Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 120 008
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Сега започвам яко да правя маски,на седмицата поне 2-3 пъти,колкото се може повече ще стоя,дано има ефект и сега ще си поръчам Лореал-матиращия ш-н.Не искам толкова често да я боядисвам,не ме дразни като се появи това черно,ами самите рижави оттенъци и дано шампоана да спасява положението.Някакви отзиви за него?

# 496
Eто го

На Лореал съм ползвала и двата шампоана,и от двата откъм матиране не видях ефект,иначе косата ми ставаше много мекичка и лъскава. Peace  Става въпрос за тези:

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=110&products_id=1055 и http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=98&products_id=339

# 497
На мен ми препоръчаха този втория-шайн блонд,ти какво казваш?...че не ти матира оранжевите оттенъци..така ли..?
Аз сега съм на шампоан и маска Абсолют рипер-доволна съм много,защото косата ми лесно се разресва ,прави я гладка и мека...
А този продукт ,който показваш,за какво точно се ползва? Embarassed

# 498
Оф,тея мои истории,НИКОГА повече няма да сложа безамонячна боя  Sick И аз започвам интензивни маски...

# 499
  • София
Като говорите за маски да похваля и маската на Балеа за руса коса.

# 500
Като говорите за маски да похваля и маската на Балеа за руса коса.

Да, супер е.Шампоана е отврат...връчих го на мъжо , та да не го хвърля. Mr. Green

# 501
  • София
Сега започвам яко да правя маски,на седмицата поне 2-3 пъти,колкото се може повече ще стоя,дано има ефект и сега ще си поръчам Лореал-матиращия ш-н.Не искам толкова често да я боядисвам,не ме дразни като се появи това черно,ами самите рижави оттенъци и дано шампоана да спасява положението.Някакви отзиви за него?

А какви маски й правиш?  Embarassed

# 502
И аз да споделя за същата безамонячна боя на Палете - една приятелка тези дни ми се показа след боядисването - корен нито грам боядисан и тъмно лилави кичури ( където е имала такива със супра). Става дума за ягодово русото.
Лоша работа.
Аз съм с 1 пръст корени, но ще изчакам още малко.

# 503
На мен ми препоръчаха този втория-шайн блонд,ти какво казваш?...че не ти матира оранжевите оттенъци..така ли..?
Аз сега съм на шампоан и маска Абсолют рипер-доволна съм много,защото косата ми лесно се разресва ,прави я гладка и мека...
А този продукт ,който показваш,за какво точно се ползва? Embarassed

Зимата го ползвах този Шайн блонд и явно моята коса беше по-жълтава,защото никак не се справи с нея.Иначе я правеше много бляскава и супер мекичка. Crazy
Не знам пробвай го при теб може би ще се получи,твоето е доста светло русо и сигурно ще има ефект. Peace

А ето тук може да прочетеш повече за този продукт на Тиги,който показвам: http://www.tigi.bg/bg/?p=23,1
Звучи страхотно! Heart Eyes Ползвала съм техни продукт и от всичките съм оставала очарована,затова се насочих пак към тях.

# 504
Благодаря ,Sassie,ще разгледам и ще прочета.Може да пробвам техни продукти,вече какво ли не пробвах...
Годайва,амонячни..безамонячни,май същата работа-все горят косата(едното може по малко,другото повече).
Но определено моят фризьор ми каза че на минимум 3 седмици да се боядисвам,ако искам да спася косата си.
Предложи ми да си правя от едно време маската, с газ ,оцет и мас(мен малко ме е страх да пробвах )...Препоръча ми едни ампули на Керазстас,във вторник ще му се обадя,да ми каже каква цена са и дали ме устройват,каза,че са много хубави.
micky ,
вкъщи съм се запасила със следните неща:
бадемово масло
сусамово маслко
пшенично масло
масло жожоба
кси.мляко
жълтък
тривитаминол
Всичко това ще си правя различни комбинации,всеки път,докато усетя кое се отразява най добре(въпреки че всички неща биха добре дошли на косатат ми)
Забравих и зехтин,единственото което не мога е ,когато си направя маска да спя с нея,просто немога да си представя да си легна с мазна коса(дори и увита),върху възглавницата ми.Ще видя как по друг начин да правя.
Та така...,но наистина си пазете косите,ако щете ми вярвайте,от един месец насам ,че и повече(нали срях блондора),усетих че нещо става с косата ми,ама все си викам че си внушавам,ама нааа...-надолу по дължините много се е изтощила,дори да не слагам боя там от много отдавна,но от самото миене и нали боята се стича и това също е "спомогнало" за състоянието на косатата ми.
Ще пробвам този шайн блонд на Лореал,дано ме матира,за да мога да издържам повече време без боя.
М/у другото все почесто виждам жени с прокарали корени,май на никого не му пука вече Simple SmileТо не е толкова грозно,стига да е равен цвета навсякъде.
Ако знаете фризьора ми,какви ужасии ми разказа за разни блондита които идват при него(някои дори за известни).От мерак да бъдат руси(като нас Wink ) и се боадисват много често ,и така една мацка която тмно кафяво ,минала направо на бяло русо(имаала дълга коса до под гърдите) и след като се блондирала няколко пъти и накрая косата и направо паднала:сега е на черта къса Rolling Eyes
И още такива подобни истории,които направо ми секна дъха...така че,ако сега косата е добре,не означава ,че след седмица ще е в същото състояние....
Май доста си пописах... Simple Smile

# 505
  • София
Eti123 много ти благодаря   bouquet Аз обаче доста се притенявам, защото четох, че маслата специално свалят боята Sad  а наистина имам спешна нъжда от разни маски подхранващи и хидратиращи. Косата ми не беше естествено много тъмно кестеняво, почти черно и до кръста. Сега е много руса и вече една петя по-къса, и ако не видя подобрение май ще ми се наложи пак да стана брюнетка Cry

# 506
Eti123 много ти благодаря   bouquet Аз обаче доста се притенявам, защото четох, че маслата специално свалят боята Sad  а наистина имам спешна нъжда от разни маски подхранващи и хидратиращи. Косата ми не беше естествено много тъмно кестеняво, почти черно и до кръста. Сега е много руса и вече една петя по-къса, и ако не видя подобрение май ще ми се наложи пак да стана брюнетка Cry
micky,да,вярно е че маслата смъкват боята,но не е чак да я смъкнат изцяло,но пък в името да спасиш косата,защо да не ги правим..?Аз също се притеснявам че ги смъкват,но не е както се казва"болка за умиране",:) ,при мен единствено се отразява върху корена,не толкова по дължините,така че ще го преглътна,само и само да си възвърна блясъка и мекота,която имах Peace

# 507
Мацки,здравейте  Grinning

Я да взема да ви питам като руси специалистки.

Значи бях си аз руса доста години,всякакви експерименти,бях открила моята формула за хубава сивееща или просто НЕжълта коса.

Но ми влязоха някакви дяволи за кестеняво и се боядисах с безамонячната на Палете-цвят двойно еспресо,което трябваше да е кафяво/ако съдим по снимката/.Но за мое най-голямо учудване станах  гарваново черна,но толкова черна,че дори и в черния ми период не е ставала чак такава.И то не някаква лъскава,а гадна черна,като залепен катран отгоре без никакъв блясък  Tired

Не,че не ми отива,била съм черна доста време преди,но н го искам.Какво ли не я правих,оцетти,маски...дрън-дрън..нищо и нищо.Накрая си направих някакви кичури със супра вкъщи/аз винаги се права само в домашни условия,да кажем,че имам вече голям опит/.Отдолу/където не е отишло хубаво от черното си станаха руси,сиви.Но отгоре,където е хванало по-добре,а и там където имах израстнал корен и се е бил покрил с черното,станаха оранж.Повторих аз,пооправиха се.И след това само матирам отгоре.Всичко дотук е ок.
Но това черно си стои и стои.

Кажете как да го премахна.Не искам със супра/имам голяма кутия на БЕс лилав прах/,но от нея косата поизгаря.
Та се чудех сега този Римувър примерно дали ще свърши работа.
Каква ще стане от него?Кичурите са ясни.Но черното дали ще поизчезне?И с каква боя след това да се боядисам,за да не се върне цвета отново/което ми е доста странно как ще стане,след като веднъж вече е премахнат  Thinking /.
Ако сложа римувър и след това някакво русо/да кажем нещо светло пепелно или перлено/ дали ще се получи прилично светъл цвят?

P.S.Само да отбележа,че това черно не е напластявано,а е само от веднъж.
И да кажем,че вече не целя бяло русо,а примерно нещо такова:
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.marieclaire.com/cm … =1280&bih=604

# 508
  • София
Абе аз колко пъти ще ви казвам да не се боядисвате с безамонячна? Mr. Green
И че кестенявото става черно?
М да.
Кестеняво си правех аз със тъмно русо примерно.

А за тая безамонячна Римувър май няма да ти помогне. Все пак пробвай.
И цвета наистина се връща след Римувъра. И аз мислех, че е майтап ама не е.
Все пак ако слагаш някаква боя след това, изчакай една или две седмици ако можеш да изтраеш и се боядисай с нещо светло русо с амоняк - примерно Гарние 9.1

# 509
Мхм....яд ме...много ме е ядпоръчах на мъжа ми някаква кестенява боя и след 100 телефонни раговора,ми взел тази от Метро  Mr. Green и си викам,че като е безамонячна ще се отмие бързо и се ядосвам вече,а то какво стана  Crazy/

А си имах такава косица  smile3518
http://picasaweb.google.com/elenasarafova/usnUHI#5461139057807790850

Общи условия

Активация на акаунт