Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 120 022
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Не и не,момичета,не ми харесва как стои боята в корените и на бретона....май ще мажа с блондор  ooooh!
Не знам само какво ще се получи и вече съм на тръни. Мисля да мацна блондор,а отгоре Гарниер 8,1 или нещо друго пепеливо...
Ма тая безамонячната боя на Палете каква шега ми изигра,ужас.Повече никога няма да купя безамонячна!!!

# 481
GodaiVa щом косата ти все пак е изсветлена дали не може да спестиш блондора и само с Гарние 8,1 да се намажеш?
Ще я съсипеш ,тоя номер преди месец го направих  две бои и блондор в рамките на два дни и стана една пършива и суха ,ама я оправих вече почти.

# 482
GodaiVa щом косата ти все пак е изсветлена дали не може да спестиш блондора и само с Гарние 8,1 да се намажеш?
Ще я съсипеш ,тоя номер преди месец го направих  две бои и блондор в рамките на два дни и стана една пършива и суха ,ама я оправих вече почти.
Не може без блондор.Корените ми са нещо между светло кестеняво-тъмно-русо-медено   Sick Sick Sick

# 483
2 седмици, след като съм се боядисала с Кастинга и вече корените ми леко жълтеят.
Трябва пак да ги мажа, чудя се отново с какво Crazy Май ще я някаква на Гарние нутрис. И аз да питам как е като трайност на боята? Някой май я ползваше редовно Thinking

# 484
Привет! Hug

very nice,Addri се боядисва с Нутрис 101 вече втори път и сподели,че се получава хубаво бежово русо.Аз нали токова русо имам(и поддържам) и я следя.Обеща снимки,но все още не  ни е показала.Аз си взех вече Нутрис 101 и утре ще се боядисвам.Досега ползвах Алфапарф,но тя ми щипе на скалпа дори с 6% окислител,та затова реших да я сменя.Цвета си се получи такъв какъвто исках,като на каталога. Simple Smile

# 485
Прави ми впечатление, че боята мирише много приятно. Не на амоняк, а на някакви плодове като че ли  Rolling Eyes

Мхм!  Simple Smile

Между другото като ходих да се подстригвам,фризьорката ме пита с какво се боядисвам. Казах й,че е с Нутрис,а тя само отбеляза,че ми се отразявала много добре на косата.  Heart Eyes

just_femme също може да сподели отзиви за Нутрис!

# 486
  • Lost in a fairytale ...
Привет! Hug

very nice,Addri се боядисва с Нутрис 101 вече втори път и сподели,че се получава хубаво бежово русо.Аз нали токова русо имам(и поддържам) и я следя.Обеща снимки,но все още не  ни е показала.Аз си взех вече Нутрис 101 и утре ще се боядисвам.Досега ползвах Алфапарф,но тя ми щипе на скалпа дори с 6% окислител,та затова реших да я сменя.Цвета си се получи такъв какъвто исках,като на каталога. Simple Smile
Пусни снимки, моля  Hug
Какъв ти е естествения цвят на косата?

# 487
LilMissSunshine ,естествения ми цвят е светло кестеняв.Косата ми е тънка,затова съм съвсем късо подстригана.Което е плюс за мен,защото всеки месец се реже и не личи изтощаването на косата от блондора(преди това) и после боята.
Проблем при мен за рус цвят е чувствителен скалп.Използвам ампули за чувствителен скалп на Алфапарф и въпреки това се зачервява.

# 488
2 седмици, след като съм се боядисала с Кастинга и вече корените ми леко жълтеят.
Трябва пак да ги мажа, чудя се отново с какво Crazy Май ще я някаква на Гарние нутрис. И аз да питам как е като трайност на боята? Някой май я ползваше редовно Thinking
И аз като ползвам Катинга,съвсем скоро се налага пак да боядисвам...дали от боята нещо,или май си е от моята коса....през две седмици се боядисвам,защото освен че се показва половин пръст корен и леко жълтее.
Току що излизам от банята,боядисана с Лореал 1010(извинявам се за грешката,бях написала май 1020),и да ви кажа,тези които са ползвали Гарниер 113,е..това е същия цвят.Няма жълто,нито оранжево..нещо средно... Rolling Eyes

# 489

тази боя хубава ли е?

# 490
И аз ще чакам снимки за Нутриса,че съм се насочила към нея.Преди това обаче ще се обезцветявам,че в момента съм кафява... Whistling Да видим какво ще стане.

# 491
Момичета,много внимавайте с обезцветяването(блондора).Косата както е добре,и хоп изведнъж се събуждаш и виждаш че едва я сресваш,и се къса...
Аз сега се върнах от фризьор,състоянието на косата ми е меко казано..лошо...хм,дори съм на път да се подстриже късо и всичко това е заради блондора и честото боядисване.Засега закрепихме положението,трябва много маски и боядисване на минимум 3 седмици,това което би помогнало в случая от оранжевите оттенъци е да си купя матиращия шампоан на Лореал,за да мога да издържам повече време без да я боядисвам...
Направо ми се плаче... Sad

# 492
Такааа,да ви разкажа моите премеждия,които даже като бях начинаеща блондинка не съм имала....
Купих си Гарниер нейчърълс 9,13 -много светло бежаво русо.Мацам,мия,резултат кажи-речи добре - има разлика корен-дължина,леко дразнеща за мен,понеже с предишната боя (палете 300) корен-дължина се преливаха и беше супер. Умувах-умувах,викам си Бооч,заминавай да си купиш друга боя. Кокоря се аз в магазина,купувам ето тази - http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-gloss/color-gloss/s … /9-5-almond-glam/ .Мацам,мия,бе жени,разберете уж нюанса беше златен бадем,то се оказа златен морков  Shocked Бях втрештена!Че то такова морковено чернокоска не може да си докара. Sick Такаа,накрая взех палете светло русо и намазах.Горе-долу спасих положението.В корена и бретона леко е загатнато,че е имало нещо коварно  Laughing Та така...

Толкова бои на едно боядисване ли #Crazy
Аз не бих посмяла! Чакам си до следващото каквото и да става, че без коса не ми се ходи...
Да се присъединя към питането на yasmina? В магазина ми казаха, че всички са много доволни от тази боя и който я е пробвал пак нея си взима, но аз не посмях засега.

# 493
Аз моята я скъсих до рамената и я направих на черта.Фризьорката ми беше много доволна като й позволих най-сетне да ми я отреже толкова.Но това беше юни месец,а сега след 2 месеца обгрижване се посъживи и порастна малко вече...Определено като е тъмна я усещам доста по-жива и в много по-добро състояние,но от 2-3 месеца повече не мога да издържа тъмна,все към русото си ме тегли. Tired
Така и не се установих на един цвят. Laughing
А тези изсветляващи цветове на Гарние-Е0 и Палете-100,пак блондори ли се водят или са малко по-слаби? newsm78

П.С. Между другото аз мисля да си поръчам ето този продукт,много го хвалят http://www.wikidhair.co.uk/catalog/images/Dumb-Blonde-Conditioner-400.png

# 494
Sassie,линка не се отваря нещо....
Аз нали взимам на Лонда 01,слънчево русо,изсветлява до 6 тона,вътре няма прахче,както тези на Гарние или Палете.И тази я ползвам с оксидант 9,а не 12-незнам Гарние и Палете с какъв оксидант са Thinking

Общи условия

Активация на акаунт