Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
   Sassie, косата ми не се изтощи, въпреки че това е 4-тата силно изсветляваща боя (в това число и блондорът на Cifelli!) за последните 2 месеца - при това аз ги държах и на дължините за по половин час, защото се опитвах да смъкна кестенявото на Casting - леле, тая боя няма махане... бях се притеснила, че палетето ще ми съсипе косата, защото съм чела по форумите разни страшни работи, но при мен няма такова нещо - косата ми беше оранжева и с 1см кафяви корени, като се намазах. Първо само корените - докато я нанеса по целия скалп и отпред вече бяха станали бледо жълти. След това веднага я нанесох по дължините и стоях 35 - 40 мин. Сложих маската с алое вера и после Miosotis за 20-ина мин. и си станах пак истинска блондинка след познатия на повечето от нас период на залитане по кестенявото  Joy
   Така че, Sassie, смело напред! С радост ще те приветстваме обратно в клуба!  smile3525 М-у другото, най-силното изсветляване, което съм постигала е с блондора на Cifelli, който струва 4,50 и ми направи косата от боядисана тъмно кафява много, много светло руса, но просто го нанесох първо на тила и после продължих към челото, та затова сега се налага да доизкусорявам нещата с изсветляващи бои - ако го бях нанесла първо около лицето и да продължа така до тила, щях само в 2 стъпки да си направя желания цвят (2-рата е боята после). Стоях около 10 мин. с него.  Grinning  Правилният начин за нанасяне на боя е при изсветляване: отпред назад, а при потъмняване - отзад напред. Успех!

# 406
Благодаря ти за изчерпателната информация,мила! Hug
Ще рискувам сигурно,но другия месец.То всъщност аз имам само две тъмни бои сложени на косата си и то на места в момента даже поизби малко светличкото,така че се надявам да стане моята работа. Whistling
А колкото до Кастинга...кофти боя е,имам опит с нея,с тъмните й нюанси.Не знам сега тези новите руси нюанси,които ги рекламират как са...? Rolling Eyes

# 407
Sassie,  май преминаваш етапите от "животът на една блондинка"  Wink

На западния фронт нищо ново - корените ми вече са над пръст, но ще карам докато мога.

Вие какво мислите за тази нова "мода" по разни списания, фотосесии, ревюта, концерти и други публични събития ( предимно американски имам предвид) да си се появяват с прорасли корени? Мен винаги ме е дразнило много, но като че ли се налага като тенденция? newsm78

# 408
tanzen,да,лошото е,че не е за 1-ви път. Laughing
Често преминавам през тези етапи,общо взето обичам да правя резки промени с косата си.Чак се чудя как я имам още на главата си... Whistling

# 409
   Sassie, косата ми не се изтощи, въпреки че това е 4-тата силно изсветляваща боя (в това число и блондорът на Cifelli!) за последните 2 месеца - при това аз ги държах и на дължините за по половин час, защото се опитвах да смъкна кестенявото на Casting - леле, тая боя няма махане... бях се притеснила, че палетето ще ми съсипе косата, защото съм чела по форумите разни страшни работи, но при мен ....

Nikoela, с какво си матира косата на втората снимка? Много, ама много ми харесва!

# 410
   Didka_midka, благодаря!   bouquet  Матирах си косата с тониращия балсам на Престиж "Сребристо платинен"

http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real

На чиста и влажна коса се слага, аз този ефект го постигнах за около 5-10 мин.

# 411
   Момичета, дано не ме обвините, че не е по темата, но исках да ви споделя каква маска за коса се готвя да си направя - все пак голяма част от живота на истинската блондинка се състои в това постоянно и адекватно да се грижи за капризният цвят на косата си и най-вече за състоянието й! Става въпрос за натурална домашно приготвена маска за ударно възстановяване на изтощена коса, двойни връхчета и т.н - при това ухае невероятно и е с кремообразна консистенция, подобна на тази от Garnier Nutrisse (в кутията, за след боядисване): в купа се намачква меката част на едно авокадо, добавя се жълтък и 1 супена лъжица натурално растително масло - аз ще сложа зехтин, малко от стимуланта на Икаров и тривитаминол. Знам, че маслените съставки по принцип леко свалят боята, но на мен ми предстои боядисване след броени дни така или иначе. Изобщо, смятам, че е добра идея да поглезим по-сухите си руси коси с нещо дълбоко подхранващо и възстановяващо, защото действително върху здравата коса цветът се задържа по-дълго и стои по-красиво! Утре ще се намажа и ще пиша отзиви, но отсега съм сигурна, че няма да си позная косата като я измия, особено ако стоя няколко часа с маската!

# 412
   Didka_midka, благодаря!   bouquet  Матирах си косата с тониращия балсам на Престиж "Сребристо платинен"

http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real

На чиста и влажна коса се слага, аз този ефект го постигнах за около 5-10 мин.

Аз си купувам абсолютно същото откакто си правя кичури от 6-7 години  Laughing Но рядко се сещам за него  Laughing
В началото на месеца като се боядисах с крамер 121, няколко дни след това, се матирах с този балсам. Не можах да си спомня на чиста или на мръсна коса се слагаше, но вече ще знам. Косата ми стана горе долу добре, но кичурите станаха лилави  Joy Но пък бях много модерна на плажа с лилавите кичури  Mr. Green

# 413
Може ли някой да ми каже това какъв цвят е ?
http://www.celebrity-hair-styles-magazine.com/2009-hairstyles-cr … ll-page-1-04.html

# 414

Най-отдолу на същата страница пише:

Hair Color:
light brown, medium brown, dark brown

Highlights:
Yes

Fringe (Bangs):
Yes

Което ме навежда на мисълта - има от всичко по малко, дори и кичури... Thinking

# 415
Може и да си права  didka_midka !   bouquet Така ми се искаше да е един цвят и да обясня на фризьорката какво искам. Явно е някакво натурално кафяво във всичките му нюанси.

# 416
  Благодаря, момичета!  newsm51  Боята е Palette permanent natural colors 100 - скандинавско русо: http://www.palette.bg/nashite-produkti/permanent-natural-colors/ … /njuansi-palette/
   Икка, а с коя боя и кой номер го докарваш като моя цвят?  Simple Smile
Ами не мога да ти кажа точно боя и номер....просто се получаваше такъв цвят Crazy... сигурно ще е било нещо пепеливо и на Палете(през повечето години съм се боядисвала с тази боя), но не съм съвсем сигурна....та не мога да ти помогна Embarassed

# 417
Може и да си права  didka_midka !   bouquet Така ми се искаше да е един цвят и да обясня на фризьорката какво искам. Явно е някакво натурално кафяво във всичките му нюанси.
Ти пак може да и обясниш  Simple Smile
Ако е добра, ще се справи!

Lucolor Technik
Corrective Haircolor

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 16:04 от B & C

# 418
   Цветът от снимката според мен е 8.3, а заради силното осветление изглежда  9.3 - като светлота. Определено е от златисто русите, затова е тройката.

http://images.bizrate.com/resize?sq=449&uid=1543411558

# 419
  • Lost in a fairytale ...
МАцки, кажете от кой блондор сте най-доволни, че това Бюти ми се струва слабичко ... или трябва да постоя поне 40-45 минутки.  Rolling Eyes Имам да махам малко боя от косата си, след неуспешен експеримент  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт