Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 120 110
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Оранжевото се  матира със сив цвят.В случая най-добре косата да се изпере,както се нарича с обезцветител за кратко време,и отгоре да се нанесе супер светъл платинен цвят.

# 166
  Hug За нищо, нали затова сме блондита, да се подкрепяме! Аз много харесах цвета на Mirama  smile3525 и реших да проуча въпроса с L`Oreal Recital Preference. Харесвам много светло пепеляви нюанси. Забелязах, че има като на почти всяка друга марка боя два нюанса, които се водят супер изсветляващи (в случая нюансите "les blondissimes") - на Mirama е 1-цата, аз взех 03. Но няма да се мацам с нея още, първо ще оправя цвета малко, че все още оранжевее леко и я искам по-светла, дано garnier 111 оправи положението, за да е готово полето за действие следващият месец  sohappy

# 167
Хехе, нищо не може да се сравни с русото  Heart Eyes
Другата седмица ще си взема боята и ще споделя впечатления.

rol, можеш ли да ми обясниш как точно става това изпиране
nikoela, ще го преборим това оранжево !!!

Инат магаре съм и няма повече да си давам парите по луди фризьорки, които ми слагат странни бои по косата. Същото оранжево можех и сама да го постигна вкъщи и то не с цената на 90 лв......

# 168
O, недй да започваш... аз олекнах със 140 лв!  newsm11  и откакто се правя сама, резултатът е в пъти по-добър. То отделно, че си станах специалист с всички препарати, които съм използвала многократно през годините  Laughing А на оранжевото му е спукана работата, аз просто от сравнително скоро се завърнах към русото, този път завинаги!  newsm18

# 169
Nikoela, явно си запозната с боята(Maiandra). Знаеш ли дали някъде из нета има каталог с цветовете(търсих,но не открих),любопитно ми е да я погледна. През Гугъл намерих само официалния им сайт,дори не видях някъде да я предлагат онлайн.  Rolling Eyes

# 170
 Каталог няма в нета за съжаление, на място в магазина има мостри на косите, разпределени са на пепеляви, златисти и т.н; нюанси. Продава се в аптеки Ремедиум, на Алабин и на Красно село. Препоръчвам пепелявите нюанси, защото матират отлично - аз и майка ми ползваме 8.1 и 9.1 ;  newsm10

# 171
 Онлайн не знам да се предлага, аз си направих труда преди няколко месеца да проуча боята и сега, след като я пробвах и аз съм й голям фен  smile3521  Ако ти е интересно, just_femme, прочети повече в темата - линкът е по-нагоре - оказва се, че нашата база данни е най-пълна!  Joy

# 172
Изпирането става с обезцветител-взав.колко светъл цвят искаш,избираш и окислителя.Не е проблем да добавиш малко балсам вътре за защита.Нанасянето става от най-тъмния цвят,примерно ако краищата са по-тъмни,почваш от там изчакваш да дръпнат,и мажеш останалата коса.После разресваш и наблюдаваш изсветляването докато ти хареса .После миеш без шампоан,и можеш да слагаш боята.А можеш да изчакаш няколко дни,да почине косата.Аз предпочитам окислител 20.Обикновено червеното пада много бързо.Има и мн.хубав крем за изсветляване на BES.Може да пробвате и боите на Lorwen,много са добри,или професионалната на Londa.Въобще за по-светъл цвят е  добре да се купуват бои,при които окислителя да е отделно от кутията и да е 40.

# 173
Онлайн не знам да се предлага, аз си направих труда преди няколко месеца да проуча боята и сега, след като я пробвах и аз съм й голям фен  smile3521  Ако ти е интересно, just_femme, прочети повече в темата - линкът е по-нагоре - оказва се, че нашата база данни е най-пълна!  Joy

Благодаря! Поразгледах темата,все хубави отзиви.  Simple Smile
Жалко,че все пак не мога да разгледам някакъв каталог,след толкова хвалби,сигурно е хубава боята,но за съжаление(не,че съжалявам кой знае колко  Mr. Green ) не съм от София или околността. Благодаря все пак!   bouquet

Аз пак да попитам за домашни маски за русите ни коси?   smile3506

# 174

Погледни тази тема. В нея се обсъждат домашните маски. Аз лично не си правя подобни маски. Пробвала съм, но резултатът вместо положителен е отрицателен и за това си купувам готови. С готовите нямам проблем и съм безкрайно доволна от маската на L´oreal.

# 175
http://get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=893&products_id=38979
Eй, това е прелестно. Но в този сайт доста му е качена цената.

# 176

Погледни тази тема. В нея се обсъждат домашните маски. Аз лично не си правя подобни маски. Пробвала съм, но резултатът вместо положителен е отрицателен и за това си купувам готови. С готовите нямам проблем и съм безкрайно доволна от маската на L´oreal.

Благодаря!   bouquet

Корина,от известно време все се натъквам на този продукт. Наитина "звучи" примамливо!  Party

# 177
Преди беше само един вид - реконструктор, в сребриста опаковка. Но не е 1 кг както пише под продукта, а е 200мл- гледай горния надпис. Да не се водиш по това.

# 178
Изпирането става с обезцветител-взав.колко светъл цвят искаш,избираш и окислителя.Не е проблем да добавиш малко балсам вътре за защита.Нанасянето става от най-тъмния цвят,примерно ако краищата са по-тъмни,почваш от там изчакваш да дръпнат,и мажеш останалата коса.После разресваш и наблюдаваш изсветляването докато ти хареса .После миеш без шампоан,и можеш да слагаш боята.А можеш да изчакаш няколко дни,да почине косата.Аз предпочитам окислител 20.Обикновено червеното пада много бързо.Има и мн.хубав крем за изсветляване на BES.Може да пробвате и боите на Lorwen,много са добри,или професионалната на Londa.Въобще за по-светъл цвят е  добре да се купуват бои,при които окислителя да е отделно от кутията и да е 40.

Благодаря ти много! Ще помисля малко кой вариант от двата да пробвам и после ще ви показвам фризьорските си умения  rotfImbo

# 179
Преди беше само един вид - реконструктор, в сребриста опаковка. Но не е 1 кг както пише под продукта, а е 200мл- гледай горния надпис. Да не се водиш по това.

Да,това за количеството го знам,понеже ползвам сайта от време на време.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт