Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 824
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
искам съвет от боядисващите се с професионалните бои на лореал - аз ползвам мажирел, последно с номер 10 от основните тонове се боядисах и съм много доволна, но ми се ще да пробвам иноа или луоколор. кое ще ми препоръчате, косата ми е доста тъмна иначе, искам да стане хубав, натурален златно-рус цвят. ще си поръчвам от златна рибка, дали ако поръчам иноа ще се справя сама - има някакви гелове доколкото разбирам?

# 586
Аз пък искам съвет за блондора -какъв да ползвам ?

# 587
Енджиел, за Иноа ако решиш в никакъв случай не те съветвам да се боядисваш в къщи.
Аз постигнах такъв страхотен златно рус цвят с Иноа 9.13. Виж снимки ако искаш, има мои преди 2стр с тази боя.

# 588
Mirama, чудесен е цвета ти! Браво! Много хубаво е станало, не е тъмно.   bouquet

# 589
На мен лично и двете бои ми допаднаха, Иноа обаче падна по-бързо. Луоколор имат страхотни руси цветове, щадяща е, защото оксидантът дори и за русите бои е 7. 5 % 
Аз пък си мисля с какво да си освежавам цвета между 2 боядисвания, дали да правя някакви обливки или тониращи балсами ...

# 590
Люлякова, защо искаш да си оцвежаваш цвета? Започва да жълтее ли?

Аз имам нужда само от боядисване на корените, те стават оранжавеещи, по дължините цветът е страхотен. Последно съм боядисвала нацяло с Крамер, може би и това е от значение.

# 591
Mirama цвета ти е страхотен ! Heart Eyes

Аз имам нужда само от боядисване на корените, те стават оранжавеещи, по дължините цветът е страхотен. Последно съм боядисвала нацяло с Крамер, може би и това е от значение.

Аз имам подобен проблем .Когато се боядисам и първите две-три седмици цвета е супер. След тях обаче корена започва да жълтее  Crossing Arms дължините не ми мърдат.Сега последно се боядисах с Рилкен Силкен 1001. Стана много хубав цвят ,но ще видя как е във времето.
От време на време ползвам матиращ шампоан на Виталитис или перления балсам на Престиж. Има разлика след тяхното използване за около до две измивания.

# 592
  • на морето
Здравейте, някой ползвал ли е Лореал Преференс 8? Купила съм боята, но нещо се колбая..... В момента съм с Гарние колор нейчъралс  9 и искам малко да я потъмня.  Thinking

# 593
Здравейте, някой ползвал ли е Лореал Преференс 8? Купила съм боята, но нещо се колбая..... В момента съм с Гарние колор нейчъралс  9 и искам малко да я потъмня.  Thinking

Преди няколко дни се боядисах с 8.1, виж снимка на предната страница ако искаш.

# 594

Не, моята коса е светла и много лесно се изрусява и не ми оранжевее, по-скоро остава само обезцветеното, няма го допълнителното тониране и хубав цвят. Ще потърся някакви пяни или временно оцветяващи щадящи, защото не ми се ще да слагам боя само за едното тониране.

# 595
Вчера си направих само корените с Гарние нутрис цвят Сахара. Много добре се получи, сля се с дължините. Щипеше ми на скалпа, но търпимо. Ще видим колко време ще издържи, докато почнах пак да ми оранжавеят.

# 596
Боядисах се преди малко с Palette Natural colors 100, на него пишеше да не се боядисва самата коса с този цвят,а само корените,но аз целях цялостно изсветляване, намазах корените с половината количество, след 30 мин цялата с останалата половина,но в нея не сипах цялото прахче,а малка част.Определено доста изсветли, доволна съм.

Препоръчаха ми в козметичния магазин тониращ шампоан на Seri, страхотен бил супер резултат,но исках първо да се допитам тук за отзиви..

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 18:27 от nakita

# 597
   Nakita, и аз преди няколко седмици се боядисах с това Palette, действително много добре изсветлява, само дето не матира  Sad   Very nice, днес и аз се намазах със Сахарата и честно казано не съм впечатлена, защото и на мен ми щипеше на скалпа, миризмата беше нетърпима - сълзяха ми очите през цялото време и след всичко това се сдобих със силно пепеляви дължини и рижи корени. Тъпо, защото естественият ми цвят е 6-ца.
   Взех си от Виена Recital Feriq Preference:
        http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/feria/p … ilver-blonde.aspx
   Някой път и с нея ще се направя... а за следващият месец или Wellaton 12.1 или Recital Preference 03 - имам по 2 кутии вкъщи.
   Доволна съм от Alfaparf боята и вероятно пак ще си купя, защото за три седмици ми порасна косата 1 см в корените, а от пепелява стигна до натурална като цвят, нямаше гадно жълтеене. Да не говорим, че непосредствено след боядисването цвета беше приказка...

# 598
Взех го аз този шампоан,добър е наистина,малко наситено лилавия му цвят ме стресна,но явно няма как иначе да си свърши работата ако не е с такава наситеност

# 599
Взех го аз този шампоан,добър е наистина,малко наситено лилавия му цвят ме стресна,но явно няма как иначе да си свърши работата ако не е с такава наситеност

Не се притеснявай от цвета на шампоана - такива са. Всички шампоани за матиране на руса коса са лилави или сини и то доста наситени.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт