1001 нощи -Каквото и да приказват , Приказката пак ще я показват - 134

• 35 343
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Мари, колажите са чудесни! С клин Онур .... Ех, повече го харесвам с панталон..., с нощница също... Joy Joy Joy Благодаря ти за хубавото настроение, което създаваш!   bouquet  bouquet

# 661
Krasminikif с цялата си вяра във Висшата сила и  доброто днес се моля за теб!

Сигурна съм , че скоро отново ще си в любимата си тема!

Мили момичета,бе тоя клин не е ли малко под напрежение при чатала   newsm12 или да слагам очилките ! newsm08

# 662
Толкова истински и поучителен сериал като, че ли до сега не съм гледала! Никога не мога да се наситя на която и да е сцена от него. Нека Господ да дари със здраве и успехи всеки един член на целия снимачен екип!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 663
  • Plovdiv

Ах тия палави  геджеманки!
 hahaha hahahaТесен ми бил клина...
С панталон ме харесвали , с пижама...с риза , без риза ...
Да не казвам, ама знам как им се харесвам най-много !   Joy Joy Joy

# 664
  • Югозападна Българя
КРАСИ,МИЛА С ТЕБ СМЕ!ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!УСПЕХ МИЛИЧКА.БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. 

# 665
  • Югозападна Българя
АНИ,ВАРНА БЛАГОДАРЯ ВИ! newsm51  love001 newsm10

# 666
  • Югозападна Българя
Днешната серия беше невероятна.Само как в бръснарницата Онур казва за Кан -син ми е с такава любов и нежност го изрече .А Кан се усмихна и се зарадва.Страхотен момент от филма.Държанието и на Керем спрямо Бену в тази серия беше на ниво.Бяха толкова щастливи и двамата.Невероятно приключение беше за Бену с любимия мъж до себе си,тя просто грееше от щастие.

# 667

Момичета има ли нужда да се превежда интервюто, защото по-голямата част е на английски, а и от сръбските субтитри се разбират доста неща. Кажете ми, за да не губя напразно време.

# 668
Скъпа Варна, както винаги си много всеотдайна.   bouquet  bouquet  bouquet Понеже въпроса е към всички - някои неща лично аз си ги преведох, но на места Халит говори много бързо, а за отговорите на Берг, улавям някои думи. Ако прецениш, че има нещо ново, интересно, с удоволствие ще го прочетем. Приятна вечер!

# 669

Много са хубави тези снимки. Миличка, можеш ли още малко да ги увеличиш, за да им се насладим още повече!  Hug Hug Hug

# 670
КРАСИ,МИЛИЧКА ОТ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ВСИЧКО ДА МИНЕ УСПЕШНО![/b] newsm10 newsm10 newsm10
АНИ,ВАРНА, МНОГО БЛАГОДАРЯ! newsm51 newsm51 newsm51

# 671
# 672
# 673
Мари, благодаря! Hug Hug Hug Няколко пъти гледах интервюто, благодарение на Ани! И Халит, и Берг греят! Толкова е хубаво да ги виждаме с блеснали очи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 674
Превод на сръбското интервю

1-6 част

Халит влиза в стаята

Репортер: Здравейте! Оооо, вие сте с брада! Аз съм Светлана.
Халит: Радвам се да се запознаем, Светла. Как сте?
Репортер:  Добре, много добре! Благодаря Ви! Много се радвам да се срещна с Вас.
Халит: Аз също.

Репортер: Г-жо, Корел, знаете ли, че в Сърбия сте толкова популярна, че наричат сериала не „1001 нощ”, „Шехерезада”.
Берг: Сериозно ли?
Репортер: Сериалът има невероятно висок рейтинг.
Берг: Чухме, че сериалът е много гледан в Сърбия.

Репортер: Кога разбрахте, че тя е жената на Вашия живот?
Халит: (усмивка) Ааааа...(пауза) Трябваше ни много време. Познавахме се от дълги години. Отне ни време. Нещата просто се случиха от само себе си. В един момент осъзнахме, че се обичаме. Но не мога да ви разкрия този момент, защото е нещо много лично.
Репортер: Трудно ли Ви е да разделяте чувствата си или Вие просто пренасяте приказката от филма в живота?
Халит: Не, става дума за различни неща. Когато си на снимачната площадка  всичко е много по-различно. Там не сме съпруг и съпруга. Дори, когато камерата не работи. Това е работно място. Ние се справихме много добре. Нямахме никакъв проблем. Беше ни ясно, че сме там, за да си вършим работата.

Репортер: В сериала сте много отдадена на детето си майка, а в живота имате син Али. Как се чувствате сега, когато наистина сте майка?
Берг: Само докато слушах въпроса Ви, настръхнах. Не мога да намеря думи, за да опиша това чувство. Съвсем скоро станах майка. Изпитвам огромна любов към Али. Това ме и плаши малко, защото обичта ми към него е  толкова голяма и силна. Мога да кажа само, че майчинството е нещо прекрасно. Не знам. Не мога да кажа много неща, защото съм майка от скоро. Но гърлото ми се стяга от вълнение, когато говоря за това.

Халит: Това е чувство, което не съм в състояние да опиша с думи. Не мога да го сравня с нищо, преживяно досега. Невероятно преживяване! Човек трябва да има дете, за да го усети. И пожелавам на всеки, който си мечтае за дете, един ден да го има. Здраво и хубаво дете! Толкова различно е от всичко друго, което ни се случва в живота. Вече ни се усмихва, реагира, разпознава ни. Всичко това е удивително! Не искам да излизам от вкъщи.

Берг: Не знаех, че в Сърбия наричате сериала „ Шехерезада”. Хубаво е, че ни познават и в други страни. Но в Турция не можем много да усетим популярността, която имаме извън пределите на страната. Така че това по никакъв начин не се отразява на моя ачин на живот, но във всички случаи е приятно да знаем, че ни харесват и в чужбина.

Репортер: Каква е тази магия, която буквално заковава зрителите пред екраните.
Халит: От най-голямо значение е сюжетът. Сериалът поставя много важен въпрос: „ Какво би пожертвала една жена,  за да спаси живота на детето си?” Това е хубав въпрос. Гледайки филма всеки човек  би могъл да се запита как би постъпил, какво би направил  в такава ситуация. Това дава добър старт на филма. Мисля, че последвалият успех, се дължи да добрата екипна работа. Сценаристите бяха добри, продуцентската компания, актьорите, всички на снимачната площадка. Всички работехме с голямо удоволствие.

Репортер: Филмът започва с едно неприлично предложение. Героинята Ви е изправена пред морална дилема. Беше ли Ви трудно да влезете в тази роля.
Берг: Този сериал ме направи известна Турция. Когато снимките започнаха бях на 23-24 години. Затова първата трудност, с която се сблъсках, беше как да вляза в кожата на една тридесет годишна жена. Доста разчитах на интуицията си. Но моментът с неприличното предложение е последното нещо, от което съм изпитвала притеснение. Знаех, че това е роля, такъв беше сценарият.

Репортер:  Вие играете Онур Аксал- хладнокръвен в бизнеса,  в същото време  много страстен и със здрави принципи. Има ли общи неща между Халит и Онур?
Халит: Да, използваме едно и също тяло. Имаме някои леки прилики, но като цяло той е много различен от мен. Той трябва да се придържа към определени правила. Стои на върха на огромна компания, която е получил в наследство от своя баща. Знае много добре какво прави. Но в същото време си има и своите слаби страни. Емоционално е уязвим в резултат на различни преживявания, които е имал. Не се чувства особено комфортно в отношенията си с жените. Оттам започва всичко, в това е големият му проблем. В работата си е много добър, но има проблеми в личните отношения. Ако трябва да сравня себе си с Онур, бих казал, че и аз като него съм много дисциплиниран в работата си. Но иначе той е съвсем друг човек.

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 18:52 от varna72

Общи условия

Активация на акаунт