1001 нощи -Каквото и да приказват , Приказката пак ще я показват - 134

• 35 339
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
АНИ , МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!

Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Hug

Това ли е цялото интервю, че някак незавършено ми се вижда.

Всъщност не казват нови неща, но все пак е хубаво да ги видим отново.

Халит казва, че Али вече ги познава, усмихва се, реагира.
Халит: "НЕ МИ СЕ ИЗЛИЗА ОТ ВКЪЩИ!"  4 ЧАСТ 0.00- 2.13

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 08:25 от varna72

# 631
варна аз се редактирах и добавих останалите части. Общо са 8 на брой. Това е цялото интервю  Peace

# 632

И тъй като нямам претенции нито за първи или за втори папарак тук и не съм в никакво състезание (та дори и добронамерено) в тази тема ви казвам лека нощ а при наличието на толкова английско говорящи съм сигурна че ще има превод.

Аз ще съм в състояние да помогна с превода чак довечера.

Ах, този Халит! Не се предава лесно. Пак го питат в кой момент е почувствал, че Берг е жената на живота му. Той казва, че са минали години преди да осъзнаят, че не могат един без друг. Познават се от дълго време.
"След това нещата се развиха от само себе си. В един момент осъзнахме, че се обичаме. Но не мога да ви кажа повече за този момент, защото е много личен."
 Simple Smile

Ще си каже той някой ден! Simple Smile

# 633
Момичета, добро утро и приятен ден желая на всички! Hug Hug Hug

Пиша Ви с една молба. Днес на нашето Краси /krasminikif/  й предстои операция. Нека всяка да изпрати положителна енергия за леко минаване на операцията и бързо възстановяване, за да може скоро тя отново  да е сред нас Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 08:49 от Goni

# 634
КРАСИ, ОТ  СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕШНА ОПЕРАЦИЯ! СИГУРНА СЪМ, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ МИНЕ ДОБРЕ! ОЧАКВАМЕ ТЕ СКОРО ОТНОВО СРЕД НАС!

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 635
Добро утро,дами!

krasminikif, операцията ще мине успешно! Всички положителни мисли са насочени към теб.

# 636
СКЪПА КРАСИ Hug Hug Hug
ПОЖЕЛАВАМ ВСИЧКО ДА МИНЕ ДОБРЕ!!!
ЩЕ ТЕ ЧАКАМЕ  bouquet  bouquet  bouquet

# 637
АНИ ,БЛАГОДАРЯ   bouquet  bouquet
ВАРНА ,И НА ТЕБ  Hug Hug

# 638
Ани,  Варна,  отново благодарности за труда Ви!  bouquet  bouquet smile3525 newsm51  love001  love001

# 639
Добро утро и от мен, мили момичета!

Благодаря за прекрасната сутрин, с която ни дарихте - снимки, интервю...какво по-хубаво да виждаме нашите любимци! Ани, Варна -   bouquet  bouquet  bouquet

На Краси от цялото си сърце пожелавам кураж и да мине всичко леко и да замине! Краси, тази детелина е за теб!

Усмихнат и ползотворен ден!  Hug Hug Hug

# 640
Добро утро! Hug

Много хубаво интервю! Направих опит да го разбера цялото, имах желание да го преведа, но се оказва, че сръбският не ми е хич лесен, доста ми е по-трудно от македонски, а английският ми не е достатъчно добър! Thinking Така да се каже, схванах половината от интервюто.
Имаше хубав въпрос , журналистката попита - Как си обяснявате магията, която буквално блика от екрана? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Халит отговори, че това е резултат от съвместната работа на много добър екип - много добри сценаристи, отлични артисти! Peace
Въпреки брадата, Халит е омайващ, когато говори, очите му светят, особено като стана дума за Али! Heart Eyes Много по-добре изглежда, отколкото на снимки.Камерата обича този човек! Берг е самото очарование също! Напълниха ми душата!
На krasminikif пожелавам всичко да мине бързо, успешно и кураж! Peace

# 641
Гони,благодаря! Много ,много!
Освен всичко, което сте писали за него мисля ,че е и много умен.
Не може да попиташ човек нещо и той на прима виста да изпрати такова силно послание.
А и пожеланието към него от колежката му е идеално!
Не вярвам някой да иска нещо по-различно.
Гони, за теб!

# 642
  • В центъра на България

Здравейте генджаминки!
Ани, пак си успяла в първите лъчи на  деня да ни създадеш радост
с нова информация. И на двете с Варна безкрайно ви благодаря
за неуморният труд.

Krasminikif , мила пожелавам ти всичко да мине успешно.

# 643
АНИ ,ВАРНА  БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА

На Краси   bouquetпожелавам успешна операция и бързо оздравяване Hug

# 644
  • Plovdiv

Добро утро , момичета !
Желаете ли кафе , приготвено с много любов?
Заповядайте , има за всички!

Общи условия

Активация на акаунт