Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 390

Това е след Палетето и преди каквото и да е матиране  Sick

А това е с поизмита вече матировка, но все пак... като се има предвид какво чудо беше!

# 391
Nikoela,това с кое Палете е,кой номер? Peace

Мирама,големи сте сладури с малката! Hug Според мен този цвят супер си ти ходи! Wink
А аз как се затъжих за русото... Blush Whistling

# 392
дано не си съсипя много косата  Grinning Laughing

# 393
Мерси момичета. )
Иначе почти съм го докарала като цвета на щерката, но нейният има червеникав отенък, а моят няма сега.
Иначе естественият ми е по-светъл от това в момента. )

Nikoela, на мен и двата цвята ми харесват. )

# 394
Nikoela, добре ти се е получило (визирам втората снимка) Peace Аз харесвам такова русо, но не и на моята коса....не знам защо е така Rolling Eyes, иначе на няколко пъти съм докарвала  такъв цвят.  Моите корени вече поизбиха и този път мисля да използвам само Велатон 9.1 и ще боядисам само корените и съвсем малко от дължината, но в никакъв случай цялата коса.

# 395
   Благодаря, момичета!  newsm51  Боята е Palette permanent natural colors 100 - скандинавско русо: http://www.palette.bg/nashite-produkti/permanent-natural-colors/ … /njuansi-palette/
   Икка, а с коя боя и кой номер го докарваш като моя цвят?  Simple Smile

# 396
  • София
Аз днес за втори път се боядисвам с Гарние Нутрис №101. Направо съм очарована от резултата  Heart Eyes Перфектното бежово русо за мен. Досега не бях си докарвала толкова хубав цвят с нищо друго. А косата става толкова мека и жива както след никоя маска  Crazy

# 397
Аз днес за втори път се боядисвам с Гарние Нутрис №101. Направо съм очарована от резултата  Heart Eyes Перфектното бежово русо за мен. Досега не бях си докарвала толкова хубав цвят с нищо друго. А косата става толкова мека и жива както след никоя маска  Crazy
Снимкиии  Simple Smile

# 398
  • София
Снимкиии  Simple Smile

Утрееее  Laughing

# 399
Здравейте , нахлувам със следния въпрос сега съм си сложила масло от жожоба на косата утре мисля да се боядисвам дали да го измивам?

# 400
Здравейте , нахлувам със следния въпрос сега съм си сложила масло от жожоба на косата утре мисля да се боядисвам дали да го измивам?

Да!
Може да не хване боята

# 401

Да!
Може да не хване боята

Тъкмо навреме отговори приготвях се да се мацам без измиване  Laughing

# 402
Аз бих пробвала с жожоба на косата си и не бих се боядисвала върху току що измита коса

# 403
Аз бих пробвала с жожоба на косата си и не бих се боядисвала върху току що измита коса
Свърши вече измих я леко и се намазах .За жожобато си мислех ,че ще е добре за скалпа ми ако не го измия .

# 404
  Благодаря, момичета!  newsm51  Боята е Palette permanent natural colors 100 - скандинавско русо: http://www.palette.bg/nashite-produkti/permanent-natural-colors/ … /njuansi-palette/
   Икка, а с коя боя и кой номер го докарваш като моя цвят?  Simple Smile

Благодаря ти за отговора!  bouquet
А изтощи ли ти много косата и какъв ти беше цветът преди да се направиш с него?

П.С. Разпитвам,защото май пак ще си възвръщам по-светлия цвят на косата... Blush

Общи условия

Активация на акаунт