрекъснатата смяна на цвета е много по-вредно от колкото да се мажат само корените, но по-често.

# 364
# 365
B & C, е, ако говорим само за корени това е друго. )

# 366
  • sofia
Благодаря ви момичета,
ще пробвам с Кастинг, само да си избера цвят.
Ясно е че няма безвредни бои- амонячни или без. 
За мен в момента е важно да не ми наранява кожата.
Винаги мажа само корените , не експериментирам вече / като бях по- млада, да/.

Цвета на Мирама ми харесва, новият. Косата изглежда някак по- плътна.  Peace

Ще се опитам да дам отзиви.

# 367
Защо се боядисват на 2 седмици???
За русо ли става въпрос?

Има ли някаква разумна причина, освен че може да ги дразни черния корен, в смисъл по-лесно да хваща боята, да става по-равномерен цвета...?

Аз миналата седмица се боядисах, обаче нямам търпение да мине 1 месец, за да се запиша при една нова фризьорка, която направи страхотен цвят на една моя приятелка с доста по-тъмна коса от моята.... освен да изчакам 3 седмици и да действам  Thinking

# 368
Nadia79 сподели моля , Praynig
коя е тази фризьорка и с каква боя ,ако може да кажеш и какво русо като нюанс?

# 369
Нямам повече инфо, трябва да отида, за да разбера.
Иначе работи с Вела, аз реших отново да се върна към тази боя, след като с никоя друга не мога да получа приемлив цвят.

# 370
Благодаря ти Nadia79 ! Ако имаш желание после сподели  Wink

Аз миналата седмица се правих с Гарние №9 ,но не останах очарована от резултата.Леко ми жълтее корена и е една идея по-тъмно.
 В търсене съм на нещо нова,затова и разпитвам.

# 371
allba_а, хайде чакаме скоро снимки като се боядисаш. )
А твоят цвят в момента какъв е, май не съм виждала снимки.

Аз започнах да свиквам с цвета, макар че ми е тъмничък, дори в сравнение с естественият ми цвят. Ама ще чакам да минат 3седмици преди да го оправя.
Иначе наистина косата изглежда по-плътна и по-здрава. ) А и има страхотен блясък, който с русото...го нямаше. )

# 372
  • София
Мацки, кажете с коя от Лореал проф. бои може да стане този цвят newsm78  Embarassed   http://images2.fanpop.com/images/photos/6700000/the-blond-elena- … 47904-684-893.jpg

# 373
  • sofia
Според мен , това не е един цвят. Има кичури, по- тъмни или по- светли.
Наистина е хубав, мек, медено рус цвят ( макар че краищата изглеждат изтощени)  Смесени са поне два цвята. Трябва добър фризьор.

allba_а, хайде чакаме скоро снимки като се боядисаш. )
А твоят цвят в момента какъв е, май не съм виждала снимки

Не мога да си намеря подходящ цвят. Чакам утре да заредят няколко цвята от новия Кастинг. / в момента се намирам в Приморско - за лятото. / Цвета ми трябва да е - светло бежово русо. Не ми допада бялото, пепеляво русо - седи ми някак изкуствено, кукленско. Peace

# 374
  • София
Благодаря, значи друго ще търси   bouquet А това какъв цвят е според вас?  http://img.slusham.com/nikoleta_zlatka.jpg

Общи условия

Активация на акаунт