Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 956
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Сори, че толкова късно отговарям, но бях извън града. Ще пусна снимки утре (може би, че пак ще пътувам) , даже ще са по-актуални, защото  ужасното перхидролено патешко жълто го туширах с балсама на Престиж - Сребристо платинен и всички ми се кефят и го забелязват; явно определено си има значение. Всъщност един ден ходих със синьо - лилави кичури около лицето (заради тониращия балсам - изскочи ангажимент и стоях 10 мин. вместо 5), но скоро след това я измих с матиращия шампоан и сложих маска и сега много ми харесва. Няма извънземни цветове вече. А следващата седмица - алфапарф и заспива работата. А! И пробвах с обливката с черна боя - сууупер ефект, но само където е много светла, по-интензивните патешки нюанси са за тониращия балсам. Забелязах също, че обливката хваща по-бързо по връхчетата на косата, там, където е по-суха и изтощена (като всяка боя). Тъпо, защото обикновено си правиш обливка заради корените...

# 376
  • София
Някой може ли да ми опише стъпка по стъпка как става това обливане/матиране с черна боя.
Чувала съм, че го правят фризьорите, но искам да знам точно как.

# 377
Мацки, кажете с коя от Лореал проф. бои може да стане този цвят newsm78  Embarassed   http://images2.fanpop.com/images/photos/6700000/the-blond-elena-the-vampire-diaries-6747904-684-893.jpg

Този може да се постигне, но от фризьор.
Макар че аз бях докарала някакъв такъв цвят след поредното боядисване с Лореал. ) ама....с кой точно номер...)

# 378
   Аз си направих обливка така, както са ми обяснили: в двулитрова пластмасова кана изстисках от тубичката с черна боя лентичка около 1 см, после сложих същото количество оксидант и шампоан (той се слага за разпенване). Постепенно започнах да добавям вода, като разбърквах непрекъснато, за да стане хомогенна сместа. Когато каната се напълни, се наведох над мивката и си облях косата (която беше прясно боядисана и влажна), слад което разпених и внимателно започнах да следя как се променя цвета. Стои се секунди, най-много 1 минута. Не съм мърдала от огледалото в банята и когато след около минута забелязах, че крайчетата стават сиви, я изплакнах. Много хубаво пепеляво стана, без риск от сини, лилави или зелени оттенъци!  smile3521

# 379
  • София
Мерси!  bouquet

# 380
Аз се чудя с каква боя да се направя,винаги ми рижее след няколко измивания.Ходя при една фризьорка,работи с професионалните бои на Велла,първите  седмици цвета е чудесно русо,а след това вече става рижаво  Cry

# 381
Nadia79, точно заради корените, но не искали да си горят косата и затова с по-малко активни съставки, а то и всички знаем, че френските бои са най-щадящи.
Не можах да си направя хубави снимки. Утре ще правя пак, изглеждат ми корените по-тъмни, а те не са.

Благодаря, значи друго ще търси   bouquet А това какъв цвят е според вас?  http://img.slusham.com/nikoleta_zlatka.jpg
Това си е блондор и после матиран.

# 382
Ето сега да покажа и как изглеждам с "новата" коса. ) снимката е със щерката, ама няма как....)

снимка
и отблизо

# 383
Ето сега да покажа и как изглеждам с "новата" коса. ) снимката е със щерката, ама няма как....)

снимка
и отблизо

Страхотни сте и двете , цветът е много хубав  Grinning

# 384
Някоя да е ползвала боята Blak?Вчера си я взех.

# 385
здравейте , мисля че тук най добре можете да ми помогнете по моя въпрос. Та въпросът ми е следния в момента съм с черна коса ноо искам да махна това черно и да си върна естествения цвят на косата. Също така не искам много да я горя а и не ми се чака да ми израсне. Пробвах варианта с израстването но вече не ми се ходи с вързана коса

# 386
здравейте , мисля че тук най добре можете да ми помогнете по моя въпрос. Та въпросът ми е следния в момента съм с черна коса ноо искам да махна това черно и да си върна естествения цвят на косата. Също така не искам много да я горя а и не ми се чака да ми израсне. Пробвах варианта с израстването но вече не ми се ходи с вързана коса

Мисля си, че черното е доста упорит цвят и едва ли ще се "махне" просто така.
Според мен варианта е обезцветяване и боядисване с цвят най-близък до естественият ти.
Процедурата ще е еднократна, така че след това с подхранващи маски и др. подобни косата ти ще си изглежда ок. )

# 387
  • Lost in a fairytale ...

Мисля си, че черното е доста упорит цвят и едва ли ще се "махне" просто така.
Според мен варианта е обезцветяване и боядисване с цвят най-близък до естественият ти.
Процедурата ще е еднократна, така че след това с подхранващи маски и др. подобни косата ти ще си изглежда ок. )

Какъв е смисъла от боядисване в близък до естествения цвят,ако косата се обезцвети .... ?
Най-добре на фризьор, да се "изпере "  косата и тогава да се прецени как да се боядиса  Peace

# 388
LilMissSunshine, защото едва ли ще може косата след обезцветяването да изглежда достатъчно добре.
Но така или иначе трябва да се отиде на фризьор и там вече да се преценява. )

# 389
Mirama, много ти отива цветът, получил се е същият като на детето. Много естествено. Той и още ще изсветлее, така че ще му свикнеш и ще си го харесваш.

Общи условия

Активация на акаунт