1001 нощи -Каквото и да приказват , Приказката пак ще я показват - 134

• 35 331
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677
Варна, благодаря ти, че отделяш от личното си време!  Интервюто е много интересно, въпреки, че определени неща - за екипа, сценаристите -  сме ги чели и в други интервюта! Лично аз усетих и в думите на двамата някаква улегналост. Това, което казват поотделно, все едно излиза от двете половини на едно цяло. Халит има специфично чувство за хумор, което много ми допада. Берг е също непринудена. Радвам се за тяхния успех в другите страни! Те го заслужават! Още веднъж - благодаря ти, Варна! Пожелавам ти спокойна вечер!    bouquet  bouquet  bouquet

# 678
Варна, благодаря ти, че отделяш от личното си време!  Интервюто е много интересно, въпреки, че определени неща - за екипа, сценаристите -  сме ги чели и в други интервюта! Лично аз усетих и в думите на двамата някаква улегналост. Това, което казват поотделно, все едно излиза от двете половини на едно цяло. Халит има специфично чувство за хумор, което много ми допада. Берг е също непринудена. Радвам се за тяхния успех в другите страни! Те го заслужават! Още веднъж - благодаря ти, Варна! Пожелавам ти спокойна вечер!    bouquet  bouquet  bouquet

Няма защо! Благодаря ти, че поне ти отговори на въпроса ми. Бях решила да преведа интервюто, дори и само един да поиска това. Не ми отне много време. Има още  мъничко, ще го довърша след малко.

# 679
Варна, балгодаря ти   smile3525  love001 newsm51

# 680
  • В центъра на България
Варна, прекрасна си.Благодаря ти от сърце за превода.
Достави ми удоволствие да го прочета.
Mydream, извинявай мила но имах много ангажименти и не съм влизала във форума,
затова не знаех за твоето желание. Сега видях,че mar_tomova го е
направила за което и благодаря.

# 681

Не мога да се нарадвам на Берг! Голяма тръпка ми е! Много хубава мама! Халит също е хубав!
Дано скоро да имаме нови снимки и на сладкия Али!

# 682
Варна, прекрасна си.Благодаря ти от сърце за превода.
Достави ми удоволствие да го прочета.
Mydream, извинявай мила но имах много ангажименти и не съм влизала във форума,
затова не знаех за твоето желание. Сега видях,че mar_tomova го е
направила за което и благодаря.

Колажът ти е страхотен, мила! Като от модна къща са нашите сладури!

# 683

Няма защо! Благодаря ти, че поне ти отговори на въпроса ми. Бях решила да преведа интервюто, дори и само един да поиска това. Не ми отне много време. Има още  мъничко, ще го довърша след малко.
Варна, много ти благодаря. Аз съм една от незнаещите нито турски, нито английски. Затова винаги съм жадна за превод и много щастлива когато получавам информация и чета какво казват в интервютата. Благодарение на теб, Севи и Ани всяка казана от Халит и Берг дума достига до нас и имаме възможност да ги опознаем още повече.
Благодарна съм, че ви има и оценям труда ви!

# 684
Варна, докато се наканя да отговоря на въпроса ти, тъй като преди малко се прибрах, виждам, че отново си ни зарадвала! Огромно благодаря! А Халит и Берг притежават такъв чар , че непрекъснато да ги гледам  и слушам / да чета техни изказвания/ няма да ми омръзнат. Да са здрави и много щастливи!   bouquet  bouquet smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 685

Снощният епизод от новия сериал на Тарду е събрал едва 4 процента рейтинг. Не знам дали ще успее да се задържи. Дано сериалът на Джейда  тръгне добре, а още повече се моля Халит и Берг да се завърнат с успешни проекти на екрана.

# 686
ВАРНА ,БЛАГОДАРЯ Hug Hug Hug
Интервюто е прекрасно!!!

# 687
bab4i,колажът с Халит и Берг е много хубав!!! newsm51  love001

# 688
tn.carmen

Струва ми се, че филмът ще е комедия. Надявам се да е хубав и да има зрителски интерес. Още повече, че този  hahaha Убавец, партньора на Джейда ми прилича на Рачков. Joy Дано и да е талантлив като него.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт