1001 нощи -Каквото и да приказват , Приказката пак ще я показват - 134

• 35 334
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • В центъра на България

# 692
# 693
# 694
krasi05, много са хубави двата колажа!

# 695
  • на морето
Здравейте ,скъпи геджеманки -сладуранки !!!!

Е , предполагам , всички , гледали днешната серия , установиха  с изненада (приятна ) ,че този път края на епизода съвпада оригиналния ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Дали е случайност или просто от Нова най-накрая са им "увряли " главите .... hahaha hahaha hahaha  утре ще видим...

Краси ,  сигурно вече при тебе всичко е минало благополучно !!!!От все сърце ти пожелавам бързо и безпроблемно възстановяване !  Hug Hug Peace Peace  bouquet  bouquet

Ани , миличка , щеш-не щеш , ти и Мари ,заедно с Варна сте невероятен екип по намиране на топ-новини и съответният им превод!!!!!
А титлата ти  "Папарак № 1 " е с достатъчна давност , носи си я с гордост , защото и за да издирваш новини се изисква освен съответното ноу-хау  и талант...
Всъщност - благодаря ти за интервюто с Халит и Берг!

Варна
,
  за превода  , инфото и снимките !!!!

tn-carmen -  Thank you  !!!!

Благодаря на всички , които приеха да отговорят на въпроса ми от вчера .....  

# 696
Ани, Варна

# 697
Видях тези сладури и беше невъзможно да не ги пусна

# 698
Наистина са сладури   Hug Hug

# 699
Толкова щастлива Берг,очите и сияят!!!И  Халит,с каква любов говореше за сина си....Толкова им се радвам!Дано са много щастливи!Много късмет им желая!!
Благодаря за интервюто,без вас момичета Hug нищо нямаше да знам...  bouquet

# 700
krasi05,колажите са прекрасни Hug Hug Hug

# 701
  • на морето
Искате ли още едно въпросче ? Или две ?
 newsm78 newsm78 newsm78
Хайде да не се изсилвам и да не ви призорвам.....
Ако решите може да го оставите без отговор...., но аз да го предложа ...

Трудно е на мама Периде да приеме идеята за такава "недостойна " снаха . Че и с дете . Но пред реалната алтернатива да "изгуби "сина си и  за капак - "натиска "на сестра си се принуди да отстъпи   ....  Но , всъщност дали само разликата в общественото положение и факта , че Шех е вдовица  са Големия проблем . Или по -сериозен мотив е ,този ,който Онир изтъкна още в началото на този конфликт между тях ( майка и син ) - " Не ми даваш право да обичам друга освен тебе " (перефразирам ) .
И така -тук "майчината любов "беше победена от "Голямата любов" . Но , дали при други обстоятелства такъв сериозен отпор от страна на "родителското тяло " няма да "прегази " подобна връзка ?

# 702
ВАРНА   Hug Hug Hug
Халит и Берг са прекрасни    love001

# 703
tn.carmen,thank you   bouquet  bouquet  bouquet

# 704
asha Това е пример за болезнена майчина ревност към сина ,при бащите към дъщерите се наблюдава подобно.Така,че нищо ново,по-скоро това,че е бедна ,а и  има дете от друг,не от сина и, и порядките в Турция  -недолюбват  вдовиците.Един вид  носят нещастие.Фактори много,но дори нейното сърце Шех успява да спечели! Hug

Общи условия

Активация на акаунт