Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 121 900
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
За начинаещи

Blondes Have More Fun!

цък
цък
цък

Успех   newsm47

# 31
  • Пловдив
И да пусна и аз една снимка, макар,че не е най-показателна за цвета ми, по-малко жълтее по принцип
Shocked
Какъв е този цвят?
Искам и аз такъв  Crazy
Ако продължавам да си сменям желанията всеки ден, то накрая ще си купя перукИ  Joy

И аз имам един въпрос....Някой смесвал ли е два различни цвята от една и съща боя? Много бих искала да си направя някой експеримент, като забъркам два цвята и направя трети - неповторим  Simple Smile
  Peace Голям любител съм на смеските и почти винаги съм получавала много интересни цветове Simple Smile

# 32
Аз съм смесвала два различни цвята от една и съща боя. Тъй като дължините ми бяха много изсветляли (навремето са обезцветявани) след като си намазах корените с Гарние 9.1 в останалата боя добавих малко Гарние 8, смесих ги с малко вода и намазах и дължините. Резултатът беше перфектен и се е запазил и до сега. Все още нямам никаква разлика корен - дължина, а този трик го приложих преди 3 боядисвания и от тогава си правя само корени
Интересно хрумване  Thinking

Енджиел ,извинявай,че те няма,ама имаше много попълнения и съм те пропуснала.Сега не мога да те сложа в началната страничка,в другата тема си там  Peace

B & C , мерси за съветите,между другото не се бях сетила,че наистина от обезцветяването не  и е хвалана боята  Peace

Момичета,аз мацнах на един кичур от боята (Палете 300) обаче не мога да се ориентирам какъв е цвета.Нещо между опушено златисто като че ли  Thinking Със сигурност не е кестеняво..уж  Whistling

# 33
  • Пловдив
GodaiVa , аз по блондински да попитам дали капна и окислител в боичката, с която правиш пробата?

# 34
Много ме зарадвахте с тези положителни оценки за цвета ми, аз все си мисля, че съм леко жълта още, то това е максимума само с боя, та не мисля да се изсветлявам още ( поне за сега).
Та, на въпроса - цветът ми е комбинация от последователни боядисвания през месеците, последно сложих Palette Naturals  - 219  - ( направо бабешко сиво) и се скри всичко жълто, а беше много щадяща, не ми щипеше изобщо.
Гарние 111 съм слагала, но остана по-тъмна, предполагам, защото моята коса е ужасно упорита, имам много дебел косъм, който трудно се поддава на обработка ( не само боя, ами къдрене и т.н) Иначе също беше много приятна, не щипеше също.

Другото - шампоанът и балсамът на Балеа са разкошни и наистина съживяват цвета и придават този блясък. Като изключим сухите ми краища ( заради кичурите), косата ми никога не е била толкова блестяща. Peace

Благодаря на Корина за съвета за морето,  bouquet наистина ще се въздържа от боядисване преди почивката.

Не съм смесвала бои, не мога да дам мнение Flutter

Ооо, Годайва, аз така се плеснах веднъж с едно тъмно русо ( понеже нямаше кой да ми боядиса добре косата, а се налагаше да пътувам...) та..бях на границата между блонди и брюнетка. Дано всичко мине успешно  Praynig Praynig Praynig

# 35
GodaiVa , аз по блондински да попитам дали капна и окислител в боичката, с която правиш пробата?
Еее, разбира се  Peace

# 36
# 37

Прическата и цвета са просто страхотни. )
И моят е подобен, но не бих се осмелила за такава прическа, макар че много ми харесват такива. )

# 38
И моят е подобен, но не бих се осмелила за такава прическа, макар че много ми харесват такива. )
Като си сменя още веднъж цвета и си изгоря косата, ще си направя такава прическа  tooth

Да ви се оплача......балсамчето от  Garnier Nutrisse беше наистина много хубаво, но боята май не  Tired. Започна да пада, а се боядисах скоро.
С нетърпение чакам момента в който ще се боядисам с някоя от професионалните бои на L´oreal. В магазина от който си купувам шампоана и маската  има всякакви професионални бои за коса, но до сега никога не съм ги гледала, а е трябвало.  smile3555

# 39
  • В полите на Пирин планина

Наистина страхотен цвят  Heart Eyes и  прическата е много раздвижена ...

# 40
Аз не съм имала проблеми с цвета от морето, а цяло лято ходя постоянно на плаж. Винаги съм се боядсивала еднакво и лято и зима.

# 41

WOW, цвета е невероятен!!!
Не мога да повярвам как се получи толкова добре, но пък и мацката е със сравнително светъл естествен цвят.
Я да се опитат това на моята коса, да видим какво ще се получи - няма шанс  Naughty

# 42
  • В полите на Пирин планина

WOW, цвета е невероятен!!!
Не мога да повярвам как се получи толкова добре, но пък и мацката е със сравнително светъл естествен цвят.
Я да се опитат това на моята коса, да видим какво ще се получи - няма шанс  Naughty

Нядя, аз имам някакъв спомен, че ти се правеше в професионални бои на Лореал и имаше много красив рус цвят на косата  newsm78

# 43

И да ви кажа какво видях-пуснали са на Garnier color naturals нова боя - номер 111 вече е с една синя опаковка и пише ,че е с анти-оридж формула  Crazy

Да , аз още миналия месец се боядисах с нея , но си е същата като старата , само опаковката е променена. 113 също е с нова формула.

Това беше един вид "запис" в темата  Mr. Green

Аз съм блондинка от около 8 години , още от училище , минала съм през всички тонове на русото , имах 2 пъти кестеняв период за тези 8 години , но здравия ми разум пак ме върна към русото  Laughing

Боядисвам се почти всеки месец с различна боя , но цвета се получава горе долу един и същ , особено след второто или третото миене. Ползвам както повечето от вас Гарние Нейчърълс 111 или 113 (според настроението  Flutter  ) или Гарние Нутрис .
Последно от Нутрис ползвах цвят Сахара , не му помня номера , но на следващото боядисване ще пробвам и Лайката , която някой хвалеше по-назад.

# 44
Нядя, аз имам някакъв спомен, че ти се правеше в професионални бои на Лореал и имаше много красив рус цвят на косата  newsm78

Не, правех се с професионалните на Велла - Колестон Перфект, но след известно време ми изгоря косата  Sad

Лореал проф. само боя не ме хваща въобще, стават ми тъмно оранжеви корените ...

Общи условия

Активация на акаунт